ΓΑΛΛΙΑ : ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ !

ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ «ΛΑΚΤΙΣΜΑ» ΣΤΟΝ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΤ. ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ «ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ» ΚΛΠ … ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΟΙ ΤΑΪΜΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

ΤΑ ΠΑΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ

ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ !

Η δημόσια εικόνα του Γαλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν υπέστη νέα μεγάλη πτώση τον Αύγουστο ξεπερνωντας σε «γκρέμισμα προσωπικοτητας» κι αυτόν ακόμα τον προκατοχό του Ολαντρέου. Εντούτοις επιμένει να έρθει εδώ στην Αποικία (7 Σεπτεμβρίου) να στηρίξει τον Ανευ Τσίπας πορδυπουργό…

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του IFOP που δημοσιεύεται στην εφημερίδα le Journal du Dimanche (JDD), η δημοτικότητα του Μακρόν έχασε επιπλέον 14 μονάδες, έναν μήνα μετά την πτώση 10 μονάδων που καταγράφηκε τον Ιούλιο.

Αντίστοιχη πτώση υπέστη και η δημοτικότητα του πρωθυπουργού του, του Εντουάρ Φιλίπ, με εννέα μονάδες πτώση την ίδια περίοδο, από το 56% στο 47%.

Η δημοτικότητα του αρχηγού του γαλλικού Κράτους έχει μειωθεί κατά 22 εκατοστιαίες μονάδες μετά το πρώτο βαρόμετρο των IFOP-JDD που είχε δημοσιευθεί πριν από τρεις μήνες, αμέσως μετά την εκλογή του.

Οι επιθέσεις στις εργασιακές σχέσεις με την καταφωρη αθέτηση υπεσχημένων φαίνεται ότι του κόστισαν πολύ, γιατί έχει επίσης την τάση να φλυαρεί.. Σημειώστε πως διάφορες παρέες Γάλλων ομοφυλοφίλων τον έχουν πάρει στο ψιλό και μιμούνται τη μανιέρα και τον ανώριμο ναρκισισμό του.. Επίσης πως στα κανάλια επισημαίνεται η στενή σχέση του Μακρόν με τη Μέρκελ και τη γερμανική επικυριαρχία στην Ευρώπη..

Την αντίστοιχη περίοδο του 2012, οι Γάλλοι δεν είχαν πάρει πρέφα τον Ολαντρέου ο οποίος απολάμβανε ακόμα υψηλή δημοτικότητα (54%), ενώ εκείνη του Νικολά Σαρκοζί ήταν ακόμα εξαιρετικά υψηλή το 2007 (67%). Βεβαίως ήταν άλλο μέγεθος πολιτικό ο Σαρκοζί που κατακρημνύσθηκε μόνον όταν έγινε αντιληπτή η Αλητεία σε Λιβύη και Συρία…

Στην Ελλάδα οι Γάλλοι έρχονται για να συμβολίσουν αυτοί τη Νεοταξίτικη Εξουσία κι όχι οι Γερμανοί που μας κατέσφαξαν κι ακόμα μας κάθονται στο στομάχι…  Κατά τις επισκέψεις του Μοσκοβισί κατέστει έκδηλο αυτο..  Στην ΕΡΤ τα γαλλικά πανε καλά..

Αντιθέτως φασιστερές εφημερίδες όπως η Αυγή και η Εφημερίδα των Αλητών μας τονίζουν ότι αυτή τη φορά έρχονται με συγκεκριμένες προτάσεις για όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας. Λένε ότι μπορεί να πέσουν και υπογραφές για την τράπεζα Αττικής με γαλλική τράπεζα και τοdeal να είναι το δώρο του Εμμανουέλ στον Αλέξη που τόσο αγαπά. Πλην δεν υπάρχει οικονομική λογική..

Προχθές έγινε και κυβερνητική σύσκεψη προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα η Ελλάδα να δεχθεί τον Μακρόν και τις γαλλικές επενδύσεις…

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 − three =