ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ : «ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΦΥΛΟΥ» !

 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ! ΣΑΛΟΣ σε όλη την Ευρώπη !

ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ «ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ο ΕΠΙ ΤΗΣ Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥΣΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ !

ΝΑ ΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

Σε «κλινικές φύλου» οδηγούνται χιλιάδες παιδιά, έπειτα από την «πλύση εγκεφάλου» που λαμβάνει χώρα στα σχολεία σε σχέση με τον τρανσεξουαλισμό! Οι ειδικοί προειδοποιούν, πως υπάρχει ραγδαία αύξηση ψυχικών διαταραχών και αυτό οφείλεται στην προώθηση των θεμάτων τρανσεξουαλισμού, με την μορφή …σεμιναρίων στα σχολεία της κατοχικής α-παιδείας…

Όπως τονίζεται, η ιδεολογία αυτή με την εντατική προπαγάνδα απ’ όλα τα ΜΜΕ και απο τα σχολεία έχει προκαλέσει αναστάτωση στο μυαλό των παιδιών, τα οποία αναρωτιούνται για την ερωτική ταυτότητά τους, η οποία σύμφωνα με την νέα ιδεολογική τάση δεν θεωρείται ο,τι σχετίζεται με το βιολογικό τους φύλο.
Οι αριθμοί αναφέρουν πως 84 παιδιά ηλικίας μεταξύ τριών και επτά ετών (!!!) οδηγήθηκαν το περασμένο έτος στην Υπηρεσία Εξέλιξης Φυλετικής Ταυτότητος (GIDS) σε αντιδιαστολή με το έτος 2012/13, όπου πήγαν 20.
Ο αριθμός των παιδιών κάτω από δέκα ετών, που οδηγήθηκαν στην εν λόγω κλινική, από 36 το έτος 2012/13, αυξήθηκε σε 165 το περασμένο έτος!
Γενικά, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Telegraph» συνολικά 2.016 παιδιά μεταξύ των ηλικιών 3 και 18, επισκέφτηκαν την υπηρεσία, λόγω νοητικής αναστάτωσης μετά τα μαθήματα για γκέι και τρανσέξουαλ.

Το σημαίνει αυτό; Πως το σχέδιο της ‘Νέας Τάξεως’ …βαίνει καλώς και ο αριθμός των παιδιών που πέφτουν στην παγίδα της νοητικής διαταραχής, αναφορικά με τα νέα «φύλα» που παρουσιάζονται αυξάνεται συνεχώς. Ο νους «μολύνεται»!

Υπηρεσία Εξέλιξης Φυλετικής Ταυτότητος (GIDS)

Ο Chris McGovern, πρώην σύμβουλος στο βρετανικό Υπουργείο Παιδείας «Έχει γίνει πια βιομηχανία. Άνθρωποι κάνουν καρριέρα, αναγκάζοντας (!) τα παιδιά να αναρωτιούνται για το φύλο τους, σε μία ηλικία που κανονικά πρέπει να αφεθούν να είναι και να νιώθουν παιδιά.
Όταν οι δάσκαλοι εγείρουν αυτά τα θέματα, τα παιδιά ενδέχεται να συγχυστούν νοητικά, να είναι δυστυχισμένα και τελικά να αποκτήσουν ψυχικά τραύματα».

«Τα σχολεία βρίσκονται κάτω από τρομακτική πίεση, προκειμένου να δεχθούν την ‘πολιτικά ορθή ατζέντα’ (του τρανσεξουαλισμού)».

ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ ΤΟΥ ΤΖ. ΣΟΡΟΣ

Ο κ. McGovern τα είπε όλα και ξεσκεπάζει όχι μόνο την προώθηση του τρανσεξουαλισμού στην Βρετανία αλλά και σε όλες τις χώρες του Δυτικού Κόσμου που προωθείται, φυσικά και στην Ελλάδα.

Τα σχολεία βρίσκονται υπό πίεση, προκειμένου να επιτρέψουν την «δολοφονία» της παιδικής ψυχής και τα παιδιά να οδηγηθούν σε κλινικές, όπου «ψυχολόγοι» θα τα πείθουν, πως δεν είναι …αυτό που γεννήθηκαν!

(Στην Ελλάδα μάλιστα έχουμε προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω και στα σχολεία, έρχονται να διδάξουν ακόμα και δάσκαλοι με …τακούνια!)
hellasforce

Share this post