«ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ

[yasr_visitor_votes size=»small»]

 

Κ. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ : Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ, ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ

Σε μια κυνική ομολογία που δείχνει ότι η υποτιθέμενη σκληρή διαπραγμάτευση είναι παραμύθι προέβη ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο διευθυντής της κΥνοβΟλευτικής ομάδας των Συχτίριζα..

«Ουσιαστικά στα δημοσιονομικά συγκυβερνάμε με τους θεσμούς, με την τρόικα. Πολλές φορές είναι σαν να  μας πιάνουν το χέρι και μας γράφουν το νομοσχέδιο», δήλωσε ευθαρσώς ο δωσίλογος αυτόςε !

«Οι προηγούμενες κυβερνήσεις ήταν αυτές που λέγανε ότι αυτά τα προγράμματα είναι ευλογία» πρόσθεσε, για τη στενή συνεργασία με τους κατακτητές, εμείς όχι,

Στην ίδια ραδιοφωνική συνέντευξή του, περίπου δέκα ημέρες μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου με τα μέτρα που προβλέπουν νέα μείωση συντάξεων και περιορισμό του αφορολόγητου ορίου, ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι η χώρα βρίσκεται σε κηδεμονία, επιτροπεία.

«Εμείς λέμε ότι αυτά τα προγράμματα θα εφαρμοστούν αν και μόνο αν υπάρξει μια ρύθμιση στο θέμα του χρέους» πρόσθεσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας να τηρήσει τα προσχήματα και να κρατήσει ανοιχτό το αφήγημα περί δήθεν υλοποίησης… αντιμέτρων μαζί με την εφαρμογή μέτρων που θα κοστίσουν στους Έλληνες φορολογούμενους 5,4 δισ. ευρώ.

 

Share this post