ΒΑΘΕΙΑ ΔΙΧΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΤΕ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ

Η ΣΙΑ ΒΟΥΤΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ…

Ν. ΤΑΞΗ : Εμφανίζουν πυρηνική

απειλή ενώ τους βγαίνει η ψυχή

ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΤ. ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΖ. ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ…

Ο διοικητής  της  πυρηνικής Στρατηγικής Διοίκησης των ΗΠΑ δήλωσε  ότι δεν θα εκτελέσει οποιαδήποτε  εντολή του Προέδρου Ντόναλντ Τράμπ,  ή «οποιουδήποτε από τους διαδόχους του» για την εκτόξευση πυρηνικών όπλων, εάν αυτή η διαταγή είναι παράνομη», αναφέρει ο αμερικανικός τύπος.

 

Όταν εννοούμε παράνομη επίθεση …προφανώς εννοούμε «επίθεση» χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ βάσει συντάγματος. Γιατί όμως φοβούνται οι στρατηγοί των ΗΠΑ ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Γιατί οι τελευταίοι αμερικανοί πρόεδροι έχουν ξεκινήσει πολέμους χωρίς έγκριση απο το Κογκρέσο, ουτε απο τον ΟΗΕ…

το ευρώ πήρε την κατιούσα σήμερα..

Παράλληλα, δείχνει να έχει  μπλοκάριστεί  και ο ευρωπαΪκός βραχιονας της Νέας σιωνάτσι Τάξης..  Στον αέρα βρίσκεται η προσπάθεια της καγκελάριου της Γερμανίας, Angela Merkel να σχηματίσει κυβέρνηση ύστερα από την απόφαση των Φιλελεύθερων Δημοκρατών (FDP) να αποχωρήσουν από τις διαπραγματεύσεις για τη δημιουργία κυβερνητικού συνασπισμού, επικαλούμενοι τεράστιες διαφορές.


Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί εντελώς νέα πολιτικά δεδομένα για τη Γερμανία, καθώς και δεδομένης της άρνησης των Σοσιαλδημοκρατών να συμμετάσχουν σε κάποιο κυβερνητικό σχήμα, η Merkel αυτή τη στιγμή έχει μόνο δύο επιλογές, είτε να προχωρήσει σε κυβέρνηση μειοψηφίας με τους Πρασίνους είτε να προκηρύξει νέες εκλογές.

Για τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και για τις αποφάσεις της η Merkel  έτρεξε να ενημερώσει το πρωί τον Πρόεδρο της Γερμανίας, Frank Walter Steinmeier. 

Η Μέρκελ αναγκάσθηκε τον τελευταίο καιρό να κάνει τόσες κωλοτούμπες και «γαργαρες» στις αποψεις της, για τη θέση της Γερμανίας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο παγκόσμιο γίγνεσθαι που πλέον δίνει μια εικόνα αδυναμίας, καμμία σχέση με το κύρος της από παλιά...

Για πρωτόγνωρη κατάσταση για τη σύγχρονη Γερμανία έκανε λόγο ο πρόεδρος της χώρας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ, μετά την κατάρρευση των διαβουλεύσεων για σχηματισμό κυβέρνησης, χωρίς να αναφερθεί σε ενδεχόμενο νέων εκλογών, τισ οποίες όμως επιζητουν οι σοσιαλδημοκράτες.

Πάντως, δεν υπάρχει πρόθεση και διάθεση για δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, ειδικά επειδή φοβούνται λένε, ότι η το εθνικιστικό AfD θα ενισχύσει τις δυνάμεις του..
Το βαρύ άλλωστε κλίμα, το επιβεβαίωσε και η ίδια η Merkel, η οποία μετά την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων υποστήριξε ότι είναι ώρα βαθιάς περισυλλογής για το πώς θα προχωρήσει η Γερμανία.

Κατά το σενάριο που «πουλάνε» οι ΣΙΑ στην Αμερική ο αρχηγός της αμερικανικής  Πολεμικής Αεροπορίας πτέραρχος  Hyper John Hyten δήλωσε κατά την διάρκεια   Φόρουμ για την διεθνή ασφάλεια του Halifax,  ότι ο ίδιος και ο Τραμπ είχαν μια ενδελεχή συζήτηση για ένα τέτοιο σενάριο και ότι ο ίδιος του τόνισε ότι δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μια παράνομη επίθεση .

