ΕΒΑΛΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΕ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ «ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ» ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΡΑ!

 

ΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΧΟΛΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Ο «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΛΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ? ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ…

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ».. Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ.. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΚΙ Ο ΔΙΑΤΑΝΟΣ ΠΑΡΕΑ..  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..

Η Ελλάδα παραδόθηκε στην Τρόικα και άλλα ξένα κέντρα εξουσίας που επιθυμούν την αλοίωση της ελληνικής εθνικής ταυτότητας και ελέγχονται από το γνωστό μεγάλο-εκατομμυριούχο Τ.Σόρος, ο οποίος έσπασε τα μούτρα του προσπαθώντας να κάνει τα ίδια στη Ρωσία..

Σ’ αυτο το πλαίσιο σε προτεραιότητα έχει θέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως η ίδια τώρα διαρρέει την απλοποίηση με ραγδαία επιτάχυνση των διαδικασιών για την απόκτηση ιθαγένειας από τους προσφυγομετανάστες.

Το Μαξίμου προβάλει τώρα την τοποθέτηση Νεογενίτσαρου Αλβανικής καταγωγής Λάμπρου Μπαλτσιώτη ως επικεφαλής της Ειδικής Γραμματείας Ιθαγένειας, η οποία συστάθηκε μόλις πριν από ένα μήνα. Ο. Μπαλτσιώτης με περγαμηνές Νομικού και Διδάκτορα Ιστορίας.υπηρετεί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην κατοχική υπηρεσία «Συνήγορος του Πολίτη», στον «Κύκλο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου» της οργουελιανης προπαγάνδας που συνοδεύει την Εθνοκάθαρσή μας..

Στον 51χρονο αυτόν Γενίτσαρο που επιδεικνύει απο παλιά αλβανική εθνική συνείδηση ανέθεσαν καθήκοντα Ειδικού Τομεακού Γραμματέα Ιθαγένειας του Υπουργείου Εσωτερικών, με απόφασή τους ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης (ΦΕΚ. 462/τ. Υ. Ο. Δ. Δ/ 21-9-2017), όπως ανέφερε η εφημερίδα το «Βήμα» τον Σεπτέμβριο του 2017.

Σύμφωνα με την σημερινό «πρώτο Θέμα»( στην έντυπη έκδοση μόνον, για να μην τρομάξει και αντιδράσει βιαίως ο κόσμος στο Ιντερνετ) το κατσαπλιάδικο αυτό φασιστόμουτρο στην κατοχική «διεύθυνση Ιθαγένειας» αποτελεί γεγονός ιδιαίτερης «ανησυχίας», για όλους τους Έλληνες λόγω των απόψεων του. Την εκφοβιστική αυτή προπαγάνδα υπογράφει ένας δημοσιοκάφρος, ονόματι Μανόλης Γαλάνης και τρέχα γύρευε,…

Ο γενίτσαρος φέρεται να επιταχύνει την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας με διαδικασίες εξπρές την ίδια στιγμή που Αλβανοί, Σκοπιανοί, Βούλγαροι και Τούρκοι διεκδικούν σφόδρα μέρος της ελληνικής επικράτειας.

Επίσης ως ειδικός επιστήμονας(«τρίχες» δηλαδή) στο Συνήγορο του Πολίτη(εκεί επωάθηκε το τουρκόδουλο φίδι Καμίνης που διατηρούν ως δήμαρχο στην Αθήνα) και ως ιστορικός, ο Αλβανός λούστρος αναφέρεται δημοσίως στην αποκαλούμενη «Δημοκρατίας της Μακεδονίας», και εναντιώνεται με παρεμβάσεις του στην «δεξιά ποντιακή αφήγηση», για την ωμή γεονοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους…
Το 2008 ο εν λόγω κύριος, συμμετείχε ως ομιλητής στην πρώτη δημόσια εκδήλωση που έγινε στην Ελλάδα για το ζήτημα των Τσάμηδων.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΝΑ-ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΟΡΜΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΣΩΤΗ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΚΛΠ «ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ» ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ..

