ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΖ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟCIA’S

Η «ΑΥΓΗ» ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟ – «ΚΟΚΚΙΝΟ» ΚΛΕΙΝΕΙ..

 
2.700.000 ευρώ κοστίζουν στον ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ η «Αυγή» και ο σταθμός «Στο Κόκκινο» που είναι τα μήντια που όλοι φίλοι τους και μη θέλουν να αποφεύγουν αυτή την εποχή, λόγω απεγνωσμένης προπαγάνδας που εκπέμπεται από κει.. Βεβαίως έχουν εγκαταλειφθεί τα μεγαλεπίβολα σχέδια καταδολίευσης με εξαπάτηση των Ελλήνων για νέο Σύνταγμα υποδούλωσης καθώς η αναξιοπιστία δεν επιτρέπει σε κανέναν φορέα μνημονιακό να παράγει πολιτική.. 
Τα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ βρίσκονται κυριολεκτικά στο κόκκινο, με πιο πιθανή εξέλιξη νέες απολύσεις πριν το λουκέτο, που θα έρθει μόλις η «αριστερά» χάσει την Κουτάλα της εξουσίας. Το πρόβλημα, το οποίο επικεντρώνεται στο τεράστιο οικονομικό κόστος της λειτουργίας τους, απασχόλησε σε πολύ υψηλό επίπεδο το κόμμα, σε επανειλημμένες συσκέψεις του Τομέα ΜΜΕ που δεν κρατήθηκαν μυστικές.. Επίσης η «Εφημερίδα των Αλητών» ψυχορραγεί καθώς αδυνατεί να έχει και να κρατήσει πολιτική γραμμή, παραπαίοντας ανάμεσα στο ροζ  και στο πράσινο Πασόκ. Γίνεται και δεν γίνεται της ..Φώφης.
 
Η ζημία από την έκδοση της «Αυγής» ανέρχεται σε 700.000 ευρώ τον χρόνο και από τη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» στα 2.000.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία του ημερήσιου φύλλου της «Αυγής» είναι 1.000 φύλλα και του κυριακάτικου γύρω στα 2.700, η δε ακροαματικότητα του ραδιοφωνικού σταθμού κινείται μεταξύ 2% και 2,5%.
Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης για την «παραγωγικότητα», αλλά και την ξεφτίλα και τον επαγγελματικό εκπεσμό των προδοτών που μας κυβερνουν, εμάς μας διαβάζουν κάπου 3 χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα κι είμαστε 3 κι ο κούκος παντελώς ανιδιοτελείς..   Για να μη πούμε ποιοί στην Ενωση Αλητών θεωρούν ποιούς ως «επαγγελματίες» και ποιούς ως «ερασιτέχνες»
 
Οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι για την εφημερίδα είναι να σταματήσει το ημερήσιο φύλλο και να παραμείνει το κυριακάτικο, με ενίσχυση του περιεχομένου του με θέματα ελκυστικά… Για τον ραδιοφωνικό σταθμό έχει τεθεί ακόμη και θέμα διακοπής της λειτουργίας του, με όλο το βάρος να πέφτει στο site.
Το μόνο σίγουρο αυτήν τη στιγμή είναι ότι οι εργαζόμενοι στην «Αυγή» έχουν να πληρωθούν από 3 έως και 8 μήνες…

Share this post