ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΙΛΕΚΛΕΦΤ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ..

Βρισκόμαστε ενώπιον του πρώτου βήματος για τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας; με Αναθεώρηση του κατακαταπατημένου Συνταγματος ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤ ΚΑΙ ΣΙΑ .. ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ

ΜΕ «ΠΑΡΤΥ» ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟ 11 ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ Ο

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΠΡΩΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΡΑΓΟ ΠΡΑΧΤΩΡΑ ΩΣ ΑΡΧΙ…ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΙΛΕΚ-ΛΕΦΤ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΦΛΕΒΑ ΓΙΑ ΝΑ «ΦΑΝΕ» ΑΠΟ 11 ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ !

ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΙΚΑ ΜΕ ΕΥΡΩΝΑΖΙ ΠΙΝΕΛΙΕΣ

Ο «ΕΜΦΥΛΟΣ» υπουργός Α-Παιδείας Γαβροπουστόγλου επισκέφθηκε χθες τον Αρχι..επίσκοπο στην έδρα του και στις συζητήσεις κυριάρχησε η αξιοποίησή της !

 

Φωτογραφία του Λεων Ελληνιαδης.

Εχει ήδη πραγματωθεί η καταγραφή της ακίνητης περιουσίας της Αρχιεπισκοπής, ενώ έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα έντεκα Μητροπόλεις. Θα ακολουθήσει η ψηφιοποίηση και η αξιολόγηση των ακινήτων και θα δημιουργηθεί μία οργανοδομή, είπαν, όπου θα γίνεται η «αξιοποίηση» και η διανομή των κερδών κατά το ήμισυ. Ο Τζέρυ προ 3ετίας μιλώντας στο MEGA άνοιξε το θέμα.. “Στην πράξη έχει επιτευχθεί ο διαχωρισμός Εκκλησίας-Πολιτείας”, δήλωσε τότε το λυκόρνιο..

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΕΣ ΠΟΥΣΤΑΔΕΡΦΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ… ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΣΠΙΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΡΑΔΟΚΑΝΑΛΑ, ΟΠΟΥ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟΣ ΣΥΡΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΚΕΜΠΕΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΓΑΠ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ…

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΥ ΤΣΙΠΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ»… ΟΛΑ Τ’ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × 5 =