ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !

Βεβαίως είναι θέμα η συνεργασία της ελληνοορθόδοξης εκκλησίας με την Κατοχή και Εθνοκάθαρση στην Ελλάδα… Ο Μπαρτόλομιου ως «Αμερικάνος» κάνει την πάπια για τα «εμφυλα» κλπ αθλιότητες των Συχτίριζα που επιβάλουν τον αφελληνισμό μας.. Αριστερά ο Ιλαρίωνας, το νούμερο 2 της ρωσικής εκκλησίας που άστραψε και βρόντηξε στη ρωσική τηλεόραση και λογοκρίθηκε απρεπώς από την εδώ Κομαντατούρ.

Στη Μόσχα ο Ιερώνυμος  για την

«Αθεϊστική Ατζέντα» του Τσίπρα !

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΜΟΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο ΑΡΧΙ…ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΖΕΡΥ Ο ΠΡΆΧΤΩΡΑΣ ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ «ΤΡΑΒΑ ΜΕ ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ» ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΦΥΛΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ «ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΤΗΚΑΝ» ΜΕ «ΛΑΘΗ» ΕΠΙ ΛΑΘΩΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΜΕ ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ… ΕΜΕΙΣ, ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΑΙΡΕΣΑΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ… (το βίντεο 2 μέρες παραμένει αμετάφραστο…) Ωστόσο η πραγματικότητα στην οποία αναφέρεται είναι γενικώς γνωστή..

ΠΡΑΧΤΩΡΙΚΑ Μ/ΠΑΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ «ΕΜΦΥΛΑ» ΤΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΡΑΔΟΚΑΝΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ..

Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΦΙΛΕΚΛΕΦΤ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΙΑ ΜΑΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΟΥΝ..

ΒΕΒΑΙΩΣ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.. ΕΦΟΣΟΝ ΚΟΠΕΙ «ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ¨» Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΤΟΥ..

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΙΚΟ «ΠΕΙΡΑΜΑ» ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΤΑΞΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑΛΗΤ ΠΑΝΣΚΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ : «ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ», «ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ» !

«Ο νέος νόμος που επιτρέπει την δυνατότητα να δηλώνει κάποιος αλλαγή φύλου στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών το οποίο εγκρίθηκε πρόσφατα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο (στις 10 Οκτωβρίου), αποτελεί ένα διαρκές «έγκλημα ενώπιον του Θεού και του λαού», συναντώντας παράλληλα πολλές διαμαρτυρίες από τους πιστούς»,δηλώνει στο Βιντεο ο επικεφαλής του τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Ιλαρίωνας.

«Πιστεύω ότι η Ελληνική Εκκλησία θα εκφράσει ανοιχτά τη γνώμη και την διαμαρτυρία της… Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι όπως φαίνεται εκτός του πλαισίου της κυβέρνησης, υπό το πρίσμα της υιοθέτησης αυτού του νόμου», συνεχίζει ο Ρώσος Μητροπολίτης εκπρόσωπος του Πατριάρχη πασών των Ρωσιών.

Το νομοσχέδιο πέρασε με ψήφους 171 βουλευτών από τους 300 παρά το γεγονός ότι πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το 71,7% από αυτούς δήλωσε απίθανο να αλλάξει φύλλο .

Ο Μητροπολίτης Ιλαρίων σημείωσε ότι πολλοί ιεράρχες καθώς και ολόκληρη η Ιερά Σύνοδος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι εναντίον αυτού του νομοσχεδίου .

Κληρικοί από την επισκοπή Καλαβρύτων χτυπούν τις καμπάνες εκκλησιών τους για διαμαρτυρία κάθε μέρα το μεσημέρι από την περασμένη εβδομάδα.

«Μιλάμε για νεαρά αγόρια και κορίτσια ηλικίας 15 ετών στα οποία μπορεί να αλλάξει εντελώς το μυαλό τους», τόνισε ο Ιλαρίωνας.

Κατά τη γνώμη του Ρώσου Ιεράρχη, οι ενέργειες του τωρινού πρωθυπουργού Α. Τσίπρα στην Ελλάδα είναι σε πλήρη αντίθεση με τις πεποιθήσεις της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών συνταράσσοντας τα θεμέλια της θρησκευτικής παράδοσης με την οποία οι Έλληνες έχουν γαλουχηθεί για τόσους πολλούς αιώνες.

«Ο κ Τσίπρας, παρά το γεγονός ότι είναι πρωθυπουργός ενός ορθόδοξου κράτους, δεν κρύβει τις αθεϊστικές πεποιθήσεις του δείχνοντας συνεχώς ότι η θρησκεία δεν σημαίνει τίποτα γι ‘αυτόν», κατέληξε ο Ρώσος Μητροπολίτης.

Η σκοτεινή ελίτ που θέλει να αποχριστιανοποιήσει την Ελλάδα, κρύβεται πίσω απο τον αφελληνισμό και την αποχριστιανοποίηση, κάτι που μας επισημαίνει και το Πατριαρχείο Μόσχας, το οποίο έχει στοχοποιήσει τον Α. Τσίπρα για την ευρεία όπως φαίνεται (έχει και συνέχεια ) «αθεϊστική ατζέντα».

Εν τω μεταξύ, Δημοσιοποίηθηκε έκθεση από το υπουργείο Α-παιδείας για Ελληνικές εκκλησίες και μνημεία της θρησκευτικής παράδοσης, όπως παρεκκλήσια, ξωκλήσια και νεκροταφεία, που ήταν στη συντριπτική πλειονότητά τους στόχοι επιθέσεων, βανδαλισμών και γενικά περιστατικών θρησκευτικής βίας. που καταγράφηκαν για τη διετία της διακυβέρνησης Συχτιριζανθέλ (216 για το 2016). Σημειώνεται μεγάλη αύξηση καθώς η νεολαία Κ-λεφτ κι όλα τα χαρτζηλικωμένα από τον Τζ. Σόρος κωλόπαιδα θεωρούν «αριστερή» και «αναρχική» δράση τη συλληση των μνημείων για τον αφελληνισμό και την Εθνοκάθαρση στον ελληνικό λαό..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nine + eleven =