ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ PUSTARES ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ΣΤΗ «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ»..

ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.. ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΑΡΤ, ΑΜΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ… ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ‘ΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ..

ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΩΣ ΤΟ 2022 !

Στις 15 Ιουνίου θα διαψευστούν παταγωδώς όσοι περιμένουν ότι θα υπάρξει «καλή συμφωνία» για την Ελλάδα.
Σοβαρότατη πολιτική και οικονομική ήττα υπέστη η ελληνική κυβέρνηση καθώς αποκαλύφθηκαν πολλές πτυχές που μετατρέπουν τα ελληνικά σενάρια για συμφωνία σε εφιάλτη.. 
Να τι έγινε γενικα παραδεκτό στο Eurogroup στις 22 Μαΐου που κατέληξε σε φιάσκο όπως επισημαίνει το bankingnews, καθώς όχι μόνο δεν υπήρξε συμφωνία για το χρέος αλλά δεν έκλεισε ούτε η δεύτερη αξιολόγηση.
Δείτε τι ακριβώς αποκαλύφθηκε :
1)Ότι το χάσμα ΔΝΤ με τον πυρήνα της ευρωζώνης και ειδικά την Γερμανία για το ελληνικό χρέος είναι χαοτικό.
Η Γερμανία ξεκάθαρα αρνείται οποιαδήποτε προκαταβολική συμφωνία για το χρέος με ποσοτικοποίηση μέτρων σε αυτή την φάση.2)Η Γερμανία ξεκαθάρισε ότι
Α)Το ελληνικό χρέος θα εξεταστεί το 2018 και τότε θα αποφασιστεί εάν αποφασιστεί ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα.
Ο επικεφαλής του Eurogroup ανέφερε 3 φορές ότι θα ληφθούν μέτρα εάν χρειαστούν.
Β)Προτάθηκε στο ΔΝΤ να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα μετά το 2018 και αυτό σημαίνει ότι σχεδιάζουν επιμήκυνση του 3ου μνημονίου ή ένα τέταρτο μνημόνιο για την Ελλάδα….3)Ξεκάθαρα τέθηκε ζήτημα μηχανισμού προστασίας και χρηματοδότησης της Ελλάδος μετά το 2018.
Η Γερμανία και περισσότερες χώρες από ότι είχε εκτιμηθεί θέτουν ένα ξεκάθαρο θέμα.
Πως θα χρηματοδοτείται η Ελλάδα μετά το πέρας του τρίτου μνημονίου τον Αύγουστο του 2018.
Είναι προφανές ότι τα σενάρια για έξοδο στις αγορές είναι αμπελοφιλοσοφίες.
Οι ευρωπαίοι αμφισβητούν την ικανότητα της Ελλάδος να δανείζεται μόνη της από τις αγορές χωρίς μηχανισμό προστασίας.
Η παράταση του τρίτου μνημονίου έως το 2022 ή ένα νέο 4ο μνημόνιο έως το 2022 είναι γεγονός.4)Η συμμετοχή του ΔΝΤ τίθεται πλέον εν αμφιβόλω.
Ούτως ή άλλως η συμμετοχή του ΔΝΤ θα ήταν συμβολική στο ελληνικό πρόγραμμα με 1 ή 2 ή 3 δισεκ. ευρώ και θα κάλυπτε ότι τις χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδος αλλά της πολιτικές ανάγκες της Γερμανίας.
Η συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα έχει δραματικά μειωθεί ως πιθανότητα.

5)Το ζήτημα της ποσοτικής χαλάρωσης εμφανίζει πλέον σχεδόν μηδενικές πιθανότητες επιβεβαίωσης για την Ελλάδα.
Η ποσοτική χαλάρωση είναι απίθανο να δοθεί στην Ελλάδα μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Για το θέμα αυτό θα πρέπει η αγορά να αρχίζει να το αποτιμάει.

