ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ !

Εδώ έχουμε την δραματική απόδειξη ό,τι μας κοροϊδεύουν με τα μνημόνια όταν αυτά ανακυκλώνονται δίχως τέλος.. Εάν σημερα ειναι Κυριακη ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ !

Στη Μαύρη Αγορά το Μέλλον μας !

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ.. ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΕΣ .. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.. ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ.

ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.. Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΡΑΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.. ΕΔΩ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ..

Η χρήση μετρητών ποινικοποιήθηκε ντε φακτο στην Ελλάδα και κάποιοι ψάχνουν στα ψιλά γράμματα. Οι συναλλαγές με μετρητά άνω των 500 ευρώ τιμωρούνται με πρόστιμο. Οι συναλλαγές με μετρητά κάτω των 500 ευρώ τιμωρούνται με κατάργηση του αφορολόγητου. Η μη αποδοχή παράλληλων μέσων πληρωμής (πιστωτικες, χρεωστικές κλπ) τιμωρείται με πρόστιμο η και με φυλάκιση.

Πρακτικά μιλώντας το κράτος βρήκε ακόμα καλύτερη λύση απο το να καταργήσει τα μετρητά. Μείωσε την αξία των μετρητών μέσω προστίμων στην χρήση τους καθώς 100 ευρω σε μια πιστωτική αξίζουν 100 ευρώ ενώ αντίθετα 100 ευρώ σε μετρητά , συνυπολογίζοντας τα πρόστιμα, αξίζουν τα μισά, ίσως και λιγότερα. Το υπόλοιπον της μείωσης της αξίας των μετρητών, το τσεπώνουν οι ληστοσυμμορίτες των κυβερνήσεων.

Ποιά είναι η λύσις; Μην ζητάτε αποδείξεις. Κάντε συμφωνίες με καταστήματα ώστε να πάρετε εκπτώσεις χωρίς αποδείξεις για να ρεφάρετε την κλοπή στο τέλος του χρόνου. Χρησιμοποιήστε μετρητά ακόμα περισσότερο. Τα μετρητά, είναι η τελευταία άμυνα του ανθρώπου απέναντι στο κράτος και στις τράπεζες.

Οι τράπεζες είναι ιδιωτικά μαγαζιά. Μέ ποιά λογική εγώ θά πρέπει υποχρεωτικά νά γίνω πελάτης τους; Καί εάν τό κράτος μέ τήν νομοθεσία του εξασφαλίζει πελατεία σέ ιδιωτικές επιχειρήσεις, πώς μετά καταφέρονται κατά τού προστατευτισμού!

ΥΠ. ΟΨΙΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ..  ΝΑ ΚΤΥΠΗΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ Η «ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ» ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΑΝΑΠΗΡΟΙ» ΩΣ ΗΘΙΚΑ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΙ .. ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ.. ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ Μ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ’ ΟΣΑ ΕΞΑΓΓΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΕΞΑΓΓΕΛΟΥΝ… ΚΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ..

ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΛΠ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ» ΠΩΣ ΚΥΛΑΕΙ… ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ «ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ»… ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ, ΑΝ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ..

ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ 2-3 ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΑΠΛΕΣ.. ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΖ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ.. ΚΑΜΜΙΑ «ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗς» ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ… ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ..

ΤΥΧΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΛΟΥ ΚΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΖ. ΠΕΤΥΧΕ ΔΙΟΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΧΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΛΑΤΙΑ.. ΠΡΑΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ..

ΛΟΥΚΕΤΑ ΑΥΤΟΙ….!!! ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ….!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ….!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΗΧΗΡΑ....??? ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΙ,ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΕΜΕΙΣ….!!!

Κάποιες δεκάδες λουκέτα έχουν μπει από τις αρχές του καλοκαιριού στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί η ΑΑΔΕ για την έκδοση αποδείξεων και συνολικά την φορολογική συμμόρφωση. Δεν τολμούν να το κάνουν μαζικά για να μη φανε ξύλο… Η νομοθεσία προβλέπει  48ωρη αναγκαστική διακοπή λειτουργίας για επιχειρήσεις που διαπιστώνεται ότι δεν έχουν εκδώσει περισσότερες από 10 αποδείξεις ή δεν έχουν εκδώσει αποδείξεις συνολικής αξίας άνω των 500 ευρώ. Σε περίπτωση υποτροπής το λουκέτο μπορεί να φτάσει ακόμη και τις 10 ημέρες. Τρέχα γύρευε..

Οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι από τό Σύνταγμα νά υποβάλλουν φορολογική δήλωσι καί νά πληρώνουν φόρους στό κράτος. Καμμία τέτοια υποχρέωση δέν έχουν έναντι μιάς αγνώστου «Ανεξαρτήτου Αρχής». Στήν Ελληνική συνταγματική τάξι δέν προβλέπονται αρχές άλλες από τίς τρείς διακεκριμένες εξουσίες. Συνεπώς κάθε συναλλαγή μέ τήν ΑΑΔΕ είναι παράνομη!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣΕΠΙΛΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ  ΤΗΝ ΕΞΗΣ»ΓΙΑΤΡΕΙΑ»…

 Η Ελλάδα γεμάτη πακιστανούς και το Πακιστάν -το πυρηνικό Πακιστάν, για την ακρίβεια- κάνει δηλώσεις απερίφραστα υπέρ της Τουρκίας και κατά της Ελλάδας : «Οι εχθροί της Τουρκίας είναι και δικοί μας εχθροί» !
 ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ! Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα..

Share this post