ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΙΣΘΩΝ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ

 

Ενας άλλος Κιμ το πρότυπο για την παγκόσμια δικτατορία του αναγκαστικού χρέους, η οποία επιβάλεται πρώτα με το «Πείραμα» σε ραγιάδες χωρίς εθνική ταυτότητα που γενικώς «τα ‘χουν χαμενα»..

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΚΙΜ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ !

Ο ένας μετά τον άλλον οι προδότες της ροζ Κυβέρνησης προσχωρούν στο σχέδιο χρεωκοπίας με «παράλληλο σύστημα πληρωμών», όπως λέγονται κομψά τα κουπόνια..  Ωστόσο λένε ό,τι απορρίφθηκε καθώς κρίθηκε ότι θα οδηγούσε στην έξοδο από την Ευρωζώνη και ενδεχομένως σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, τις οποίες θεωρούσαν πιθανές ακόμη και ιδίως όσοι το εκπόνησαν… Επιχειρούν ωστόσο να το παρουσιάσουν ως κάτι απολύτως φυσιολογικό, όπως διαπιστώνει και το Πρώτο Ψέμα, γιατί καταφανώς είναι η ώρα του σας λέμε εμείς..

«Το ατόπημα είναι ότι δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα» έγραψε στο Twitter ο Μπαρουφάκης από την παγκόσμια κυβέρνηση του Ρότσιλντ..  «Ο κ. Βαρουφάκης μας είχε παρουσιάσει ένα πράγμα που ουδέποτε υλοποιήθηκε, του οποίου μάλιστα εγώ ήμουν υπέρμαχος» είχε δηλώσει προηγουμένως ο «οικολόγος» πράχτωρ Γιάννης Τσιρώνης.  Εξαιρετική και η ΝΔούλα απεφάνθει : Πιο αναγκαία από ποτέ η Εξεταστική (Δηλαδή το «μασάζ» από τις κουραδομηχανές για εξαπάτηση στα θύματα)..

Κάπου θυμίζει τις συναντήσεις στα πρόχειρα σενάρια των ελληνικών ταινιών που έτσι προχωρούν την υπόθεση..  Στρέφεται ευθέως προς τους «Δημόσιους», το πιό σάπιο κι αποβλακωμένο τμήμα του πληθυσμού.. Το κρίσιμο ερώτημα είναι εάν η Εντολή που πήραν είναι για μεσα ή για έξω από το Ευρώ, κάτι που συσχετίζεται με το ίδιο το νόμισμα του αναγκαστικού χρέους. Πιστεύουμε εδώ ό,τι η απόφαση μας ξεπερνά.

Το θέμα άνοιξε με τις δηλώσεις του Νοτιοκορεάτη Γκλεν Κιμ που θέλει να γίνει Βορειοκορεάτης, του συμβούλου των (κ.κ). Βαρουφάκη και Τσακαπούστη, ο οποίος έχει ακόμα  σήμερα τον σημαίνοντα ρόλο, ως εντολοδόχος απο την παγκόσμια αλητεία… Η συζήτηση αναζωπυρώθηκε την Δευτέρα με αφορμή την δήλωση του «πονηρού» Τσιρώνη στον ΣΚΑΪ ότι το σύστημα με τα κουπόνια είχε συζητηθεί στο κατοχικό υπουργικό συμβούλιο. «Χέσε ψηλά κι αγνάντευε» δηλαδή, δεν δίνουν λογαριασμό πουθενά εδώ..  Δείτε παρακάτω πως το Ψέμα ξεδιπλώνει τη δαντέλα της παραπληροφόρησης για να «απλώσει τον τραχανά» της προπαγάνδας..  

Πέρα από τους (κ.κ.) Βαρουφάκη και Κιμ, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έγινε ο τέταρτος παράγοντας που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του σχεδίου μετά και από τη δήλωση του συμβούλου του πρώην υπουργού Οικονομικών Τζέιμς Γκαλμπρέιθ στο «Πρώτο Θέμα» την ΚυριακήΣχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Κιμ για το σχέδιο πληρωμής του 10% του μισθού των δημοσίων υπαλλήλων με κουπόνια σίτισης ο κ. Γκαλμπρέιθ δήλωσε ότι πρόκειται «για έναν από τους μηχανισμούς που εξετάστηκαν».

«Είτε το παράλληλο σύστημα πληρωμών που σχεδίαζα να εφαρμόσω με την ομάδα μου (της οποίας ο Γκλεν Κιμ ήταν επιφανές μέλος) αποτελούσε μια πραγματική εναλλακτική στην συνθηκολόγηση στο 3ο Μνημόνιο που καταστρέφει τη χώρα – είτε ήταν μια επικίνδυνη ανοησία. Πίστευα και πιστεύω, όπως πιστεύουν πολλοί άλλοι σοβαροί αναλυτές π.χ. ο Wolfgang Munchau των Financial Times, ότι η ενεργοποίηση του παράλληλου συστήματος πληρωμών ήταν σαφώς καλύτερη επιλογή για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, και για τη χώρα μακροπρόθεσμα, από τον ζουρλομανδύα ενός ακόμα Μνημονίου, και όσων άλλων έπονται» δήλωσε στις 5 Ιουλίου ο κ. Βαρουφάκης στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Ο Μπαρουφάκης «εμψύχωσε και εντυπωσίασε» το κατοχικό συμβούλιο

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 100 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ?