6)Υπάρχει ένα μείζον πολιτικό ζήτημα.
Μετά τα 145 προαπαιτούμενα προέκυψε ότι δεν έχουν κλείσει 25 και για τον λόγο αυτό δεν έκλεισε η δεύτερη αξιολόγησης 22 Μαΐου.
Το ερώτημα είναι για τα 25 προαπαιτούμενα έχουν ληφθεί μέτρα ή απαιτούνται νέα μέτρα από την Ελλάδα;

7)Το συμπέρασμα από όλα αυτά είναι ότι στις 15 Ιουνίου θα διαψευστούν παταγωδώς όσοι περιμένουν ότι θα υπάρξει «καλή συμφωνία» για την Ελλάδα.
Η Ελλάδα βάζει πλέον πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για μνημόνιο έως το 2022 και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυτό θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναντι της ελληνικής κοινωνίας που έχει εξαντληθεί από την άμετρη λιτότητα….

Φωτογραφία του Γιάννης Σερέτης.Θα πρέπει εδώ να επαναλάβουμε πώς οι Οικονομικοί Δολοφόνοι της Ελλάδας κι όλοι όσοι διαχειρίζονται τη μοίρα μας γνωρίζουν καλώς πως το να υπαχθει μια χώρα σε καθεστώς ΔΝΤ «δεν παίζεται», είναι βαθύτατα καταστροφικό και πρέπει να ξεμπερδεύεις το συντομότερο δυνατό.. Είναι γελοίο να λες, όπως και να ελπιζεις, πως με «διαπραγματεύσεις» θα βγάλεις άκρη, σ’ ένα κράτος σαν την Ελλάδα.. Ειδικά στα τελευταία στάδια επιβίωσης, της άτυχης χώρας πλέον κι όχι μόνον της Οικονομίας της..

Πόσο μεγάλη καταστροφή συνεπάγεται η συμβίωση με το κατα ΔΝΤ αναγκαστικό χρέος που επιβάλουν οι τράπεζες το περιέγραψαν εκτός των άλλων, το παγκόσμιο κάθαρμα «Γιωργάκης» μήνες  πριν μας βάλει στην εθνική αυτή μέγγενη, εκβιάζοντας και την «Ευρώπη» να δημιουργήσει τέτοιους θεσμούς..  Αλλά και ο «αρχιιερέας» της διαφθοράς Σημίτης είχε προειδοποιήσει απο παλια, για όσους απο τότε καταλάβαιναν που πήγαινε η Οικονομία αν συνέχιζαν τα ίδια εγκληματικά με το χρέος, όπως και έγινε επί Κωστάκη, με Ολυμπιάδα, Ταμεία κλπ ως σήμερα..

Ολος ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει πως στην εθνική αυτή καταστροφή όλα έγιναν επίτηδες, κάτι που σηματοδοτείται και από την ξέφρενη προπαγάνδα και τον ψυχολογικό πόλεμο από τα ΜΜΕ που ακόμα μας «συντροφεύει» ως την τρέλα..  Αποτέλεσμα ήταν να προσποριστουν οι Αλητ με τις τράπεζες και οι πολιτικοί κλπ αυλικοί τους εκατοντάδες δις, αλλά και να υποδουλώσουν γενοκτονώντας τον Ελληνικό λαό για να μη κινδυνεύει άλλο το κεφάλι τους, πέρα απο τις γεωστρατηγικές κλπ σκοπιμότητες και συμφέροντα..

Εκείνο που φοβούνται είναι και η μοναδική σωτηρία του γένους ονομάζεται Κάθαρση από την Υβρη της προδοΣΙΑ’ς και είναι γνωστό ότι επιβάλεται στο τέλος κάθε μεγάλης Τραγωδίας σ’ αυτόν τον τόπο, επί 3.000 χρόνια… Περιγράφεται στον Αριστοτέλη κι αλλού..  Στα καθ’ ημάς σήμερα είναι πολιτική αναγκαιότητα, δεν γίνεται αλλιώς… Δεν  υπάρχει πολιτική προοπτική σε καμμία άλλη εκδοχη.. Πλην του πολέμου στον οποιον τώρα μας καλούν, ίσως..

Share this post