ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΕΡΡΙΞΑΝ ΓΕΦΥΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !

«ΓΕΦΥΡΑ» ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗ

  ΣΙΚΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΩΝ!

Ο πρώην ΠΟΡΔυπουργός Λουκάς ΠαπαδήµΙος, µετά την περιπέτεια που έζησε µε την τροµοκρατική επίθεση εναντίον του, έχει αποφασίσει να φύγει για κάποιο διάστηµα από την Ελλάδα. Σύµφωνα µε πληροφορίες, αναµένεται να βρεθεί σε ευρωπαϊκή χώρα και δεν είναι γνωστό αν και πότε θα επιστρέψει. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τις τελευταίες ηµέρες πέρασε µία µε δυο φορές από την Ακαδηµία Αθηνών και την Τράπεζα της Ελλάδος, όπου διατηρεί γραφείο, και έκτοτε απέχει από τις δραστηριότητές του, λέει το Μακελιό της δημοσιογραφίας..

Ο Λουκάς, το αγαπημένο τραπεζορομπότ του PSI ολέθρου για Ελληνες έχει φαίνεται διαπιστώσει πως η σικέ τρομοκρατία είναι βραχίονας στο ροζ Πασόκ.. Ακριβώς όπως και η προηγούμενη γενιά τρομοκρατών κυρίως υπηρέτησε το Πράσινο τοιούτο.. Σιγουρεύτηκε, όταν άκουσε τον «τάπα» πρόεδρο της Βολής των Αχρείων στο πλευρό των «παιδιών» να αναλαμβάνει την ευθύνη ουσιαστικά για τη δράση των νεομπράβων του «Ρουβίκωνα»…Το ίδιο και ο επί της Δημόσιας Τάξης Τόσκας (3) που υπερασπίζεται το Αβατο των ψευταναρχικών του δουλεμπορίου στα Εξάρχεια απο την τρελαμένη πλέον Αστυνομία…
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, Πως να μη τρομοκρατηθεί ο ΤΡΑΠΕΖΑΛΗΤΗΣ ο τρεμάμενος από τις αμαρτίες του…
Γι αυτό, φρονίμως ποιών, την έκανε..

Η ΦΩΤΟΣΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ, ΑΠΟ ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ ΜΕΡΙΑ…

ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΝΕ. ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΛΟΓΩ ΠΑΝΙΚΟΥ…Φωτογραφία του Papadopoulos Marios.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × three =