ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΗΛΘΑΜΕ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ». ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ δε ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ…

Ελληνες σκλάβοι εν μεσω κατοχης..

Με 146 θετικές ψήφους των βουλευτών ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ-ΑΝΘΕΛ εγκρίθηκε η τροπολογία που αυστηροποιεί το πλαίσιο προστασίας διεξαγωγής πλειστηριασμών σε Ειρηνοδικεία και συμβολαιογραφικά γραφεία από κινήματα διαμαρτυρίας. Επεκτείνοντας τις αυτεπάγγελτες διώξεις, περιέπεσαν σε πολιτικό λάθος, λένε οι πρώτες εκτιμήσεις..

Έπειτα από τηλεδιάσκεψη οι δανειστές-κατακτητές επέτρεψαν στην κατοχική «υπουργό» Κοντονή να αποσύρει μόνον το «αυτεπάγγελτο» για τις διώξεις εκείνων που απειλούν συμβολαιοκάφρους

Πλέον, με την τροπολογία όπως ψηφίστηκε, προβλέπεται η αυτόφωρη διαδικασία όσων:

– ασκούν βία σε συμβολαιογράφους (σ.σ. σήμερα η δίωξη ασκείται αυτεπαγγέλτως μόνο σε όσους ασκούν βία σε δημόσιους υπαλλήλους κατά την υπηρεσία τους)

– παρακωλύουν την διεξαγωγή πλειστηριασμών, είτε αυτοί διεξάγονται σε Ειρηνοδικεία είτε ηλεκτρονικά σε συμβολαιογραφικά γραφεία (σήμερα ισχύει μόνο για τα Ειρηνοδικεία)

Από την τροπολογία ο κ. Κοντονής αφαίρεσε την παράγραφο 2, με αποτέλεσμα να μην απειλούνται με αυτεπάγγελτη δίωξη όσοι απειλούν συμβολαιογράφους και να απαιτείται έγκληση από το θύμα.

Επεσαν σε πολιτική παγίδα, λάθος γι αυτούς λέγαμε… Βεβαίως ετσι θα κάνουν Ηρωες κάπως «ξεπλένοντας» την εκτός διακυβέρνησης Κατοχική φασιστερά, «Κ»ΚΕ,  ΑΝΤΑΡCIA κλπ, που προσέτρεξαν στο μέτωπο  των πλειστηριασμό την τελευταία στιγμή. Για τη ΛΑΕ του  Παναγιώτη Λαφαζάνη δε λέμε τα ίδια γιατί αυτοί έχουν τελικά προχωρήσει  στο «ξέπλυμα» απο την ύβρη της  ΠροδοΣΙΑ΄ς του ελληνικού λαού… Χωρίς Ελληνικές σημαίες ακόμα είναι αληθεια και σημειώνεται..

Οι κατασχέσεις των  σπιτιών των Ελληνων ως αποδείχτηκε έχουν σκοπό τη στέγαση των  προσφυγομεταναστών.. Γιατί, τι να το κάνει η Τράπεζα το δυαράκι στα Πατήσια ; Τι να τα κάνουν τα σπίτια μας όταν η Αγορά βρίσκεται στο μηδέν της ζήτησης ; Γίνεται λοιπόν εποικισμός όπως ζητουν μετα επιτάσεως οι αμερικανικές υπηρεσίες με τη φωνή του παγκόσμιου δήμιου Τζ. Σόρος..

ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

 

ΕΡΩΤΏ λοιπόν, που πήγε η ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ σε όσους κατ επανάληψη διαπράττουν Εσχάτη Προδοσία ?

  • ΕΡΩΤΏ που πήγε η ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ σε όσους κατ επανάληψη αποσιωπούν την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ? 
  • ΕΡΩΤΏ που πήγε η ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ σε οσους έχουν δημιουργήσει συμμορία και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ οργάνωση ?
  • ΕΡΩΤΏ που πήγε η ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ στην κατ επανάληψη κατάλυση του Συντάγματος ?
  • ΕΡΩΤΏ που πήγε η ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ για την διαρκή καταπάτηση τωνανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού και την γενοκτονία του ?
  • (…) 
  • ΕΡΩΤΩ που πήγε το ΑΥΤΟΦΌΡΩ  ? σε κακουργήματα όπως ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (..) καμια ασυλία δε υπάρχει και το ξέρετε και το ξέρει Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

και αναφέρομαι σε υποθέσεις με ονόματα, με αποδείξεις, μηνύσεις, αγωγές κλπ κατατεθειμένα από το 2010+ (τουλάχιστο) στην Ελληνική Δικαιοσύνη (..) ακόμα σε εκκρεμότητα (..)

δεν σας φαίνεται «λίγο» ύποπτο που κατηγορουμενοι με τα παραπάνω διαρκή κακουργήματα και ακόμα περισσότερα ειναι ακόμα έξω .. σε θέσεις κλειδιά .. και συντάσσουν αντισυνταγματικούς – παράνομους νόμους ..
τύπου  «ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ» .. ? ? ?

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 + nine =