ΕΔΩ ΜΟΝΑΚΟ, ΕΔΩ ΜΟΝΑΚΟ ! ΕΔΩ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤ

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤ’ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ ΜΟΙΡΑΙΑ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΩΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΠΕΣΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ» ΤΗΣ, ΔΙΑΣΠΑΘΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΗΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ (ΑΛΗΤ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…

ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ «ΜΑΣΕΛΕΣ» !

Το Μονακό, το Ντουμπάι η Σιγκαπούρη και η Νέα Υόρκη έχουν γίνει οι νέοι τόποι μετεγκατάστασης για τους Έλληνες με περιουσίες. Στο Μονακό ξεκουράζεται απ’ τη μασα μικρή παροικία γυφτοπασόκων περιμένοντας να βρουν στην Ελλάδα που να την πέσουν..
 
Οι περισσότεροι πάνε στο Μονακό για το Καζίνο με αποτέλεσμα να έχουν εκτιναχθεί οι τιμές των σπιτιών που ήδη ήταν ακριβές ενώ δημιουργούνται στα σχολεία ειδικά τμήματα με Έλληνες δασκάλους. Ειδικά την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017 έφυγαν πολλά παιδιά από γνωστά μεγάλα ιδιωτικά σχολεία-κολέγια για το εξωτερικό ενώ αναμένεται την επόμενη χρονιά ο αριθμός τους να αυξηθεί σημαντικά. Η μεγάλη απ’ ότι φαίνεται μετανάστευση των μισελλήνων ξεκίνησε πριν το Πάσχα.. 
 
«Φτιάχνουν φορολογική μερίδα και προφίλ στο εξωτερικό και για αυτό πρέπει να ζουν στον νέο τους τόπο για τουλάχιστον έξι μήνες όπως ορίζει ο νόμος. Αυτός είναι ο λόγος που μετακομίζουν οικογενειακώς αφού τα παιδιά τους πρέπει να πάνε σχολείο άρα να είναι εκεί τουλάχιστον καθ’ όλη τη σχολική χρονιά».
«Ξενιτεύονται-ξεσπιτώνονται στην κυριολεξία χωρίς να το επιθυμούν. Και δεν το λέμε αυτό για να τους… λυπηθούν. Αλλά είναι κρίμα να διώχνεις από την Ελλάδα που έχει τόσο ανάγκη επενδύσεις και κεφάλαια ανθρώπους που έχουν το χρήμα και θέλουν να κάνουν επενδύσεις και αυτό γιατί δεν μπορείς να τους εξασφαλίσεις ένα σταθερό φορολογικό περιβάλλον»
«Άνθρωποι που έχουν επιχειρήσεις με διεθνή δραστηριότητα, που τζιράρουν στην παγκόσμια αγορά δεν φέρνουν πλέον τα χρήματα στην Ελλάδα αν και θα το ήθελαν γιατί πολύ απλά δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Δεν είναι ότι βγάζουν τα λεφτά εδώ και τα πάνε έξω. Στο εξωτερικό δραστηριοποιούνται και θα πρέπει να τους πείσει το κράτος να τα φέρουν μέσα τα χρήματα χωρίς να τους θεωρούν…. οικονομικούς εγκληματίες.
 
Μαζί τους θα λάβουν συγκωροχάρτι και χιλιάδες αλλες «μασέλες», πολλοί άλλοι ψιλολαμόγιοι καταχρασταστές του δημόσιου χρήματος.

Share this post