Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΙΑΝΑ

ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΡΙΑΝΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ! Ενα ρημέϊκ της επικοινωνιακής καμπάνιας για την «εξαρθρωση» της 17Ν μπόρουμε να περιμένουμε. Ολα κρυφα..

Η «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ «ΑΣΤΕΙΕΣ» !

ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ! Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ. Ο,ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ» ΤΗΣ 17Ν.. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΟΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΚΑΘ’ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟ 2002.. ΑΠΟ  ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..  ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΜΑΚΑ, ΠΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΚΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ..

ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ» ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ», Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕ 2 ΛΕΞΕΙΣ… ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΗΡΙΑΝΝΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ …

ΟΛΑ ΥΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.. ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΩΡΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΣΥΣΚΟΤΙΖΟΥΝ ΕΞΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ «ΛΑΪΚΗ ΠΙΕΣΗ» !   ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.. ΟΙ «ΕΝΣΤΟΛΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ «ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ» ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΤΟΠΙΟ»… ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΑΣ !

 

Image result for ηριαννα

«ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ» ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΗΡΙΑΝΑΣ ΜΕ ΔΑΦΝΗ.. «ΕΞΥΠΝΑΔΑ»?https://www.wattpad.com/298539923

Η διδακτορική φοιτήτρια στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κρατούμενη στις φυλακές Ελαιώνα, καταδικάστηκε στις αρχές Ιουνίου από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κατά συγχώνευση ποινή 13 ετών καθώς το δικαστήριο αποδέχθηκε τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της με μοναδικά στοιχεία την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο -που είχε κατηγορηθεί για την ίδια πράξη, αλλά αθωώθηκε ομόφωνα- και ένα μέρος δακτυλικού αποτυπώματος που «ταυτοποιήθηκε» με το δικό της σε γεμιστήρα ενός όπλου που είχε βρεθεί στην πανεπιστημιούπολη. Αντίστοιχη ποινή για αντίστοιχες κατηγορίες έχει επιβληθεί και στον 33χρονο συγκατηγορούμενό της, ο οποίος συγκατοικούσε με τον σύντροφο της Ηριάννας.

Λίγο νωρίτερα η 28χρονη είπε στο δικαστήριο πως είχε απόλυτη βεβαιότητα για την αθώωση της γιατί ήξερε ποια ήταν η αλήθεια: «Η μισή μου ζωή είναι η ακαδημαϊκή μου καριέρα και η άλλη μισή η εργασία μου. Διδάσκω και στο διδασκαλείο και στους πρόσφυγες. Εργάζομαι για το e-learning, ενώ είμαι εκπαιδεύτρια σε ξένους φοιτητές για εξ αποστάσεως εκμάθηση Ελληνικών. Ήμουν έτοιμη να συνεχίσω να κατακτώ πράγματα, ώσπου όλα κόπηκαν. Λίγο πριν από την καταδίκη μου ήμουν έτοιμη να καταθέσω ένα πρόγραμμα για παιδιά. Ένα όνειρο που είχα από 19 χρόνων. Την 1η Ιουνίου μου στερήθηκε η ακαδημαϊκή μου διαδρομή, η εργασία μου, οι φίλοι μου, η οικογένεια. Η απουσία μου από αυτήν την τάξη είναι σαν να μου στερούν 6 χρόνια μεταπτυχιακά. Είχα βεβαιότητα για την αθώωση μου, ήξερα ποια είναι η αλήθεια, και ξαφνικά όλα χάθηκαν

================================================================================================================================================

Φωτογραφία του Σωτήρης Φωτίου Τηγανίτας.

ΒΡΩΜΑΕΙ «ΠΑΣΟΚΙΑ» ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ… ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΑ «ΠΑΙΔΙΑ» ΤΗΣ ΣΙΚΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΓΟΝΕΙΣ ΓΥΦΤΟΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΡΟΖ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ… ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΥΝΟΪΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ.. ΟΠΟΤΕ ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΤΥΛΙΣΕΤΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ..

Στο δικαστήριο κατέθεσαν και ο καθηγήτριες της Ηριάννας στο Πανεπιστήμιο Μαρία Ιακώβου και Αμαλία Μόζερ, οι οποίες τόνισαν πως η αιτούσα είναι τελειόφοιτη με 9,85 με άριστα το 10 και ότι εργάζεται στο ίδρυμα 2,5 χρόνια «Είναι εξειδικευμένη επιστήμονας και προσφέρει έργο. Η κοσμήτορας είναι συγκλονισμένη με ό,τι της συνέβη. Η παρουσία της στο σχολείο του Πανεπιστημίου, όπου οι ξένοι μαθαίνουν ως δεύτερη γλώσσα τα ελληνικά είναι επιβεβλημένη. Μάλιστα πια αμείβεται αφού το Πανεπιστήμιο προσφέρει υποτροφία εργασίας στους αριστούχους», είπε η κ. Ιακώβου. Η καθηγήτρια Αμαλία Μόζερ είπε ότι εάν δεν συνεχίσει η 29χρονη ό,τι έχει ξεκινήσει και παραμείνει στη φυλακή, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για το επαγγελματικό της μέλλον.

Κατά τον εισαγγελέα, πάντως, η διδακτορική διατριβή της Ηριάννας βρίσκεται στην πρώτη φάση της και άρα σε «όχι τόσο σημαντικό στάδιο», που να συντρέχει υπέρμετρη βλάβη από την κράτηση της. Παραδέχθηκε ωστόσο πως βλάπτεται η ενασχόληση της με την διδασκαλία, αυτή όμως «είναι μια συνέπεια του εγκλεισμού της». Αντίστοιχα για τον 33χρονο, ο εισαγγελικός λειτουργός εκτίμησε πως τα προβλήματα υγείας που έχει μπορούν να αντιμετωπιστούν «από το ιατρικό προσωπικό των φυλακών» και επομένως δεν υφίσταται βλάβη από την κράτηση.

Όμηρος των Αθηνών

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ.. ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ 2-3 ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΑΠΛΕΣ.. ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΖ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ.. ΚΑΜΜΙΑ «ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗς» ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ… ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ..

Share this post