ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΤΟΪΚΗ ΒΑΣΗ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΑΧΑΪΑ

Οι Κούρδοι, που διαβιώνουν σε μία ημιαυτόνομη περιοχή εντός της ιρακινής επικράτειας από το 2003, θεωρούν το δημοψήφισμα της Δευτέρας ως ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα προς την πραγματοποίηση του ονείρου τους, τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου κράτους. Στο δημοψήφισμα συμμετείχαν Κούρδοι από κάθε σημείο του Ιράκ. Ο Μασούντ Μπαρζάνι, σε διάγγελμά του μέσω τηλεόρασης, ανακοίνωσε ότι κέρδισε το «ναι» και κάλεσε την κυβέρνηση της Βαγδάτης να ξεκινήσει μαζί του έναν «σοβαρό διάλογο». Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ιρακινό κοινοβούλιο απαγόρευσε τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος ανεξαρτησίας, καθιστώντας σαφές ότι δεν προτίθεται να νομιμοποιήσει το αποτέλεσμά του. 

ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ

ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ Η

ΑΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ !

makis2105 . : Εμας θα μας φορτώσουνε τα πυρηνικα απο την Τουρκία.. Και πανηγυρίζουνε μερικοί ηλίθιοι που δεν καταλαβαίνουν ότι γίνονται στόχος πρώτου πλήγματος για μια σειρά χωρες και πρώτα και κύρια για το ΙΡΑΝ από το οποίο παίρναμε καύσιμα βερεσέ και παίρνουμε ακομη και που αν κόψει το βερεσε διότι είναι το τελευταίο κράτος που δίνει ακόμα βερεσε στην Ελλάδα, θα καταλάβουνε τι εστί πείνα. Μεγαλύτερος περιφερομενος θίασος από τον σημερινό που υποτίθεται κυβερνά την Ελλαδα δεν πέρασε από αυτή τη χώρα. Είναι τέτοιοι αγύρτες και τυχοδιώκτες που είναι διατεθειμένοι για τα πάντα. Πηγαινανε και ζητιανεύανε δανεικά και βερεσέ πετρέλαια στο Ιραν και κουβαλάνε πυρηνικά στην Ελλάδα, μια χώρα οικονομικά νεκρή που δεν έχει λεφτά να πληρώσει συντάξεις, την ώρα που οι πάντες γνωρίζουνε τι έρχεται στη Συρία. Ανοίξανε τα σύνορα κάνανε τη χώρα χώρο, κουβαλήσανε το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο τάχαμου για τους λαθρομετανάστες και τώρα φέρνουνε παλι αυτά τα σκατοόπλα που αποτελούνε τεράστιο μπελά και την κάνουνε στόχο πολλών χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα μόνο και μόνο για να παραμεινουνε λίγους μήνες παραπάνω στην εξουσία.
 
Rock The Revolutionary :Αφού πρώτα κατάργησαν το σύνταγμα, απεμπόλησαν την εθνική κυριαρχία της χώρας, Έβαλαν ενέχυρο στους τοκογλύφους το αίμα, τον κόπο, τον ιδρώτα, όλων των ελλήνων, τεμαχίζουν την χώρα μέσω Καλλικράτη προς τέρψιν των γειτόνων μας, Έρχονται χωρίς το παραμικρό πέπλο ντροπής, να αφαιρέσουν κεκτημένα δικαιώματα δεκαετιών με συνοπτικές διαδικασίες. Οι περιβόητοι συνταγματολόγοι και πάσης φύσεως ρεζίληδες που μας έκαναν μαθήματα δημοκρατίας από τα δοτά παράθυρα εξαφανίστηκαν δια μαγείας. Από ότι βλέπουμε παραμένουν μερικοί «γραφικοί» bloggers να τραβήξουν το κουπί της ενημέρωσης των πολιτών μέσω του διαδικτύου.

Ο ΕΡΝΤΥ, Ο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΪΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΑΧΝΙΖΕΙ… ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ  ύψωσαν τις Κουρδικές Σημαίες! Η αντίστροφη μέτρηση για την ύπαρξη της Τουρκίας ξεκίνησε και η μοίρα της είναι προκαθορισμένη από τον αμερικανοϊσραλήτικο άξονα. Μην έχετε καμία αμφιβολία γι αυτό. Το Ισραηλινό σχέδιο διαμελισμού της Τουρκίας τέθηκε σε εφαρμογή και είναι ένα στρατηγικό πλάνο δεκαετιών. 

Γίνεται φανερό ότι το Σύνταγμα έχει de facto καταργηθεί και μαζί του έχει ουσιαστικά καταργηθεί και έχει καταρρεύσει και το πολιτικό σύστημα της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής «Δημοκρατίας». Στην πραγματικότητα το Σύνταγμα υπάρχει μόνο για να φέρουν τους τίτλους τους και να εισπράττουν τους μισθούς τους οι εντολοδόχοι του ΔΝΤ κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Καμία, επί της ουσίας λαϊκή εξουσία δεν έχουν και όταν αυτό γίνει αντιληπτό από το λαό, τα πάντα θα καταρρεύσουν, μέσα σε ένα γενικό κλίμα ανυπακοής. Προς το παρών ο λαός μένει στην ουσία απαθής και μουδιασμένος από τις με ταχύτατο ρυθμό «εξελίξεις», διότι το κόλπο είναι αυτό. Του τα χώνουμε όλα σε σύντομο χρονικό διάστημα με συνοπτικές διαδικασίες, και μέχρι να καταλάβει τι του γίνεται, έχουμε τελειώσει την αποστολή μας.

Όταν όμως αρχίσουν οι τρομακτικές επιπτώσεις των πράξεων τους; Ποιος είδε τον θεό και δεν φοβήθηκε. Θα ζήσουμε τραγελαφικές και δραματικές καταστάσεις στην χώρα, και καλό θα είναι, να είμαστε προετοιμασμένοι. Αυτά που θα συμβούν στο επόμενο χρονικό διάστημα; ούτε στους εφιάλτες μας. Τα μέχρι τώρα είναι… παιδική χαρά.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 − four =