ΕΚΤΑΚΤΟ ! ΑΜΕΣΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ

Οι ΗΠΑ έφτασαν στο σημείο να γράφουν, στα υποτιθεμενα πιο σοβαρα μηντια, πως ο Κιμ βομβαρδισε κατά λάθος  δική του πολη. Θριαμβευτής τώρα ηγέτης  όλης της Κορέας ?

Αγνοησαν τους Αμερικλανους…

Προχωρούν σε σύσφιξη σχέσεων !

Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΙΟΓΙΑΝΓΚ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ «ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ».. ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ» ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ «ΚΑΡΦΟ» ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΣΚΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.. ΜΑΛΛΟΝ Σ΄ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΞΕΣΑΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΓΙΟΥ ΕΣ Α…

Στην πλήρη αυτή επιβεβαίωση της πρόβλεψης για επίλυση με συνομιλίες ο Τραμπ απαντησε με χιούμορ.. Θα φτάναμε σ’ αυτό  το αποτέλεσμα αν εγώ δεν ήμουν σταθερος στις απόψεις μου» και «τρελοί, οι συνομιλίες είναι καλό πράμα», έλεγε το σχετικό τουίτ του..

Εμεις γράφαμε πως οι ΗΠΑ θα συρθούν σε συνομιλίες γιατί ξανά πόλεμο στην Κορέα δεν τους παίρνει να κάνουν, ούτε στρατιωτικά αυτή τη φορά, ούτε βεβαίως πολιτικά.. Διότι καταξεφτιλήσθηκαν από τις στρατιωτικές απειλές 2 τελευταίων προέδρων, με 4-5 αεροπλανοφόρα να σουλατσάρουν χλευαζόμενα  παγκοσμίως (όχι μόνο από  τον Κιμ δηλαδή).

Στο  πολιτικοεπικοινωνιακό επίπεδο, πίσω απο τον Κιμ βεβαίως είναι οι Ρώσοι με τους Κινέζους, οι οποίοι σε διάφορες περιστάσεις δήλωναν πως δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια σε περίπτωση επίθεσης απο τις ΗΠΑ στα σύνορά τους. Παράλληλα τροφοδοτούσαν τις αμερικανικές αυταπάτες με το επιχείρημα, ότι είναι τρελός για δέσιμο ο κορεάτης ηγέτης και δεν μπορούν να τον πείσουν να σταματήσει τις εκτοξεύσεις πυραύλων, ολοένα και  πιο εξελιγμένης τεχνολογίας..

Και σ’ αυτή την  περίπτωση μένει ή ίδια επιγεύση… Σαν ο Τράμπας να είναι βαλτός να καταστρέφει την αμερικάνικη εξωτερική πολιτική.  Προβοκάτσια μύρισε αυτό  με τα Ιεροσόλυμα τέτοια εποχη… Βεβαίως και ο Μπάμιας φαίνονταν να κάνει τα ίδια, αλλά όχι έτσι ριζοσπαστικά, καθώς είχε ολόκληρο το  παγκοσμιοσκατοποιητικό Σύστημα μαζί του…

Διαβάστε το σχετικό ρεπορταζ – ανάλυση.

Η Β. ΚΟΡΕΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three + two =