ΚΑΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΚΤΕΣ «ΒΙΤΡΙΝΑ» ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ – ΠΟΓΚΡΟΜ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

ΝΗΣΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ.. ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΧΑΡΗΚΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ..»ΒΛΕΠΟΥΝ» ΔΕ ΚΙ ΑΛΛΑ.. ΣΩΣΤΑ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ‘ΡΘΕΙ Η «ΑΝΑΠΤΥΞΗ», ΚΟΡΙΤΣΙΑ.. 

ΠΑΜΕ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΥΣΩΝΑ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ

ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ – ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΥΠΟΥΣ..

Θαλάσσιοι οργανισμοί και θαλασσοπούλια «καίγονται» και πεθαίνουν από ασφυξία από το μαζούτ, ενώ η χημική σύσταση των νερών καθιστά απαγορευτική τη θάλασσα για τον άνθρωπο.

Τα παραπάνω αναφέρουν οι Εγγλέζοι της Greenpeace για την καταστροφικήή ρύπανση που προκάλεσε στις ακτές της Αττικής η βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ», που προσλαμβάνει όλα τα στοιχεία ενός απίστευτου σαμποτάζ..    Αυτά διαπιστώνουμε οι Ελληνες καθως οδεύουμε στους 40 βαθμούς θερμοκρασία στην πόλη των 5-6 εκατομμυρίων, η οποία ζει σε ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ υπό ιδιότυπη ξένη Κατοχή, «Πείραμα» την είπαν, της Νέας Τάξης των σιωναζί τραπεζαλήτ για τη μετατροπή της σε «Αποθηκη Ψυχών» (ως είπε κι ο Τσίπρας ο φασιστερός).

Αλλά ας δώσουμε τον λόγο στους κατακτητες μας.. «Εξαιτίας του γεγονότος ότι η ρύπανση έχει μετατοπιστεί σε παραλίες της Αττικής, υπάρχει ο κίνδυνος να ξεχαστεί η Σαλαμίνα, όπου το πρόβλημα παρατηρείται σε 1,5χλμ ακτογραμμής» επισημαίνουν απο την πραχτώρικη οικολογική οργάνωση… Ενας Ιμπραήμ μιλώντας σε σπαστά ελληνικά στο κατοχικό ΑΠΕ-ΜΠΕ μπουρδουκλώνοντςς παραπληροφορεί «Αναμφισβήτητα η μόλυνση επιφέρει ένα πλήγμα στον τουρισμό αυτή την περίοδο […] από τη στιγμή που ολοκληρωθούν οι καθαρισμοί και γίνει μία συστηματική παρατήρηση των βιολογικών και χημικών δεικτών των υδάτων και των ακτών, του χρόνου έχουμε τη δυνατότητα να μην αντιμετωπίζουμε άμεσο πρόβλημα». Για τον  Ιμπραήμ μείζον ζήτημα αποτελεί η διαφάνεια, η παρακολούθηση, η πληροφόρηση και η συστηματική συνέχιση των ερευνών μετά την πλήρη απορρύπανση του οικοσυστήματος, αλλά και η απόδοση των ευθυνών για την οικολογική καταστροφή στη λογική «ο ρυπαίνων πληρώνει». Προβλέποντας νέες καταστροφές, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις επικείμενες εξορύξεις πετρελαίου στο Ιόνιο, λέγοντας «το θέμα δεν είναι αν θα υπάρξει νέο δυστύχημα αλλά πότε».

Είναι φανέρό από την αρχή αυτού του εθνικού δράματος που πλέον μας πλήτει όλους (…) πως οι Εγγλέζοι δε θέλουν να σωθούμε.. Με απανωτές «ειδήσεις» κλπ «ομοφυλοφιλίες» από τους πράχτωρές, τα Ρωυτερς, τους Γκρηνπης κλπ ΜΚΟ, ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ κάνουν ό,τι μπορούν για να αφανιστεί το Ελληνικό στοιχείο από την Ελλάδα. Βεβαίως έχοντας εξασφαλίσει τα πιό δυνατά ερείσματα παλαιόθεν στην άτυχη πατρίς από ραγιάδες εθελόδουλους ανάμεσα μας

ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ» ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 7ΝΗΣΑ. ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.. 

