ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΜΕ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ

ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ.. ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΠΑΣΟΚΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.. ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ, ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΑ… ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝ ΟΣΩ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ..

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ…

ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…

«ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΜΕ» !

ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΟΥΤΡΑ-ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠ’ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΥΦΤΟΠΑΣΟΚ ΞΕΜΥΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΑΖΩΞΗ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ». ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΝΕΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΟΥΡΕΛΙΑΣΤΕΙ ΑΠ’ ΤΙΣ ΡΟΧΑΛΕΣ ΚΟΝΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ «ΦΩΦΗΣ» ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΝΤΙΑ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ..

ΤΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ «ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ» ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ «ΑΝΑΓΚΗ» ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΦΑΚΑΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΤ΄ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ..

Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ «ΜΠΟΫΣ» ΠΕΡΙ ΤΟΝ ¨»ΕΛΛΗΝΑ» ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΤΡΑΒΑ ΜΕ ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ» ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΣΚΑΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ..

Φωτογραφία του χρήστη Κρεμαλα Πολιτικων Απατεωνων.

Άμα σηκώνουν παντιέρα επανάστασης στο νεοπασοκ οι Σημίτης Βενιζέλος Γαπ και Φώφη ,γαμησετα.αυτοι δεν έφεραν το ΔΝΤ και τον Σόιμπλε στην Ελλάδα μαζί με τη ΝΔ;

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΠΕΤΥΧΕ 100% ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΤΙΑ… ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΥΠΟΖΥΓΙΑ..

ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ.. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΩΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΜΑΝΘΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ…

 

ΠΑΛΙΟΙ ΓΥΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΕΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ…

Image associée

ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΜΕ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΑΛΗΤΟΝΤΑΒΑΔΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ

Παύλος Αλέπης (Δημοσιογράφος του Συχτίριζα)

Κυρίες κύριοι,φίλες, φίλοι το πράγμα με τις αποψινές εξελίξεις στον STAR νομίζω ότι παραπήγε. Τα μάθατε;; Οι οικογένειες που διαφεντεύουν την Ελλάδα έχουν (μας έχουν) σαλπίσει…πόλεμο. Εν μέσω πολέμου.

Είναι φανερό ότι έχουν ενστερνισθεί το σλόγκαν του Αλαφούζου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και εννοούν μπορούμε να ρίξουμε την Κυβέρνηση. Έχω πεισθεί ότι θα τα καταφέρουν. Και γιατί οι Κυβερνώντες είναι ανίκανοι να τους περιορίσουν. Να τους υποχρεώσουν να πληρώσουν. Και γιατί η αδράνεια των εργαζομένων να ξεπεράσουν τον φόβο,δεν παίζεται…

Δεν πληρώνουν -έτσι θέλουν- τους εργαζόμενους και παριστάνουν τους… Ευρωπαίους επιχειρηματίες. Δεν πληρώνουν τις εισφορές τους, εκβιάζουν εργαζόμενους τρομοκρατούν και απολύουν συνεχώς. Και τον ΕΔΟΕΑΠ στραγγαλίζουν και έχουν πιάσει τις πόρτες παντού για να μην δημοσιεύεται τίποτα και ξυπνήσουν οι κολίγοι. Οι τελευταίοι τους έχουν γραμμένους, αλλά δεν αρκεί…

Μπροστά σ’ αυτές τις καταστάσεις οι Υπουργοί πολιτευτές, αντί να επιβληθούν με απλή εφαρμογή των κανόνων που υπάρχουν, κάνουν ΝΤΗΛ μην τύχει και ακολουθήσουν την αρχή ή θα τους φάμε ή θα μας φάνε….Όταν σταυρωθούν, ας περιμένουν…ανάσταση.

Οι οικογένειες αυτές, από την μια, ο Πρωθυπουργός που δεν συντονίζει τους υφισταμένους του υπουργούς και τις πολιτικές επιβολής, η ατολμία και η μοιρολατρία που μας δέρνει ΟΛΟΥΣ όχι μόνο μας οδήγησε, αλλά παρατείνει την κρίση…. Βάλτε και το αιώνιο Ελληνικό σαράκι του διχασμού,που το βλέπετε κάθε στιγμή, να το παλούκι.

