Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΗΝΗ, ΕΡΜΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΗΓΕΣΙΑ !

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΊΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΠΟΤΑΜΟ ;; ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΙΓΓΛΙΖΑΝ ΤΑ ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΓΙΑ «ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ» ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, Η  ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ?

«ΦΩΝΑΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

ΤΟΝ Β’ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟ»!

ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ (ΠΥΡΓΟΣ) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΠΡΟΧΘΕΣ :

«Αυτήν την ημέρα, πριν από 11 αιώνες, οι Βούλγαροι πολεμιστές προκάλεσαν μια αποφασιστική ήττα στο πανίσχυρο τότε Βυζάντιο. Αυτήν την ημέρα την τιμούμε, καθώς ο θρίαμβος στο πεδίο της μάχης έφερε στο προσκήνιο την κυριαρχία των βουλγαρικών όπλων και την εμπιστοσύνη στη Βουλγαρία. Η νίκη στον ποταμό Αχελώο, ήταν καθοριστική για το μέλλον της βουλγαρικής κρατικής υπόστασης. Διατήρησε το έθνος, το ενίσχυσε και ακολούθησε μία άνευ προηγουμένου άνθιση της Βουλγαρίας, που άφησε τα χνάρια της στα χρονικά του ευρωπαϊκού πολιτισμού», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ.

 

Ο Ράντεφ συμμετείχε στην εθνική γιορτή της Βουλγαρίας για τα 1100 χρόνια από τη νίκη του Τσάρου Συμεών του Μεγάλου κατά του Βυζαντινού Στρατού στον Αχελώο ποταμό, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του προέδρου. Ο πρόεδρος της Βουλγαρίας, δήλωσε ότι η Χρυσή Εποχή του Συμεών έγινε δυνατή επειδή η Βουλγαρία ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τη θέση της στα Βαλκάνια με τη δύναμη του βουλγαρικού σπαθιού και να γίνει μία από τις πρώτες ευρωπαϊκές δυνάμεις. «Χωρίς μια ισχυρή στρατιωτική ιστορία, σπάνια επιβιώνουν τα έθνη.

 

Η ιστορία είναι αναγκαία για ύπαρξη της ελευθερίας και για αυτήν απαιτείται δύναμη και θέληση. Χρειαζόμαστε ενότητα», δήλωσε ο αρχηγός του κράτους, τονίζοντας ότι «παρά την αλλαγή των εποχών αυτό το ιστορικό απόφθεγμα είναι διαχρονικό. Μιλώντας στην τελετή, ο αρχηγός του βουλγαρικού κράτους, τόνισε ότι ο Συμεών θα παραμείνει στην ιστορία της Βουλγαρίας ως ένας «Μεγάλος», όχι μόνο ως στρατιωτικός ηγέτης, αλλά ένας σοφός, φωτισμένος πολιτικός και δημιουργός. (focus-news.net)

Η ΠΡΟΔΟCIA, Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ «ΠΟΥΛΗΜΑ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΤΟ ‘ΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ «ΜΙΛΟΥΝ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ, ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΥΨΙΠΕΤΗΣ ΘΕΩΡΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..

Διαβάζοντας την είδηση αυτή από το Βαλκανικό Περισκόπιο αναρωτιέται κανείς εμείς γιατί έχουμε θάψει την Ιστορία μας.. Και  κανείς αιστάνεται την ανάγκη να συμπληρώσει την ιστορική πραγματικότητα περί τον Συμεών. Τι έπαθαν δηλαδή οι Βούλγαροι μετά το ξεσάλωμά» τους αυτό.. «Φώναξέ μου τον Βασίλειο τον Β’ τον Βουλγαροκτόνο, τον αυτοκράτορα από τη δυναστεία των Μακεδόνων, παρακαλώ»..

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΚΗΝΗ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΙΩΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ.. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ «ΤΡΕΛΟΙ» ! ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ, ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ… ΞΑΦΝΙΑΖΟΥΝ Η ΟΠΑΔΙΚΗ ΕΥΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ.. ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, Ο,ΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΖΥΓΟ… ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΙΖΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ; ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ .. ΕΘΝΙΚΑ «ΚΑΣΤΡΑΤΟΙ», ΜΑ ΕΥΝΟΥΧΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ? ΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΛΩΨΗ ?

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × one =