ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ «ΔΙΑΡΡΟΗ» ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ..

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ «ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ» ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΙΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΙΒΑΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑΤΟΣ

ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ..

Το «Τσουνάμι» πλειστηριασμών των σπιτιών έρχεται από τις αρχές του νέου χρόνου, αναφέρουν πληροφορίες..  Από την “δίνη” των κατασχέσεων δεν θα γλυτώσουν ούτε οι πρώτες κατοικίες, ενώ ΔΝΤ και τράπεζες να ζητούν επίσπευση των διαδικασιών που ακόμα  κρίνονται «αργες».  Φαίνεται κρίθηκε από τις αντιδράσεις πως οι Ελληνες είναι ανέτοιμοι να αποδεχτούν το ξεσπίτωμα με τα δόλια κόκκινα δάνεια και χρειάζεται «μασάζ» από προπαγάνδα και εκφοβιστική τρομοκρατία..

Θέμα χρόνου να εκδηλωθεί μεμονωμένο περιστατικό ισλαμιστικής τρομοκρατίας «βλέπουν» τώρα οι κατοχικές αρχες. Ισως επειδή στην Ελλάδα ξεκίνησαν σοβαρά επεισόδια ανυπακοής και απειθαρχίας από τους Ελληνες σε καθεστώς ΔΝΤ γενοκτονίας… Μάλιστα, οι υπηρεσίες προβλέπουν η επίθεση στον Ελληνικό λαό να γίνει με χτύπημα από «μοναχικούς λύκους»! Εχουμε δηλαδή τα προεόρτια.. 

Με δεδομένο ό,τι και στις άλλες χώρες της Ευρώπης οι μαζικές επιθέσεις της ισλαμοκανίβαλης τρομοκρατίας είχαν προβλεφθεί και ο χαρακτήρας τους περιγραφεί από τις αρχές των χωρών θα πρέπει να τους πιστέψουμε.. Σε κάθε περίπτωση οι Ελληνες μπροστάρηδες ως «πείραμα» της Νέας Τάξης παραπάνω απ’ ότι οι άλλοι ευρωλαοί πρέπει να πιστέψουν τις τοπικές αρχές όταν διαρρέουν τέτοιες «μαντείες»… Οταν λέμε «αρχές» δεν εννοούμε τους  χωροφύλακες κλπ ένστολους της καθημερινότητας μας. Αλλά τις ηγεσίες υπηρεσιών για παραγωγή τρόμου και παραπλάνησης, τις οποίες λειτουργούν συνήθως απευθείας οι ξένοι κατακτητές, που τους τοποθετούν κιόλας.. Δεν είναι απλά κομματόσκυλα, έτσι ?

Φωτογραφία του χρήστη Αγανακτισμένοι Αποφασισμένοι Έλληνες.

ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΝΕ ΞΕΝΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ.. ΗΔΗ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΓΡΑΨΑΝ Ο,ΤΙ  «Ιρακινός βγήκε με χατζάρα στο κέντρο της Αθήνας και κινήθηκε εναντίον πολιτών»..  ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΟΣ ΑΣΚΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΑΝΩΝ..

Ετσι, προβληματισμό στις αρχές προκάλεσε λένε, ένα περίεργο περιστατικό που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών ένας άνδρας άρχισε να φωνάζει το γνωστό «Αλλαχού Ακμπάρ» (ο θεός είναι μεγάλος), με κρατούμενους να βγαίνουν στα παράθυρα και να αρχίζουν να φωνάζουν και εκείνοι, δημιουργώντας έτσι μία έκρυθμη κατάσταση.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν να τον συλλάβουν και να τον ανακρίνουν αυτόν που λειτούργησε σαν τον Ιωάννη τον Πρόδρομο της έλευσης του χριστιανισμού.. Αλλωστε, οι ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας βρίσκονται σε εγρήγορση μετά το αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα τζιχαντιστών στη Βαρκελώνη…

Η Ελλάδα θεωρείται από τους τζιχαντιστές αφ’ ενός διάδρομος για την Ευρώπη, αφ’ ετέρου χώρος όπου διατηρούν πυρήνες στήριξης. Επίσης η παγκόσμια κυβέρνηση της Αθήνας έχει αποδεχθεί η μοναδική σε πολιτισμό χώρα να εποικισθεί από μουσουλμάνους μετανάστες και να διευκολύνει τη θρησκεία τους..

Όλα αυτά, ωστόσο, δεν αποτελούν εγγύηση πως η χώρα μας είναι στο απυρόβλητο. Ειδικά όταν εμφανίζονται αντιστάσεις στις δυνάμεις ρευστοποίησης της, αλλά και αλλαγής του πληθυσμού από Ελληνες που παρέμειναν στην Ελλάδα.. Παρά τις «θετικές» για τους ισλαμιστές και δυτικούς «συμμάχους» ιδιαιτερότητές της, η άτυχη Ελλάς είναι μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και παραμένει με τα σύνορα ανοιχτά και γεωγραφικά προσβάσιμη από τη Μέση Ανατολή.  Άρα «δεν μπορεί να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να καταστεί δυνητικός στόχος ριζοσπαστικών ισλαμικών οργανώσεων», όπως λέει η προσεκτική διατύπωση των χθεσινοβραδυνών διαρροών από τους κατακτητές μας.. .

«ΣΑΧΙΛΙΣΜΟΣ» ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΑΝΕΥ ΤΣΙΠΑΣ … ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΙΒΑΛΗ ΑΦΡΙΚΗ.. 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × one =