ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.. ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ !

ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ

ΚΟΝΤΡΑ ΗΠΑ ΡΩΣΙΑΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ !

H  Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ ψήφισε και αποφάσισε την ίδρυση ενός νέου στρατιωτικού κλάδου: του Αμερικανικού Διαστημικού Σώματος, όλα τα τρελά σενάρια είναι πλέον « μέσα στο παιχνίδι». Το Πεκίνο σκοπεύει να δημιουργήσει μελλοντικό διαπλανητικό σταθμό  στη Σελήνη και στον Άρη. Η Μόσχα δημιούργησε έναν δορυφόρο-δολοφόνο ο οποίος κατασκευάστηκε  από την κρατική εταιρεία «Roscosmos» για λογαριασμό των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Το σώμα θα είναι το έκτο τμήμα των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και η πρώτη νέα στρατιωτική υπηρεσία που δημιουργείται  από το 1947.

Αυτό έρχεται μόλις μερικές εβδομάδες αφότου η Πολεμική Αεροπορία δημιούργησε το Κέντρο Διαστημικών Επιχειρήσεων,  υποσκάπτοντας σημαντικά τις προσπάθειές του στρατού  να αναλάβει  την ευθύνη  των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ σε μελλοντικούς διαστημικούς πολέμους.

Πιστεύεται ότι στο εγγύς μέλλον η Κίνα θα ανταγωνίζονται πραγματικά τις δύο άλλες  υπερδυνάμεις Ρωσία και  ΗΠΑ, αλλάζοντας τον παγκόσμιο χάρτη .

Η Κίνα είναι αποφασισμένη να επιταχύνει το ρυθμό της ανάπτυξης διαστημικής βιομηχανίας της και το φιλόδοξο διαστημικό της πρόγραμμα αναφέρει επίσκεψη στο φεγγάρι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους με  επιστροφή  στην Γη.

Ειδικοί  σε θέματα ασφάλειας προειδοποιούν ότι η Κίνα αυξάνει  το πρόγραμμά της και την καινοτομία στον διαστημικό χώρο στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον διαστημικό πόλεμο με άλλα έθνη.

Για το Πεκίνο ανεξήγητα αποτυχημένη ήταν η εκτόξευση την περασμένη Κυριακή 2 Ιουλίου του διαστημικού πυραύλου  «Long March-5» ( «Μεγάλη Πορεία – 5″).  Οι υπεύθυνοι του  διαστημικού τους  προγράμματος δεν ανακοινώνουν ούτε καν πιθανά αίτια… Αφήνουν να αιωρούνται ερωτήματα ερευνώντας  έξωθεν «παρέμβαση» ή ακόμη και δολιοφθορά.

Τα προβλήματα που μπορεί να προέρχονται απο σαμποτάζ  ανταγωνιστικών δυνάμεων προέκυψαν αμέσως μετά την εκτόξευση  του πυραύλου από τη διαστημική βάση Wenchang.

Ο πύραυλος  υποτίθεται ότι θα τίθονταν σε τροχιά γύρω από τον κινεζικό δορυφόρο επικοινωνιών «Shitszyan-18.» 

Share this post