ΚΑΘΕ «ΠΝΙΓΜΕΝΟ» ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ…

Η πρώτη δείχνει μια σύμπνοια μεταξύ των δύο ανδρών,έχουν την ίδια έκφραση στο πρόσωπο κοιτάζουν και οι δύο χαλαρά -ειδικά στο στόμα έχουν τέλεια ταύτιση διάθεσης και αν προσέξει κανείς την χειραψία θα δει ενδιαφέροντα στοιχεία ,σφιχτή,γεμάτη δηλ όλη η παλάμη και πλαγιαστή όχι κάθετη αυτό δείχνει εναγκαλισμό,τέλος έχω να πω ότι ο κοντός φοράει ειδικό γιλέκο από κάτω ενώ το χοντρούλι δεν μπορεί λόγω σούβλας και ψητού.Ευχαριστημένοι και οι δύο απο την συνάντηση με έκδηλη την ικανοποίηση στο πρόσωπο,στο σώμα και στα χέρια αλλά… περσινά ξινά σταφύλια…..

«ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ» ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΣΑΝΙΔΑ ΓΙΑ ΜΑΦΙΟΣΩΤΗΡΙΑ

 Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με βούλευμα του παραπέμπει σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών με βαρύτατες κατηγορίες κατασκοπίας και παραβίασης μυστικών της Πολιτείας έναν Ελληνοαμερικανό πράκτορα της CIA., γράφει η εφημερίδα «Δημοκρατία»..
 
Ο «Δράκουλας» αυτός λέγεται William Basil και κατηγορείται ό,τι οργάνωσε το σκάνδαλο των υποκλοπών σε βάρος του πρωθυπουργού και του μισού υπουργικού συμβουλίου του.
 
Μαζύ κατηγορείται και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, Μιχάλης Καρχιμάκης. Ο κ. Καρχιμάκης κατηγορείται ότι υπέκλεπτε έγγραφα μείζονος εθνικής ασφάλειας ενώ κατηγορούνται και τα μέλη της ΕΥΠ που τον προμήθευαν «τα ωραία εκείνα χαρτιά» όπως τα αποκαλούσε.
 
Παράλληλα το βούλευμα θέτοντας στο αρχείο το σκέλος της δικογραφίας για τους «άγνωστους δράστες» που συνέπραξαν με τον Ελληνοαμερικανό πράκτορα, φωτογραφίζει πως πίσω από τα όσα συνέβησαν στον Κώστα Καραμανλή είναι η CIA.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού γνωστό ως «σχέδιο Πυθία» μπήκε σε εφαρμογή ως προσπάθειας άσκησης πίεσης και εξαναγκασμού της ελληνικής κυβέρνησης να αλλάξει πολιτική σε θέματα που αφορούσαν τις διεθνείς σχέσεις της χώρας.
 
«Σκοπός των δραστών φαίνεται ότι ήταν η διακοπή της πολιτικής και οικονομικής προσέγγισης της Ελλάδας με τη Ρωσία που τότε είχε αρχίσει να διαμορφώνεται σε κρίσιμους τομείς ειδικότερα της ενέργειας, των εξοπλισμών και των κρατικών προμηθειών» ανέφερε το πόρισμα, δίνοντας έμφαση στην ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή με μνεία στις συμφωνίες για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και τον αγωγό South stream.
Σύμφωνα με έγγραφα τα οποία θεωρούνται αυθεντικά και δόθηκαν στην δημοσιότητα από τα Wikileaks η προσέγγιση της Ελλάδας με τη Ρωσία προκάλεσε ενέργειες από τις ΗΠΑ ώστε να ανατραπούν οι εν λόγω συμφωνίες για τους ρωσικούς αγωγούς.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10 − 5 =