ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !

Σάλος από τη δήλωση αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Φιλιππάκη : «Oι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών (Στουρνος και Παπαδήμιος) ευθύνονται για την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού – Δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε βόμβα και στα πόδια του Στουρνάρα»

EKTAKTO ! OI ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ! ΠΙΕΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.. ΕΧΟΥΜΕ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ, ΑΓΡΙΩΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ, ΧΙΩΤΗΣ ΠΑΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ «Κ»ΚΕ, ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ. ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΝΩΜΗΣ…

Ο Ειδικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, Γιώργος Φιλιππάκης ανακοίνωσε την Κυριακή τα ξημερώματα την σύλληψή του, που προκλήθηκε μετά την ανάρτησή του στο Facebook, και η οποια αφορούσε την τρομοκρατική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο. Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε τα ξημερώματα: “Mόλις με συνέλαβαν”.
Είχε προηγηθεί διαμαρτυρία του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.

ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΙ Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ .. ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ..

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση στο Facebook του Ειδικού Γραμματέα της ΕΣΗΕΑ και γνωστού αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Φιλιππάκη, ο οποίος σχολίασε την επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, γράφοντας «για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα». Ο Φιλιππάκης είχε συλληφθεί και βασανιστεί απο την προηγούμενη Χούντα ήταν δε στο Πολυτεχνείο.. Απο τη μεριά της ΚΝΕ τότε, τόσο του ‘κοβε..

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη: «Από τις 6 χτές το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας . Την απάντηση την έδωσε ποιός νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο ? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν . Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση . Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν . Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού . Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη . Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

Με την ευκαιρία, έχει πολύ πλάκα η δήλωση του «Αρχιιερέα της Διαπλοκης», του Σημίτη δηλαδή  ο οποίος τους μάζεψε όλους τους οικονομικούς δολοφόνους της Ελλάδας .. Ολοι, από τον Παπαδήμιο και τον Προβόπουλο μέχρι τον Μπαρουφάκη προέρχονται από το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του κορυφαίου συνωμότη…

Share this post