ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΦΑΣΙΣΤΑ ΜΑΚΡΟΝ

O οπισθογεμής πρόεδρος Μακρόν με τη γυναίκα της ζωής του (τη μαμά του εν προκειμένω) χαίρονται που κορόϊδεψαν τους συμπολίτες τους.. Θυμίζει τη χαζή κι αναίσθητη χαρά του Γιωργάκη μας στο Καστελόριζο απ’ όπου μας έχωσε σε καθεστώς γενοκτονίας, κάτι που μόλις τώρα το παίρνουμε πρέφα..

«ΕΧΩ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ» !

 

Κάτι σαν επανάσταση έγινε από το στρατό που την είχε στημένη στον Ολαντρέου 2 γιατί βλέπουν πως είναι προδότης συνέχεια του προηγούμενου ανδρείκελου.. Η παραίτηση του αρχιστρατήγου τους ντε Βιλλιέ προκάλεσε πολύ μεγάλη αναστάτωση και όλοι όσοι έχουν δημόσια φωνή είναι μαζί του…. Ο Εμανουέλ απαίτησε 60 δις να ταϊσει τις τράπεζες του αφεντικού του του ντε Ρότσιλδ. Ετσι τους θύμισε τον προκάτοχό του, του οποίου ήταν υπουργός Οικονομικών και τον χέζουν όλα τα κανάλια και οι δικοί του ακόμη.. Εχει μια υπερφυσική σιγουριά και εκδίδει διατάγματα σαν διαταγές για να πάρει τα δημόσια λεφτά απ’ όλα τα υπουργεία.. Ιδια είναι ως φαίνεται η Νέα νάτσι Τάξη παντού, επί της ουσίας.. Ευτυχώς πάντως δείχνει να σπάει τα μούτρα της..

Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των γαλλικών Eνόπλων Δυνάμεων Πιερ ντε Βιλιέ ανακοίνωσε ότι υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος «την έκανε αποδεκτή».

Ο Μακρόν «είναι ένας τύπος σούπερ ! Έξυπνος, ισχυρός. Του αρέσει να μου κρατάει το χέρι», σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times. «Οι άλλοι δεν αντιλαμβάνονται σε ποιο βαθμό του άρεσε να κρατάει το χέρι μου. Κι αυτό είναι καλό». «Πραγματικά. Είναι ένας καλός άνθρωπος. Είναι ένας σκληρός τύπος αλλά, ακούστε, πρέπει να ‘ναι. Πιστεύω ότι θα είναι ένας σούπερ πρόεδρος της Γαλλίας. Όμως του αρέσει να μου κρατάει το χέρι.» Ετσι, τον «κάρφωσε» ο μεγάλος Ντ. Τράμπ !

Ο στρατηγός εξηγεί στην ανακοίνωσή του, ότι θεωρεί πως «δεν είναι πλέον σε θέση να διασφαλίσει την διατήρηση του μοντέλου του στρατού στο οποίο πιστεύει ως εγγύηση της προστασίας της Γαλλίας και των Γάλλων, σήμερα και αύριο, και να υποστηρίξει τις φιλοδοξίες της χώρας μας» και πως «ανέλαβε τις ευθύνες του» υποβάλλοντας την παραίτησή του στον πρόεδρο, ο οποίος πρόσφατα επέπληξε τον στρατηγό για τις επικρίσεις του σχετικά με τον αμυντικό προϋπολογισμό.

Ο ντε Βιλλιέ που παρουσιάστηκε σε μία κεκλεισμένων των θυρών ακρόαση στη Βουλή, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για να διαμαρτυρηθεί για την αφαίμαξη ύψους 850 εκατομμυρίων ευρώ (980 εκατομμύρια δολάρια) του προϋπολογισμού που έκανε ο Macron γιατί τά ‘χαν ανάγκη οι Μπάνκς φαίνεται..
Ο Macron προέβη σε δημόσια επίπληξη, λέγοντας: «Έχω αναλάβει δεσμεύσεις, είμαι το αφεντικό σας«.   Δεσμεύσεις να τους εξαθλιώσει…

Ο πρώην υπουργός Αμυνας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν, ο οποίος έγινε υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Μακρόν, χαιρέτισε σήμερα πριν από την ανακοίνωση της παραίτησης έναν «μεγάλο, πολύ υψηλής ακεραιότητας στρατιώτη».

Σε άρθρο του στο περιοδικό L’Express με τίτλο «Κρατείστε γερά στρατηγέ μου!», ο στρατηγός Βενσέν Λανατά, πρώην αρχηγός του γενικού επιτελείου της γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας δήλωνε «πολύ σοκαρισμένος» από τις «βίαιες επικρίσεις» του προέδρου Μακρόν.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Σ΄εμάς εδώ, τα γαλόνια περιμένουν στωικά τη σύνταξη και το βόλεμα σε κάνα κόμμα μάλλον.. Oι καραβαναδες εχουν το προνόμιο να κερδιζουν γαλόνια από την «Ανεξάρτητη» με τα δικαστήρια. Σε μιά φάση στο Πεντάγωνο οι «αρχηγοί» υπομονετικά περίμεναν τον Πάνσκατο να πάψει να τους βρίζει «άχρηστους» και «δειλούς» μοιράζοντας χαστούκια για να βεβαιωθεί πως δεν θα αποτολμήσουν να εναντιωθουν.. Ενας μόνο παραιτήθηκε  γιατί είχε έτοιμη «κατάσταση» στην Ιταλία, όπου και κατέφυγε. Ο Πάγκαλος μετά το Πεντάγωνο πήγε στην Πόλη να γλύψει σπάτουλα, πάνω-κάτω τους Τούρκους στο όνομα της …Ιστορικής Αλήθειας ! Και ζεί αναμέσα μας και βρίζει ακόμα..

Οι πιό στα μέσα και στα έξω «πατριώτες στρατηγοί» μπορεί να βρεθούν και ευρωβολευτές στα Στρασβούργα, μαμώ τη Χρυσαυγή..

 

Share this post