Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΒΛΑΚΕΣ» ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ «ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ»!

Η καταρράκωση των θεσμών που αποτελούν τις συντεταγμένες μιας κοινωνίας δεν γίνεται σε μια νύχτα ούτε περισσότερο γίνεται «κατά τύχη» ή «από σύμπτωση».  Είναι αποτέλεσμα οργανωμένης δράσης, έχει επιδιωχθεί με πολλούς τρόπους και για μεγάλο χρονικό διάστημα.  Δεν είναι συνωμοσία, είναι ο ορισμός της συνωμοσίας.

Οι καθημερινοί βλάκες επειδή για αντικειμενικούς λόγους δεν μπορούν να οργανώσουν οι ίδιοι ούτε κακόγουστη φάρσα σε κοινό γνωστό, πιστεύουν φανατικά ότι δεν υπάρχουν συνωμοσίες αγνώστων εναντίον τους.  Στη βιασύνη τους να απαξιώσουν οποιονδήποτε έχει διαφορετική γνώμη από αυτούς, παραλείπουν να διαβάσουν τα ακλόνητα πραγματικά στοιχεία. Έχοντας την πεποίθηση ότι είναι τα εξυπνότερα όντα στον πλανήτη Γη δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτούν ότι κάποιος πιο έξυπνος από αυτούς τους την έφερε και τους άφησε ταπί και με το σκατό στη μούρη.

Την ίδια ακριβώς παράλογη πίστη του αντι-συνωμοσιολόγου την συναντάει κανείς στον αρρωστημένο τζογαδόρο ο οποίος πιστεύει πάνω απ’ όλα στην ακεραιότητα του παιχνιδιού και στην τιμιότητα του λεσχιάρχη.  Όσο και να προσπαθεί κανείς να πείσει με λογικά επιχειρήματα τον αιώνιο μαλάκα ότι η τράπουλα είναι σημαδεμένη και ότι τον μαδάνε ασύστολα, χάνει την ώρα του.  Και πάλι, το μόνο που έχει να κάνει ο διανοητικά καθυστερημένος χασούρης είναι η απλή λογική σκέψη ότι ενδέχεται να υπάρχουν κάποιοι πιο έξυπνοι, πιο οργανωμένοι και με περισσότερα λεφτά από αυτόν.

Το πολιτειακό πόκερ είναι πολύ εύκολο να στηθεί γιατί οι βλάκες είναι προβλέψιμα ζώα της συνήθειας. Πρόκειται για λάτρεις της ρουτίνας που αρνούνται πεισματικά να βάλουν το πορδομυαλό τους να δουλέψει με διαφορετικό τρόπο από εκείνον που τους δίδαξαν οι πονηροί κωλομπαράδες στο γαμιοσχολείο.  Εξακολουθούν να παπαγαλίζουν αρχιδιές χωρίς να τις καταλαβαίνουν και αποφεύγουν την κριτική σκέψη ως μολυσματική ασθένεια.

Η κατάληξή τους είναι προδιαγεγραμμένη αφού πέφτουν στα νύχια απατεώνων σωτήρων και σπαταλούν την ενέργειά τους σε προκαθορισμένου βεληνεκούς αντιδράσεις.  H τελική πορεία τους προς τον βορβορώδη πάτο του καπιταληστρικού βόθρου είναι εγγυημένη.

Σε αυτή την μεγαλειώδη διαδρομή των ηλιθίων προς τον σκατοβυθό  (στην οποία συμπαρασύρουν τους πάντες και τα πάντα), το άγιο σύστημα επεμβαίνει χειρουργικά. Διάφοροι κλανοφιλόσοφοι και πουτσοδιανοούμενοι εισάγουν ιδεολογήματα που μοναδικό σκοπό έχουν να εντείνουν την υπάρχουσα σύγχυση και να μην αφήσουν ούτε μισή πιθανότητα ορθολογικής αντίδρασης στο πόπολο. Οικονομικές ουτοπίες, πολιτικές κλανούμπες και μεταφυσικές πίπες έρχονται να μας ζαλίσουν τα ήδη πολλαπλώς ταλαιπωρημένα αρχίδια. Πυρήνας εκπόρευσης των περισσοτέρων από αυτές τις κοπροφιλικές ξεστραβόλες είναι το ενοχικό σύμπλεγμα που έχει εισάγει εν μέσω αγάπης και λουλουδιών η εξ ανατολών θρησκεία των δούλων.

ΜΑΥΡΗ  ΦΑΤΡΙΑ

 

ΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ κάτι πάρα πολύ σοβαρό για τις μεθόδους που ακολουθεί το πολιτικό μας σύστημα, ώστε να είναι πάντοτε στο απυρόβλητο και να μεταθέτει σε εμάς όλες τις ευθύνες και το κόστος…

 

Share this post