ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Ο,ΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ «ΑΒΛΑΒΕΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟ 1999…  ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ. Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ (ΚΑΚΩΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕΤΑ)… ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΔΩΣΕ  Ο ΠΟΛΥΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΤΕ ΩΣ ΥΠΕΞ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΥΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΘΗΝΑΣ- ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, . ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ «ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ» ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ. ΣΑΝ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Ο ΤΡΑΜΠ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ&ΤΖ. ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ …

 

«Στα Βαλκάνια, αργά ή γρήγορα, θα έχουμε  αλλαγή των συνόρων», δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής επικεφαλής της της CIA Steven Meyer. Οι «αστραπιαίες» αλλαγές συνόρων που κάνει λόγο  ο Αμερικανός  εκφράζουν την θέση της Υπηρεσίας του και προμηνύουν σοβαρά γεγονότα στην περιοχή μας τα οποία σαφώς αφορούν την Ελλάδα.   

Οι δηλώσεις του πρώην Αμερικανού υπαρχηγού της CIA προειδοποιούν ότι οι ΗΠΑ θα «δεχθούν» τελικά το προηγούμενο σχέδιο που είχε καταρτιστεί  επί Ομπάμα, σύμφωνα με το οποίο οι Αλβανία θα ενωθεί με το Κοσσυφοπέδιο , λαμβάνοντας μέρος και της ΠΓΔΜ.

Η απαρχή όμως αυτού του σχεδίου θα συμπαρασύρει «στο χορό του πολέμου»,  το Μαυροβούνιο, την Σερβία, και ενδεχομένως και την Ελλάδα.Οι πρόσφατες και μελλοντικές προκλητικές συμπεριφορές των Αλβανών εκπορεύονται από τις «υποσχέσεις» της δύσης ( ΕΕ, Γερμανία, ΝΑΤΟ) περί αλλαγής των συνόρων υπέρ αυτών.

Όλα αυτά βέβαια όμως χωρίς την συγκατάθεση της Μόσχας και του Πούτιν που έχει αποστείλει «μηνύματα» εδώ και τέσσερις μήνες ότι καμία αλλαγή συνόρων δεν θα γίνει αποδεκτή , διότι θα δώσει το δικαίωμα επέμβασης της ρωσικής ομοσπονδίας.

Ήξερε η Μόσχα εδώ και μήνες  από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες τι ακριβώς ετοιμάζεται πάνω από τα βόρεια ελληνικά σύνορα και απέστειλε ρηματική διακοίνωση ΝΟΤΑΜ σε όλες τις δυτικές χώρες ότι θα είναι και αυτή εκεί .

Εν τω μεταξύ, ανακατατάξεις στο Διπλωματικό Σώμα ετοιμάζει ο αμερικανός πρόεδρος ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post σκοπεύει να αντικαταστήσει τον Αμερικανό Πρέσβη στη Αθήνα Jefrey Pyatt με τον Προσωπάρχη του στον Λευκό Οίκο, ελληνοαμερικανό Reince Priebus.  Αυτό όπως και να το δεις είναι καλό νέο γιατί ο Πριμπιους εχει δείξει πως ενδιαφέρεται για την κατάσταση εδώ.. Κι αν σκεφτείς τι επικίνδυνη πρακτωράντζα ξεκουμπίζεται, ακόμη πιό καλό..
O Priebus, που χαίρει της εμπιστοσύνης του αμερικανού προέδρου φαίνεται να αναλαμβάνει το κρίσιμο πόστο της Αθήνας σε μια εποχή που οι σχέσεις Trump με τους ευρωπαίου ηγέτες δεν φαίνονται εύκολες και περνούν μέσα από το σκάνδαλο με τη Ρωσία.
Η τοποθέτηση του ελληνοαμερικανού Προσωπάρχη στην Πρεσβεία της Αθήνας θεωρείται μετακίνηση που στέλνει πολλά μηνύματα.

Το όλο αυτό σχέδιο έρχεται να συμπληρώσει τις φήμες για την δημιουργία αμερικανικής βάσης στην Βόρεια Ελλάδα ενόψει εξελίξεων , οι οποίες κυοφορούνται εδώ και χρόνια, από την πρώτη Αλητεία το 1999 επι Κλίντον που διέλυσε τη Γιουγκοσλαβία.

Share this post