«Η πλήρης αποκατάσταση του οικοσυστήματος από την πετρελαιορύπανση απαιτεί πολλά χρόνια», αναφέρει ο Γιώργος Παξιμάδης, υπεύθυνος θαλάσσιων ερευνών του WWF. Όπως τονίζει, «οι τοξικές επιπτώσεις τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το οικοσύστημα είναι άμεσες, αλλά και χρόνιες. Παρατηρείται θάνατος από ασφυξία θαλάσσιων οργανισμών της χλωρίδας και της πανίδας, παρεμπόδιση της ανάπτυξης και της αναπαραγωγής τους, αλλαγή φυσιολογίας και συμπεριφοράς. Ενώ, μέσω της βιοσυσσώρευσης τοξικές ουσίες περνάνε μέσω της διατροφικής αλυσίδας και στον άνθρωπο. Επιπλέον, παρατηρείται εποίκιση του οικοσυστήματος από είδη ξενιστές, ενώ προκαλείται μία σοβαρή ανισορροπία». Όσον αφορά τον άνθρωπο, η ρύπανση επηρεάζει οποιαδήποτε παράκτια δραστηριότητα, σύμφωνα με τον κ. Παξιμάδη..

Την ίδια θλιβερή, «μαυρισμένη» εικόνα παρουσιάζουν και σήμερα οι ακτές σε Σαλαμίνα, Πειραϊκή, Καλαμάκι, Άγιο Κοσμά και Γλυφάδα. Η ρύπανση των υδάτων, είναι ανεξέλεγκτη, καθώς οι εταιρείες απορρύπανσης που κάνουν ό,τι μπορούν αδυνατούν να απομακρύνουν το… «μαύρο πέπλο» που έχει καλύψει τις παραλίες.

Την ίδια ώρα, μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου καταθέτουν οι δήμοι που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα, αλλά και ιδιώτες που έχουν επιχειρήσεις στην παραλία του Σαρωνικού.  Από τους άμεσα υπευθυνους για την εθυνική τραγωδία πολιτικούς κλπ «αρχές» δεν έχει παραιτηθεί κανείς από κάτι που παλιά ονομάζονταν «ευαισθησία».
«Σήμερα στη Σαλαμίνα η κατάσταση έχει βελτιωθεί ελάχιστα γιατί έχουν ρυπανθεί και ακτές που δεν είναι άμεσα προσεγγίσιμες από τη στεριά και χρειάζεται μία ειδική διαδικασία. Ασχοληθήκαμε πολύ με τα μαγαζιά για να μη μυρίζει και να μπορέσουν οι επιχειρηματίες να τα ανοίξουν γιατί χάνουν το μεροκάματο κάθε μέρα. Υπάρχει μεγάλη δυσκολία, πρέπει όλα να γίνουν σιγά – σιγά», λέει η δήμαρχος Σαλαμίνας με τα 3 ονόματα  (Ισιδώρα Νάννου – Παπαθανασίου),…

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.. ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΑΝΚΕΡ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ, ΚΑΤΙ ΜΑΚΡΑΝ ΠΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ..

Καθίσταται σαφές ό,τι η Σαλαμίνα που ήταν το μεγαλύτερο «θύμα» αυτής της καταστροφής καθίσταται το πρώτο ελληνικό νησί φάντασμα εξαιτίας του ιδιότυπου αυτού πολέμου που γίνεται και με ρύπους φανερά πλέον για να μας διώξει από τον τόπο μας

«ΔΕΣ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ», ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ : «See the blind man shooting at the world» : «Γιατί Να Μην Κάνει Μπάνιο Ο Κόσμος;» !!
ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟΓΥΦΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ «ΥΠΟΥΡΓΟ» ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ PUSTARES ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 + thirteen =