ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΥΔΙΑ..

Και δεν είναι μόνο η παρακολούθηση που ακυρώνει τα ατομικά / προσωπικά δεδομένα.. Η ψυχοκοινωνιολογία στην υπηρεσία των Γκέμπελς παράγει κλισέ που διαλύουν οινωνικές σχέσεις υπονομεύοντας την ψυχική υγεια των χρηστών..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ !

ΤΟ ΦΕΪς ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ… ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ, ΤΑ ΓΚΟΥΓΚΛ ΚΛΠ… ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛΜΥΔΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΧ. ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ… ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΦΕΪς, ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΦΕΪΣ..

ΣΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΑΚΟΜΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ «ΝΤΑΒΑΔΩΝ».. ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΕΛΛΑΔΑ «ΕΞΟΡΙΣΤΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ..

ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο,ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ «ΔΙΝΟΥΜΕ» ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΣΑ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ..

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΜΥΔΙΑ,

Φωτογραφία του Sotiris Tiganitas.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΔΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ.. Η ΧΩΡΑ ΣΦΑΓΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ… ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ !

Α ξεχασα.. Ολο το R&D, η έρευνα κι ανάπτυξη τους, των ηλεκτρονικών Γκέμπελς συνίσταται στο πόσο πιο γρήγορα θα μπορούν να συμπεραίνουν ποιός είναι ο χρήστης κάθε φορά.. Τώρα βρίσκονται στις 3 φωτό που λαμβάνουν από την οθόνη και συσχετίζουν με τους φακέλους μας, ενώ θέλουν να το πάνε στις 2..Σπαταλούν σπουδαία μυαλά για τέτοιο οργουελιανό σκοπό, για ΄τέτοια ευτέλεια.. Αυτή τη διαστροφή με τα συστήματα της παρακολούθησης την ονομάζουν «τεχνητή νοημοσύνη» διαστρέφοντας την έννοια και το όποιο νόημα της επιστήμης μαζί, έτσι…

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 − 3 =