ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ PUSTARES ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥΣ

 ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΚΤΟ … ΝΤΙΠ, ΚΑΤΑ ΝΤΙΠ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΡΑΔΟΚΑΝΑΛΑ? ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΗ.. ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΦΡΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ.

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Την θεσμοθέτηση του πολιτικού γάμου των ομοφυλοφίλων και το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην … ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ζητά από την κυβέρνηση το ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ !

Τα συγκεκριμένα θέματα αναφέρονται ρητά στο κείμενο της πολιτικής απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος των Pustares που συνεδρίασε στις 28 και 29 Ιουλίου.  Δήθεν «για με τη διεθνή οικονομική και πολιτική συγκυρία, τους άξονες του πολιτικού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη περίοδο και τη στρατηγική πολιτική μακράς πνοής του κόμματος».  Η ουσία όμως, ο σκοπός, το μπανιστήρι για τους επιδειξίες να επεκταθεί ως Ιδεολογία του κώλου κυριολεκτικά για την Κατοχή της χώρας και για την Εξοντωσή μας..

Το ανώριμο κείμενο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα αναφέρει ότι είναι πλέον «ώριμο να προχωρήσουμε και σε τομές όπως ο πολιτικός γάμος των ομοφυλοφίλων και το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην «τεκνοθεσία».  Δηλαδή, τα παιδιά θα «τίθενται», δε θα γεννιούνται πλέον.. Αρα, η κάθε εξουσία τα κάνει και δικά της..

Παράλληλα, ο ΣΧΤΙΡΥΡΙΖΑ ζητά από την κυβέρνηση να προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις στην υλοποίηση της πολιτικής του στην Α-παιδεία καθώς όπως αναφέρει τα ζητήματα αυτά δεν εμπίπτουν στον έλεγχο των δανειστών. ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.. Θέλουν να πούν ό,τι η κατάσταση στο μέτωπο Προπαγάνδας της Α-παιδείας τους επιτρέπει να συνεχιζουν τις προσπάθειες για αφελληνισμό, μέσα σε γενική μαλάκυνση των υπόδουλων πλέον ρωμιών..

Συγκεκριμένα μιλά για την απέχθεια των θεσμών, ακόμη και στο κατώτερο τεχνικό επίπεδο, να διαθέτει μια αριστερή κυβέρνηση ευελιξία κινήσεων. «Η μείωση του βαθμού επιτήρησης δεν μπορεί να περιμένει το τέλος των μνημονίων. Ιδιαίτερα αυτή η προσπάθεια πρέπει να συμπεριλαμβάνει την Παιδεία, όπου η επιτήρηση είναι εκτός των συμφωνηθέντων του μνημονίου» αναφέρει συγκεκριμένα.  Ποιά ευελιξία ? .. Την απληστη λωποδυσία τους φοβούνται οι κατακτητές μη προκαλέσουν αντιστάσεις..

Η κυρία πλάί της κ. Ξένης, η Θάνου που πήγε επικεφαλής στο νομικό γραφείο της Κομαντατούρ του Τσίπρα αποτελεί το άλλο πρόσωπο της διπρόσωπης Θεάς, που θέλει να είναι η «Ανεξάρτητη». Υπηρετεί τους κατακτητές όπως η ίδια έχει δηλώσει ακολουθώντας τις απαιτήσεις του καθεστώτος ΔΝΤ για να περνάνε τα μέτρα του αναγκαστικού χρέους..

Σε άλλο σημείο επισημαίνει ότι «στο χώρο της παιδείας επιβάλλεται να υλοποιηθεί η μεταρρύθμιση σε όλες τις βαθμίδες. Μετά τις αλλαγές στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση τη γενίκευση του ολοήμερου σχολείου και τις πολλές παρεμβάσεις στο τομέα της Ειδικής Αγωγής, η έμφαση πρέπει να δοθεί στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση».  Πρόκειται για την ίδια πάντα «καλή» Μεταρρύθμιση που ξεκίνησε πριν κάπου 50 χρόνια και περιλαμβάνει τα πάντα και τα αντίθετά τους..

Με το μακροσκελέστατο κείμενο που ξεπερνά τις 4.500 λέξεις τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συντηρούν και την κόντρα της κυβέρνησης με τη Δικαιοσύνη καθώς αναφέρουν εμμέσως πλην σαφώς ότι στους κόλπους της υπάρχουν δικαστές που εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες και δεν επιθυμούν την πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής. Ομολογούν δηλαδή πως αποσκοπούν στη χειραγώγηση της «Ανεξάρτητης», να συνεχίσουν οι ίδιοι «Ατιμώρητοι»πολιτικοί το έργο του Πλαστόκ για να κλείσει κάθε χαραμάδα στο κελί όπου έχουν κλεισμένο τον ελληνικό λαό..

 

ΥΓ. Αναστάσιος Αποσπόρης: Επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας… Επειδή χρόνια πολλά μας βάζουν τυράκι στη φάκα… Επειδή τα αυτάκια μας έχουν ακούσει χιλιάδες φορές τη λέξη «πατριώτης» από σκιάχτρα του πατριωτισμού… Επειδή οι «Μπροστάρηδες» καθημερινά φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και ευδοκιμούν προς χάριν κάποιων «διαβασμένων» … Επειδή οι λαγοί σκάβουν στις ψυχές μας… κρατάω μικρό καλάθι χωρίς να παραγνωρίζω ότι η συγκεκριμένη Εισαγγελεύς επιτέλεσε στο έπακρο το καθήκον της. Μακάρι να αποτελέσει το ήδη αποδεδειγμένο έγκλημα κατά της χώρας και του λαού μας την αρχή του τέλους της δυστυχίας μας.

ΤΟ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ..

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten − seven =