ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΗΣΕ Η «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ

«ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ»! (VIDEO)

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΤΑ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ / ΑΝΘΕΛ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ…

Για το σκοπό αυτό διεξάγεται το δημοψήφισμα, όπου ο ελληνικός λαός είπε ΟΧΙ με 61,3% και ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ ! Το κείμενο έλεγε:

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση και πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου προς τη Βουλή, κατόπιν εισήγησης του Πρωθυπουργού, κατά την διαδικασία του προτεινόμενου δημοψηφίσματος, ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει με την ψήφο του εάν πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25/6/2015 και αποτελείται από 2 έγγραφα, τα οποία συγκροτούν την πρόταση επί της οποίας προτείνεται το δημοψήφισμα: το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond» (Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού) και το δεύτερο «Preliminary Debt sustainability analysis» (προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους).
Όσοι πολίτες συμφωνούν με την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΝΑΙ
Όσοι πολίτες απορρίπτουν την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΟΧΙ

Το Δημοψήφισμα προτείνεται να διεξαχθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015.

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΣΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΒΑΛΙΚΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΧΗ ΜΑΣ..
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ.. ΠΕΡΣΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΑΜΕ…

ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΣΑΝΕΛ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΛΑΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΤΑCIA ΣΤΗΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ».. ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ(ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΣΙ ΛΕΜΕ) ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ Ο,ΤΙ ΠΙΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ… ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΥΡΙΖΑ, ΟΛΑ ΤΑ Κ-ΛΕΦΤ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ… ΟΛΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΣΕ ΣΥΓΧΙΣΗ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ… ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ Ο ΡΟΥΝΤΙ ΡΙΝΑΛΝΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΌΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ… ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010., ΜΕ ΣΙΑ ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ..

Μας ενώνει η κοινή πεποίθηση πως πλέον δεν ορίζουμε τίποτα, πως όλη η χώρα ξεπουλιέται πως η περιουσία δημόσια και ιδιωτική περνάει σε λίγους ντόπιους και ξένους. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με άλλους λαούς αλλά πιστεύουμε πως πρέπει να υπερασπιστούμε τον τόπο μας και τον τρόπο μας. Κατοχή είναι αυτό που ζούμε και γίνεται όλο και χειρότερη. Εθνικοαπελευθερωτικός είναι ο αγώνας αδέρφια. Έξω από το ευρώ και την ΕΕ που καταρρέει πριν μας πάρει μαζί της στον πάτο. Διαγραφή των χρεών – σεισάχθεια Συντακτική εθνοσυνέλευση για πραγματική δημοκρατία. Οικονομική ανασυγκρότηση με εθνικό νόμισμα Έτσι λοιπόν εμείς εδώ στην Καλαμάτα αυτόν τον αναχρονιστικό τρόπο της ζωντανής κουβέντας και της αυτοοργάνωσης βρήκαμε για να δράσουμε. Να δράσουμε πρέπει και το διαδίκτυο μας αποκοιμίζει. Το θέλουμε αλλά μόνο για πληροφόρηση και ενημέρωση όχι για αυτοσκοπό. Φίλοι μου οργανωθείτε είτε σε πολιτικές κινήσεις και σχηματισμούς είτε μόνοι σας με άλλους ανένταχτους. Μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια. Ψάξτε βρείτε κι άλλους σαν κι εσάς στη γειτονιά στην πόλη στο χωριό σας. Φτιάξτε ομάδες δράσης για αλληλεγγύη, για τους πλειστηριασμούς, για διαδηλώσεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας κλπ. Έτσι θα φέρουμε πιο κοντά τη μέρα του παλλαικού ξεσηκωμού.

 

Share this post