ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Α(Υ)ΝΑΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠ’ ΤΑ ΚΑΤΩ.. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΩΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΟΙ ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΑΝΑΝΙΚΟ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ «ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ» ! ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ Τ’ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑΪΖΕΤΑΙ ΩΣ «ΣΑΝΟΣ» ΣΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ..

Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι μέλη της «Αριστερής Κίνησης – Θέλουμεν Ομοσπονδία» πήραν σβάρνα δρόμους και πλατείες της κυπριακής πρωτεύουσας και κατέβαζαν ανενόχλητοι ελληνικές σημαίας! Οι νεαροί οπαδοί της συγκεκριμένης «Κίνησης» υπέστειλαν την ελληνική σημαία από τέσσερα ιστορικά σημεία της Λευκωσίας αντικαθιστώντας την με ένα πανί με την Κύπρο σε ροζ χρώμα, ενώ από κάτω δύο περιστέρια αφοδεύουν πάνω στην ελληνική και τουρκική σημαία κρατώντας ένα πανό που φέρει το μήνυμα «Επανενωμένη Κύπρος»-«Birlesik Kibris».

 

Πρόκειται ομολογουμένως για παγκόσμια πρωτοτυπία! Στη συνέχεια, ανήμερα της επετείου του προδοτικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, ανήρτησαν μαγνητοσκοπημένα τα «επιτεύγματά» τους στην ιστοσελίδα τους στο facebook. Η ενέργειά αυτή των νεαρών κουκουλοφόρων δείχνει να αποτελεί «χτύπημα/μήνυμα» με υψηλούς συμβολισμούς, καθώς και τα τέσσερα σημεία από τα οποία επέλεξαν να υποστείλουν την ελληνική σημαία δεν είναι καθόλου τυχαία. Αντιθέτως και τα τέσσερα σημεία έχουν για τους Έλληνες της Κύπρου, έντονη ιστορική και συναισθηματική αξία, όπως: Φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς (επειδή θεωρούν το στράτευμα υπεύθυνο για την επέκταση της διακοινοτικής βίας!), το Παγκύπριο Γυμνάσιο (διότι πιστεύουν ότι καλλιεργεί για χρόνια την ιδέα ότι η Κύπρος υπάγεται αποκλειστικά στο ελληνικό έθνος), η Εκκλησία του Αγίου Αντωνίου (γιατί θεωρούν ότι η εκκλησία της Κύπρου επιβάλλεται στην παιδεία και την πολιτική) και το Άγαλμα της Ελευθερίας (επειδή κατά την άποψη τους η ελευθερία δεν συνδέεται με τα έθνη). Η άκρως διχαστική «ακτιβιστικού» τύπου, απαράδεκτη ενέργεια μερικών ανεγκέφαλων της δήθεν αριστερής ομάδας προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, εκτός από μεγάλη οργή, και δικαιολογημένες ανησυχίες μαζί με φόβους για αντίποινα που θα δυναμιτίσουν ακόμα περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα….

 ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Ειρήνη στην Κύπρο σημαίνει επανένωση της χώρας και του λαού της. Αυτό προϋποθέτει την ανατροπή της κυριαρχίας του ελληνικού και του τουρκικού εθνικισμού σε πολιτικό, ιδεολογικό και συμβολικό επίπεδο. Δεν μας ενοχλεί το ότι κάποιοι συμπατριώτες μας αυτοπροσδιορίζονται ως Έλληνες ή ως Τούρκοι. Αυτό που δεν ανεχόμαστε, όμως, είναι το ότι μας επιβάλλουν τον ελληνισμό και τον τουρκισμό τους σε όλα τα επίπεδα, υπονομεύοντας έτσι την ανεξαρτησία της Κύπρου και παρεμποδίζοντας την επανένωσή της. Στην Κύπρο, που διχοτομήθηκε από τις επεμβάσεις του ελληνικού και του τουρκικού κράτους, οι σημαίες αυτών των κρατών συντηρούν και αναπαράγουν κάθε μέρα το δίδυμο έγκλημα του 1974.

Ενα το ερώτημα, ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙ, το οποίο τώρα πια με όσα έχουμε περάσει στην Ελλάδα, ξέρουμε και την απάντηση..

Share this post