Η σαλεμένη από στέρηση κυβερνητισμού αντιπολίτευση -στην οποία οσονούπω-θα κάνουν τα ίδια, αντιλαμβάνεται αλλά βλέπει μόνον το τυρί και όχι την φάκα.

Μετά τον ΔΟΛ και τον ΠΗΓΑΣΟ υπάρχουν στον ορίζοντα -στόχαστρο και άλλα συγκροτήματα μικρότερα μεν, βορά δε στον υπέρ πάντων αγώνα εκκαθάρισης… Η πρόβλεψη είναι δραματική. Τους Δημοσιογράφους που έγιναν υπάλληλοι-ινστρούχτορες θα τους πληρώσει πολύ ακριβά η κοινωνία. Οι ίδιοι βέβαια-απ’ τα σκάφη τους- νομίζουν θα διασωθούν.

Γενικά δεν πρόκειται για συρρίκνωση λειτουργικού κόστους και εντατικοποίηση της δουλειάς, πρόκειται για σκληρή εκδίκηση σύγχρονης τραγωδίας…Με τέλος κάθαρσης μετά από μεγάλο μακελειό…και ποτάμι αίμα…

Οι ποιο πολλοί από μας, θολώνουμε το νου μας κάτω από το πρίσμα της κομματικής προτίμησης. Δεν είναι όμως όπως άλλοτε. Προκλητικά σας βεβαιώνω πως αν η συμπεριφορά αυτών των οικογενειών συνεχισθεί έτσι, με τον κόσμο στο περιθώριο,με την εξαγορά συνειδήσεων την κραυγαλέα χειραγώγηση των μαζών, την επιβολή προσώπων και πολιτικής ατζέντας, τότε τα πράγματα θα πάνε πολύ χειρότερα.

Ζούμε μια οικονομική δικτατορία και κανένα νεανικό Πολυτεχνείο στον ορίζοντα…Την σημερινή δικαστική…χλαπάτσα την χωνέψατε ήδη;  Όχι, απλά ρωτάω. Εσάς. Όχι τους τηλεθεατές του Σαρβάιβορ….

Αν σας μαύρισα την ψυχή συμπαθάτε με και γυρίστε το στην κωμωδία. Σε μια επιθεώρηση καλοκαιρινή εν μέσω καύσωνα, με τον μπαμπά Ψυχαρη να κυνηγάει επί σκηνής τον γιο του τον…αέρα.. Τον μπαμπά του Φώτη Μπόμπολα να κυνηγά τον γιο του που του…γκρέμισε το σκηνικό. Για χορωδία και συνδετικά χορευτικά βάλτε τους γόνους των χαρισματικών πολιτικών μας (και τους τρεις)..να τραγουδούν, το θέλω να δω τον..Πάπα, θέλω να τον δω…

Σε ένα σκετς βάλτε την Ντόρα και τον Βενιζέλο, σε άλλο νούμερο , τον τρελό του χωριού Πάγκαλο να λέει μαζί τα φάγαμε, βάλτε και τον Λεβέντη σε…δραματικό μονόλογο να βγάζει γέλιο,τον Άδωνη για κομπέρ ή κάτι τέτοιο και τον Μιχαλολιάκο στην είσοδο μην τυχόν και μπει αλλοδαπός τζαμπατζής.

Τον Κουτσούμπα στα εισιτήρια, διάολε από το 74 μετράνε…Τον τίτλο Βουλή καλλιγραφία τον βρίσκω χρησιμοποιημένο… Αλλά επιθεώρηση που να τους πιάνει όλους και αφεντικά και… υπαλλήλους βρίσκω μόνον το ΕΛΛΑΣ… Μόνον που δεν είναι για γέλια, αλλά για γοερά κλάματα…

anoixtoparathyro.gr

 

Share this post