«Και βέβαια ανέπτυξα στο υπουργικό συμβούλιο το παράλληλο σύστημα πληρωμών. Το ατόπημα είναι ότι δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα. Εκ των ων ουκ άνευ!» ανέφερε χθες εκ νέου ο πρώην υπουργός Οικονομικών μετά την επιβεβαίωση του κ. Τσιρώνη. «Όταν το υπουργικό συμβούλιο ολοκληρώθηκε, οι περισσότεροι υπουργοί με πλησίασαν για να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για το παράλληλο σύστημα πληρωμών που τους παρουσίασα, κάποιοι μάλιστα χτυπώντας με στην πλάτη λέγοντας ότι η παρουσίαση τους ενδυνάμωσε, εμψύχωσε και, γενικότερα, εντυπωσίασε» γράφει ο κ. Βαρουφάκης στο τελευταίο βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει σύντομα στα ελληνικά με τίτλο «Ανίκητοι Ηττημένοι». Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, κύκλοι του κ. Τσιρώνη ανέφεραν χθες μετά ότι στο εν λόγω υπουργικό υπήρχαν «πολλές θετικές αντιδράσεις».

Η συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση ζητά εξεταστική στη Βολή

«Η Εξεταστική Επιτροπή γίνεται πιο αναγκαία από ποτέ» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζοντας την αποκάλυψη του κ. Τσιρώνη ενώ έντονα αντέδρασαν το ΠΑΣΟΚ και Το Ποτάμι. Τη Δευτέρα εννέα βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσαν στη Βουλή ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό καθώς και αίτηση κατάθεσης εγγράφων σχετικά με τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη. Απαντώντας ο κ. Τσιρώνης ανέφερε ότι «αφού κατέρρευσαν οι κινδυνολογίες για καταστροφή της ελληνικής οικονομίας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επιχειρούν να διαστρέψουν εκ νέου την πραγματικότητα. Όλες και όλοι γνωρίζουν ότι το «σύστημα παράλληλων πληρωμών» (Ι.Ο.U) δεν έχει απολύτως καμία σχέση με παράλληλο νόμισμα».

«Στοπ» από τον Δραγασάκη τον «σοβαρό» 

Το κατοχικό σκερβέλωμα Κιμ παρουσίασε το σύστημα πληρωμών με τα κουπόνια της προδοΣΙΑ’Σ  σε κυβερνητική σύσκεψη που έγινε τον Ιούνιο του 2015. Το σχέδιο απορρίφθηκε καθώς βρέθηκαν στελέχη της κυβέρνησης (και κάποιοι που συμβούλευσαν αργότερα τον Πρωθυπουργό) οι οποίοι προειδοποίησαν ότι ουσιαστικά πρόκειται για παράλληλο νόμισμα που οδηγεί στο χάος και σε τριτοκοσμικές καταστάσεις. Εναντίον του σχεδίου στην εν λόγω σύσκεψη (και σταθερά εκείνη την περίοδο) ήταν ο μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης («ήταν» δηλαδή  όχι πιά..). Κάπως έτσι το «κοντέρ» των σκοπούμενων ζημιών από το πρώτο εξάμηνο του 2015 σταμάτησε στα 100 δισ. ευρώ (σύμφωνα με τον Κλάους Ρέγκλινκ) και δεν φτάσαμε κοντά σε όσα περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο βιβλίο του ο Τζέιμς Γκαλμπρέιθ, τότε μέλος της ομάδας.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Αγγελου εξάγγελου αυτού της παγκοσμιοσκατοποίησης «Καλώς όρισες στη μαρτυρική αρένα» (εκδ. Πατάκη) στο πλαίσιο του «Σχεδίου Χ» το οποίο ανέλαβε να εκπονήσει με εντολή του κ. Βαρουφάκη τον Μάρτιο του 2015 θα διέπρατταν τα εξής: κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης, την επιστράτευση των δημοσίων υπαλλήλων, την «εθνικοποίηση» ( επισήμως ροτσιλδοποίηση ) της Τράπεζας της Ελλάδος, τον επαναπροσδιορισμό των καταθέσεων σε νέα δραχμή καθώς και μέτρα για την εγγύηση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.  Αυτές δηλαδή είναι οι ενέργειες μπορεί να συμπεράνει κανείς για να επιβληθεί ψευτοσοβιετικό καθεστώς στο πλαίσιο του «Πειράματος» όπου μας έβαλε ο Γιωργάκης μας. Ετσι θα περάσουμε ανοιχτά στην παγκόσμια δικτατορία της νεοναζιστικής Νέας Τάξης ως πρώτη χώρα στην Ιστορία που αυτοκτονεί ρευστοποιούμενη για να γράφουν μηδενικά οι τραπεζαλήτες στα κιτάπια τους..

Share this post