 

«Αν είναι παράνομο, μαντέψτε τι πρόκειται να συμβεί. Θα πω, Κύριε Πρόεδρε, αυτό είναι παράνομο.  Και μαντέψτε τι πρόκειται να κάνει; Θα πει, «τι θα ήταν νόμιμο;», δήλωσε ο Hyten.

«Και θα βρούμε επιλογές με ένα συνδυασμό δυνατοτήτων για να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε κατάσταση, και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο πρόεδρος Τραμπ», κατέληξε ο Αμερικανός ανώτατος αξιωματικός.

Σε περίπτωση που ο Τραμπ αποφασίσει να ξεκινήσει πυρηνική επίθεση, ο Αμερικανός πτέραρχος «θα του παράσχει επιλογές επίθεσης που θα είναι νόμιμες». Δηλαδή οι στρατόκαυλοι Γκέμπελς τον εκβιάζουν για να ξεκινήσει «νομιμη επίθεση»…

Μια  τέτοια περίπτωση θα λάβει χώρα σίγουρα εφόσον οι ΗΠΑ δεχθούν πρώτες πλήγμα από την Β.Κορέα , ενώ το Κογκρέσο θα αναγκαστεί να λάβει αμέσως την απόφαση για πυρηνική επίθεση λόγω του πυρηνικού οπλοστασίου του Βορειοκορεάτη δικτάτορα. Αν μπορούσαν δηλαδή θα εκβίαζαν και τον Κιμ να κάνει την επιθεση που τόσο  δήθεν φοβούνται…

Οι δηλώσεις αποτελούν απόρροια της πυρηνικής απειλής  από τη Βόρεια Κορέα, η οποία  παραμένει ένα σοβαρό ζήτημα ενώ η κριτική εστιάζεται στην  ιδιοσυγκρασία του Αμερικανού προέδρου. Φυσικά όλοι καταλαβαίνουν πως η απειλή αυτή  είναι ασόβαρο προπαγανδιστικό ζήτημα, το οποίο χρησιμοποιεί ο Τραμπ για παραπλάνηση στα γεράκια και  για να  αποφύγει να  ικανοποιήσει τα «τρελα» που επιδιώκουν να ξεκινήσουν στη Μ. Ανατολή και στην Ευρώπη γύρω απο τη Ρωσία…

Τέλος, ακόμη και τα tweets του Τραμπ που έχουν στόχο να διατηρήσουν το «πινγκ-πονγκ» με τον Κιμ έχουν προκαλέσει υποκριτική ανησυχία μεταξύ των μελών του Κογκρέσου ότι «μπορεί να ενθαρρύνουν, λένε σε ατομικό πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα ο οποίος θα είχε τεράστιες συνέπειες για ολόκληρο τον πλανήτη»…. Τρέχα γύρευε..

Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ… Ο ΤΖ. ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΜΕ ΜΕΤΕΩΡΗ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ… ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ Ι ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΤΣΑΛΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (σσ. η οποία υπάρχει μόνο στο μυαλό τους).. Επιδιώκουν έφοδο του ΝΑΤΟ στην Ουγγαρία όπως καταγγέλει ΣΕ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ η κυβέρνηση της χώρας.. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ «ΚΕΡΑΣΑΚΙ», ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

https://on.rt.com/8sp8

Δείτε στο βίντεο πόσο  ανθρώπινοι είναι οι πολέμιοι, τα θύματα, οι εχθροί της Νέας Τάξης, οι οποίοι αυτή την εποχή των παλινωδιών στις δύο όχθες του Ατλαντικού ενισχύονται, ενισχύοντας και τη δική μας ελπίδα για Ανεξαρτησία και Δημοκρατική πορεία.. Η  ήπια προπαγάνδα δηλαδή με κέντρο τον Βλ. Πούτιν δείχνει να νικά και στα  σημεία..

 

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen − 4 =