60 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ Ο ΓΑΜΑΠ…

 

ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η «ΓΚΡΙΖΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ» ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ, Ο ΤΖ. ΣΟΡΟΣ

ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΑΛΗΤ

ΜΑΖΙ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ

Oταν ο ιστορικός του Μέλλοντος αποκαλύψει και αποτυπώσει πλήρως τα εγκλήματα που έχουν γίνει σε αυτή την χώρα τα επτά χρόνια των μνημονίων από την Τραπεζική μαφία σε αγαστή συνεργασία με τους πολιτικούς, οι οποίοι είτε από βλακεία είτε από δολιότητα συμπράξανε με αυτούς, δεν θα υπάρχει ανθρώπινος νους σε αυτό τον πλανήτη που θα πιστεύει σε αυτά που βλέπει.Την περίοδο που ο Παπανδρέου έκανε διαγγέλματα από το Καστελόριζο για την ένταξη της χώρας στον μηχανισμό εκείνη ακριβώς την περίοδο χρίζει δημοσιογραφικής πολιτικής αλλά και οικονομικής έρευνας να ψάξει κάποιος και να δει το σύνολο των χορηγήσεων που δώσανε οι Ελληνικές τράπεζες μέσα σε ένα μήνα. Οποιος ανατρέξει στα επίσημα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος θα δει πως κάποιοι σε συνεργασία με τις διοικήσεις των τραπεζών με την ανοχή και την σιωπή του κεντρικού τραπεζίτη χορηγήσανε δάνεια πάνω από 60 δις ευρώ μέσα σε ένα μήνα και κανείς σε αυτή την χώρα δεν το πήρε χαμπάρι..Σύντομα θα δείτε τα στοιχεία που θα σας αποκαλύψουμε για να καταλάβετε το μέγεθος της πολιτικής και τραπεζικής απάτης εις βάρος ενός ολόκληρου λαού…]

Πριν από 55 περίπου χρόνια , ένας άντρας πηγαίνει σε μια μάγισσα για να δει ποιο θα είναι το μέλλον του. Η ηλικιωμένη μάγισσα κοιτάζει μέσα στην μαγική της σφαίρα , και του λέει: – Γιέ μου, μην στεναχωρηθείς, με αυτά που θα σου πω, πολλοί Έλληνες θα πεθάνουν εξ αιτίας σου από την πείνα, λίγοι θα ζήσουν καλά, και πολλοί θα πάρουν το δρόμο της ξενιτιάς … Στεναχωρημένος, ο άνθρωπος φεύγει από την μάγισσα. Περπατώντας στον δρόμο βλέπει ένα παιδί στο δρόμο. Από πίσω ερχόταν ένα φορτηγό, το παιδάκι είχε παγώσει από τον φόβο του. Αμέσως σκέφτεται ότι αφού θα πεθάνουν εξ αιτίας του τόσοι άνθρωποι μακάρι να σώσει ένα μόνο. Πετάγεται στον δρόμο και τραβάει την τελευταία στιγμή το παιδί πριν το πατήσει το φορτηγό. Κρατώντας το σφιχτά στο στήθος του , το ρωτά πως λέγεται . – Γιωργάκη, Γιωργάκη Παπανδρέου απαντά με δάκρυα στα μάτια το παιδί.

Π. Λελιάτσος
ΟΧΙ, ΓΡΑΦΤΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΝΤΟΥΚΟΥ ΜΕ ΟΣΑ ΟΡΓΙΩΔΗ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΟΙ ΜΑΦΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΡΑΣ.. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΥΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤτΕ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΤΡΕΞΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΥ, ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΙΒΑΛΟ ΤΗΣ ΠΛΑΪΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..
ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΣΤΑΤ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΔΝΤ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ….
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΑΝΕΥ ΤΣΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΛΗ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙΤΟ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΓΛΑΡΩΘΕΙ… Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΙΟΝΕΚΤΕΙ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΑΛΗΤ ΜΑΦΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΕΘΝΟΦΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ» ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΛΗΤ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΡΥΒΕ… ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ, ΗΤΑΝ Η «ΛΟΓΙΚΗ», ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ Η «ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ» ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝΕ ;;

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 − 7 =