ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΟ «ΕΜΦΥΛΟ» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Την Ελένη Γιαννακοπούλου, τοποθέτησε ο υφυπουργός Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκης στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ. Η Ελένη Γιαννακοπούλου είναι πτυχιούχος Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (D.E.A.) στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στις Κοινωνικές Επιστήμες της Σχολής Επιστημών του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Paris V ενώ κατέχει και Διδακτορικό Δίπλωμα από το τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ «ΛΑΓΟΣ» ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΓΛΟΥ ;;

ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ ΣΑΛΤΑΡΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ..

Απίστευτες επιστολές εργαζομένων προς Μέγαρο Μαξίμου: Όπως αναφέρουν, η διευθύνουσα σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ Ελένη Γιαννακοπούλου απολύει, βρίζει και τράβηξε το σταυρό από το λαιμό υφισταμένης της παραμονές Δεκαπενταυγούστου. Κατηγορείται για bullying κατά εργαζομένων. Κατηγορείται ότι υποχρέωσε τους υπαλλήλους να αφαιρέσουν τις θρησκευτικές εικόνες απόν τα γραφεία τους αλλά και τα σταυρουδάκια από το λαιμό τους. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και μιλά για στοχοποίηση. από τα σοσιαλμύδια όπου σήμερα έχει την «τιμητική» της..

Οπου ΕΟΠΠΕΠ Εθνικος Οργανισμός Πιστοποίησης Προϊόντων και Επαγγελματικου Προσανατολισμού.. Τι σχέση έχει το ένα με τ’ αλλο ?  Πιστοποιεί και την καταλληλότητα των καθηγητών σαν τα προϊόντα ?  Κοντολογίς ένα ελεγκτικό Τίποτα, γιατί από οργάνωση κι απήχηση «ποιός Θανάσης» ? Οπότε λογικο να τά παιξε  και να ‘βγαλε το μαλακισμένο το εσώψυχο το άσχετο και υβριστικό προς κάθε έννοια επιστημονοσύνης..

Θυμίζουμε πως ο Γκέμπελς πρόεδρος της Βολής των Αχρείων Βούτσης, μιλώντας στην ΕΡΤ, έλεγε:

«Δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι η Ελλάδα του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και του Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών. Δεν υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί», και συμπλήρωσε:

«Είμαστε από τους πιο ομογενοποιημένους θρησκευτικά. Δεν είμαστε λαός ορθόδοξος.

Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος και όχι «ταλιμπάν της Ορθοδοξίας».

Οι παραδόσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό κρατούνται όσο τις κρατάει η εποχή τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά ξεσπάθωνουν οι θεούσες και οι εκκλησιομανείς χουντικοί και απαιτούν Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια ρεζιλεύοντας τις αντιδράσεις που πρέπει να είναι σοβαρές και σκληρές σε τέτοιες συμπεριφορές από κομματόσκυλα χρυσωμένα νούμερα..  ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΙΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΕΪΑ… ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΜΕ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΜΑΣΤΕ.. ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΘΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ.. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΦΡΙΛΑ..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two + eight =