Ο Μπαλτσιώτης τότε ανέβασε την ένταση και εξόργισε το ακροατήριο λέγοντας ότι « για πρώτη φορά στην Ελλάδα επιχειρείται με δημόσια εκδήλωση η μελέτη ενός από τα πιο «ευαίσθητα» μειονοτικά ζητήματα της ελληνικής ιστορίας».

Η ομιλία του κατηγορήθηκε από άλλους επιστήμονες ως πολιτική «ανακατασκευή» της ελληνικής ιστορίας. Τα βραδινά δελτία ειδήσεων το 2008 κατά την ημερίδα μετέδιδαν ρεπορτάζ με τίτλο « Έλληνες επιστήμονες υπέρ των Τσάμηδων».

Επίσης άρθρο του νυν πλέον γγ Ιθαγένειας ετιτλοφορείτο ως « Ομογενής , ήτοι Έλληνας ή Αλβανός την καταγωγή», το οποίο δημοσίευσε η εφημερίδα «Αυγή» τον Φεβρουάριο του 2011 με αφορμή απόφαση του ΣτΕ, με την οποία κρίθηκαν ως αντισυνταγματικές οι βασικές διατάξεις του νόμου 3838/2010 περί μαζικής απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς και του δικαιώματος του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» των ιδίων σε δημοτικές εκλογές.

Ο γενίτσαρος γενικός γραμματέας είναι πτυχιούχος νομικής του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου, ενώ ιστορία σπούδασε στο γαλλικό κολέγιο Ecole des Hautes (δε λέει τη συνέχεια, μάλλον αγράμματος ο «κάφρος») … Σε διατριβή του λέει ότι δεν συντελέστηκε γενοκτονία των Ποντίων και γενικότερα στην Μικρά Ασία .

Επίσης τονίζει ότι στην Ελλάδα έχει δημιουργηθεί μια «ψευδοεπιστήμη» με την κατασκευή χαρακτηρισμών για σημερινούς πληθυσμούς της περιοχής του Πόντου ως «κρυπτοχριστιανούς».. Μαλακίες προσκυνημένων κυπατζήδων που δίνουν μάχη οπισθοφυλακών για σέρβις στις ισραηλινές υπηρεσιες που με την προπαγάνδα αυτή ενισχύουν το κούρδικο αντάρτικο..

Πολλοί ιστορικοί επισημαίνουν για το Μπαλτσιώτη ότι οι μελέτες του και οι απόψεις του, που δεν είναι άλλες από εκείνες των περισσοτέρων «επιστημόνων» Συχτίριζα κλπ φασιστερών μπορεί αν τροφοδοτήσουν εντάσεις και πολλά παρεπόμενα .

Δεν γνωρίζουμε ποια ακριβώς βιβλία αναφέρουν αυτά που αναγράφονται στο άρθρο για τις γενοκτονίες των Ποντίων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και από ποιους , αλλά οι μαζικές δολοφονίες των Τσάμηδων στους υπόδουλους Ελληνες κατά την γερμανική και ιταλική κατοχή όπως και η γενοκτονία όχι μόνο των Ποντίων αλλά όλων των Ελλήνων της Μ.Ασίας είναι αλήθεια μέχρι κεραίας με αποδείξεις χιλιάδες .

Η ιστορία είναι μια επιστήμη που βασίζεται επί το πλείστων σε «αποδείξεις» και στοιχεία και όχι σε «απόψεις». Οι «απόψεις» αυτές είναι προπαγάνδα που φανερώνει τις προθέσεις των φασιστερών μακελάρηδων στη δούλεψη του ανθρωποκανίβαλου Τζ. Σορος κλπ δανειστών – κατακτητών μας

Αποδείξεις για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας των Τούρκων στον Πόντο υπάρχουν χιλιάδες, ακόμη και φωτογραφικό και οπτικό υλικό, όσο για την δράση των Τσάμηδων στην Θεσπρωτία….εκεί είναι σε χωριό της περιοχής …η επιτύμβια στήλη με τα ονόματα των Ελλήνων που εκτελέστηκαν με την βοήθεια των μουσουλμάνων Τσάμηδων .

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 2 =