ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΤΟΙΟΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.. (ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΤΟΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΟ..

ΙΔΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ

ΥΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΣΤΟΚ !

Ο ΠΟΛΥΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΜΠΕΝΙΤΟ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ‘ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ Η ΦΩΦΑΡΑ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝΕ..

Λένε ό,τι φταίει που δεν αξιωθήκαμε να έχουμε Συνταγματικό Δικαστήριο… Αμα ο σκοπός είναι να αποφευχθεί η αναφορά στο Χτήνος μπορεί να καταδειχθεί ως ελλειμματικός ο ανύπαρκτος με πρωτοβουλίες του ίδιου Χτήνους ελεγκτικός μηχανισμός…Το συνταγματικό δικαστήριο, «παλιά μου τέχνη κόσκινο».. Το σίχαμα Λοβέρδος θέλει το Χτήνος για πρόεδρο του νέου Πλαστόκ αφού ο σκοπός ύπαρξης του κόμματος τώρα είναι ακριβώς το κουκούλωμα οπου το Χτήνος είναι μάστορας… Εκατοντάδες ψεύτικοι λογαριασμοί τρέχουν στο Ιντερνετ προσπαθώντας να διαστρεψουν Ειναι τόσα πολλά τα κλεμμένα δις και γι αυτό γίνεται Γενοκτονία στους Ελληνες και θα ξεκινήσει εμφύλιος…  Θέλουν οπωσδήποτε να επιβαλουν την ατιμωρησία στην πολιτική, αλλά και στην κουρελομπίζνες κομματόσκυλη κάστα τους, ενώ ολοι οι άλλοι να πληρώνουν αδιαμαρτύρητα με τα κεφάλια μέσα και όλο αυτό το ΑΣΙΑΤΙΚΟ να γίνει βιώσιμο σύστημα.. Ας μας λυπηθεί ένας λοχίαγός αφού απουσιάζει αποδεδειγμένα ο Θεός..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟCIA’S ΠΟΥ ΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ…

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five − two =