ΜΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ Η ΣΙΚΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (βιντεο)

https://exerevnitis.files.wordpress.com/2012/02/dsfy.jpg?w=300

ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΦΙΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ» ΣΗΜΙΤΗ.. ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ..

ΕΚΔΟΡΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΙΑ!

Με πυροτεχνήματα ελαφρά τραυμάτισε η σικέ τρομοκρατία τον πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας και πρώην υπηρεσιακό πορδυπουργό Λουκά Παπαδήμιο, τον υπεύθυνο του PSI. Οι κατοχικές αρχές δήλωσαν αμέσως πως δεν διατρέχει κίνδυνο μετά από την έκρηξη μέσα στο αυτοκίνητό του. Η μικροέκρηξη προκλήθηκε όταν πήγε να ανοίξει φάκελο με αποστολέα την Ακαδημία Αθηνών.
 
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο κορυφαίος ευρωτραπεζαλήτης της Ελλάδας, πριν, τον Προβόπουλο και πριν τον Στουρνάρα, έχει αλεξίσφαιρα τζάμια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ωστικό κύμα από την εκρηκτική ύλη του τρομοδέματος, να εκτονωθεί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, προκαλώντας τον τραυματισμό των επιβαινόντων. Αλλιώς, αν είχε σκάσει αλλού δεν θα είχαμε τραυματισμό.. Σκοπός ήταν πάλι να προειδοποιηθούν κάποιοι και ο κόσμος να νομίσει ο,τι κάτι έκαναν φιλολαϊκές δυνάμεις.. 
 
Ο Παπαδήμιος και οι δύο μπράβοι του γλίτωσαν τη ζωή τους, γιατί ο φάκελος δεν είχε πλήρη εκρηκτική ύλη αλλά πυροτεχνικά υλικά που προκάλεσαν ανάφλεξη με αποτέλεσμα ωστόσο τον τραυματισμό και των τριών επιβαινόντων. Λένε ό,τι αποτελεί συνήθη πρακτική για να μην εντοπίζεται η εκρηκτική ύλη από μηχανήματα, αλλά οι υπηρεσίες καλύπτονται πίσω από οτιδήποτε.. Βεβαίως, τα «γιατί» πολλά…
 
 
Φωτογραφία του χρήστη ΤΑ Τετραθεμελα ΤΟΥ Κοσμου.

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ..

Βαθύς προβληματισμός επικρατεί στην αστυνομία σχετικά με την μη έγκαιρη επισήμανση του τρομοδέματος, το οποίο φέρεται να είχε ελεγχθεί πριν φτάσει στο γραφείο του Λουκά Παπαδήμiου, πιθανότατατα από μηχάνημα x-ray της Τράπεζας της Ελλάδας. Το ίδιο είχε συμβεί και με τα τρομοδέματα που είχαν σταλεί τον περασμένο Μάρτιο που λόγω έλλειψης πυροκροτητή και βιομηχανικής εκρηκτικής ύλης, τα μηχανήματα δεν μπορούσαν να εντοπίσουν.

 
Ο Παπαδήμiος έφυγε από το γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας και κατευθύνονταν στο σπίτι του σε περιοχή των Βορείων Προαστίων. Ερωτήματα προκαλούν τόσο η διαδρομή που ακολούθησε – για το αν πρόκειται για παραπλανητική διαδρομή υπό τον φόβο αντίστοιχων ενεργειών- αλλά και η ασφάλεια σχετικά με τους φακέλους που λαμβάνουν πολιτικά πρόσωπα, καθώς δεν είναι λίγες οι αναφορές που γίνονται σε σειρά προκηρύξεων κατά της Κεντρικής Τράπεζας αλλά και του ίδιου του Λουκά Παπαδήμου για τον ρόλο που έπαιξε από όλα τα πόστα που ανέλαβε στο παρελθόν.
 
Η όλη επιχείρηση ρευστοποίησης του ελληνικού κράτους και υποδούλωσης/εξόντωσης των Ελλήνων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ΑΛΗΤικη Προπαγάνδα, με παραπλάνηση και ψυχολογική αποδόμηση. Συνοδεύεται δε απο «χτυπήματα» τα οποία τον τελευταίο καιρό γίνονται όταν σημειώνονται επικοινωνιακές ήττες που αγανακτούν τον γενοκτονούμενο λαό. Οταν το κατοχικό σύστημα δείχνει να αποτυχαίνει στο ρόλο του κατα τον σχεδιασμό, ρίχνουν άσφαιρα οι σικέ που υποθάλπουν οι υπηρεσίες σε δικούς τους κατοχικούς.. Αυτή τη φορά στάθηκε άτυχος ο παραλήπτης… Αλλη φορά η Λούκα Κατσέλη πχ, ή ο Γερμανός πρέσβυς και ο Στούρνος στην ΤτΕ είδαν απλώς την πόρτα τους χαλασμένη, αλλά οι βομβες είναι απ’ αυτές που γκρεμίσαν τη Βαγδάτη μετά την ήττα του Σαντάμ..  
Ο Παπαδήμιος ερχόταν από συνάντηση με τον άλλο τρισμέγιστο γερμανοτσολιά  τον Στούρνο που κάποιοι τον βλέπουν  επίσης πορδυπουργό όταν «γκώσουν» τα Συχτίριζα και παραδώσουν την «κουτάλα» της εξουσίας.. Οι «σικέ» δεν είναι τυχαίοι, αλλά έχουν την  Πρεσβεία πίσω τους, όπως λέει το βίντεο μεταφέρουν μήνυμα.. Ελληνική τρομοκρατία δεν υπάρχει όπως δεν υπάρχουν σημειώστε και ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας.. 

Share this post