ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ

Ευρύ το φάσμα των συνεργαζομένων δυνάμεων για την ελληνική Γενοκτονία… Η «τράβα με κι ας κλαίω» Χρυσαυγή αποδεδειγμένα συνεργάζεται στον όλεθρό των Ελλήνων έχοντας καπαρώσει το ΔΕΞΙΌ «πατριωτικό χώρο»… Το ίδιο ισχύει με τον Τζέρρυ τον πράχτωρα που εκπροσωπει την Ορθόδοξη Εκκλησία κλπ ανέκδοτα..

ΠΑΜΕ «ΤΕΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ

;;

Η παγκόσμια κυβέρνηση των ομοφυλοφίλων «TURKALES» της Αθήνας ορισε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του επίσημου μεγάλου τζαμιού για την ολοκλήρωση της ισλαμοσκατοποίησης της πάλαι ποτέ ελληνικής πρωτεύουσας και της κατάλυσης του Ελληνικού Κράτους…

Την σχετική απόφαση υπέγραψε ο προδοτης «υπουργός» της «έμφυλης» Α-παιδείας, αλλά και Θρησκευμάτων Πουστόγλου, με τις ευλογίες απ’ όλη την ελληνοκτονική Βολή των Αχρείων, η οποία ανοιχτά ομονοεί στα βασικά ζητήματα της Κατοχής γιατί όλοι τα ‘χουν πάρει και τα παίρνουν σε κάθε προχώρημα της προδοΣΙΑ’ς μαζί..     Μπορεί σχετικά να ερωτηθεί ο προδότης Συνταγματολόγος Τουρκόγλου, ο οποίος έθεσε τα θεμέλια στο «Τέλος Ελλάδας»,  με το νόμο περί (μη) ευθύνης υπουργών (και συνεργαζόμενων ληστοσυμμορίτικων καθαρμάτων), αλλά και με το εκτρωματικό PSI παρέα με τον Παπαδήμιο ..

Χθές ο Πουστόγλου είχε συνάντηση με τον Ανευ Τσίπας φασιστερό πορδυπουργό, ο οποίος του έδωσε την Εντολή για το εναρκτήριο λάκτισμα της τελικής φάσης του διωγμού των Ελλήνων που παραμένουν Ελλάδα, είτε γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, είτε γιατί πονά η ψυχή τους απλά… Παρακάτω έχετε τα ονόματα που χρησιμοποιούνται για να επιβαλουν εδώ τον τούρκικο ζυγό και αναμένουμε από τον Ερντυ τον ισλαμοκανίβαλο της πλαίνής πόρτας να δούμε αν θα μετριάσει ή αν θα εντείνει τώρα τις αξιώσεις του σε τμήματα της ελληνικής επικράτειας όπως στα νησιά των ανοιχτών συνόρων..

Συμφώνως λοιπόν με την απόφαση Γαβρόγλου, τα τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου «Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών» ορίζονται ως έξης:

ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗς,-, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ .. ΤΕΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ; ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΣΦΑΓΗ, ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ;;

1. Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Πιτταδάκης του Δημητρίου, Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, εκπρόσωπος αυτού, με αναπληρώτριά του, την Πιπίνα Τριανταφυλλοπούλου του Ιωάννου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, εκπρόσωπος αυτού.

2. Αντιπρόεδρος: Σταματίνα Μουρελάτου του Σπυρογιώργου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, εκπρόσωπος αυτού, με αναπληρώτριά της, την Μαρία Νιφόρου του Ιωάννη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Υπουργείου Οικονομικών, εκπρόσωπος αυτού.

3. Ιωάννης Βακουντούζης του Πέτρου, Προϊστάμενος Διεύθυνσης του Δήμου Αθηναίων, εκπρόσωπος αυτού, με αναπληρώτριά του, την Ελένη Χαλβατζά του Κωνσταντίνου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Δήμου Αθηναίων, εκπρόσωπος αυτού.

4. Κανέλλα (Νέλλη) Παπαχελά του Γεωργίου, Αιρετό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, εκπρόσωπος αυτού, με αναπληρωτή της, τον Ελευθέριο Παπαγιαννάκη του Μιχαήλ, Αιρετό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, εκπρόσωπος αυτού.

5. Στέφανος Βαζάκας του Ζαφειρίου, Δικηγόρος παρ ́ Αρείω Πάγο, με αναπληρωτή του, την Γιαννούλα Κουρεμάδα του Ευσταθίου, Δικηγόρο παρ ́ Αρείω Πάγο.

6. Εχάμπ (Ehab) Ελ Σαγιέντ (El Sayed) του Ελκότμπ (Elkotb), με αναπληρωτή του, τον Χαλίντ (Khalid) Μπάντρ (Badr) του Χασάν (Hasan), εκπρόσωποι των μουσουλμάνων που διαβιούν στην Αττική.

7. Γκουλάμ (Ghulam) Μουρταζά (Murtaza) του Κα- ντίρ Γκουλάμ (Qadir Ghulam), με αναπληρωτή του, τον Ασίρ Χαιντέρ (Ashir Haider) Σα- γιέντ (Syed) του Αιτζάζ Χαιντέρ (Aijaz Haider),  εκπρόσωποι των μουσουλμάνων που διαβιούν στην Αττική.

Σημειώστε, ό,τι στό κύριο θέμα μας μαθαίνετε πως παράλληλα σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ και άλλες πληροφορίες αυτή την εποχή

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΜΑΣ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen + seven =