ΑΠΟ ΤΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΞΕΚΙΝΑ ΝΕΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

 

ΣΤΗ ΝΑΤΟΪΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ… Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ..

 

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ «ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»

Σφίγγει συνεχώς ένας κλοιός γύρω από το Κοσσυφοπέδιο, την Σερβία και την Βοσνία καθώς ενεργοποιούνται  οι αμερικανονατοϊκές δυνάμεις στην περιοχή μας, ενόψει κυοφορούμενων εξελίξεων.  

Αμερικανικές και ρουμανικές στρατιωτικές δυνάμεις συμμετέχουν σε απανωτά κοινά γυμνάσια στη χώρα που συνορεύει με τη Μολδαβία όπου ασκούνται εντατικα οι Ρώσοι στο πλαίσο λένε «πολεμικών προετοιμασιών».

Οι ασκήσεις είναι μέρος του σχεδίου του ΝΑΤΟ για την κοινή άμυνα στα Βαλκάνια  με την ονομασία «Justice Eagle 17».

Στις ασκήσεις έλαβαν μέρος MiG-21 LanceR, C-130, αλεξιπτωτιστές, δύο IAR 330 Puma SOCAT , APCs και GEPARD ενώ στη χώρα αφίχθησαν και AWACS.

Την ίδια στιγμή το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ανέφερε ότι όλοι οι  Γερμανοί στρατιώτες θα εγκατέλειπαν το Κοσσυφοπέδιο ως μέρος της KFOR αρχής γενομένης από τον επόμενο μήνα έως το  τέλος του 2018.

Απάντηση στο άρθρο έδωσε ο εκπρόσωπος της KFOR , ο οποίος με δελτίο τύπου ανέφερε ότι «η Γερμανία θα συνεχίσει να έχει σταθερή συμβολή με τα στρατεύματα της στην αποστολή της KFOR υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ.»

«Η δέσμευση αυτή συνεχίζεται. Η Γερμανία θα  παραμείνει η τρίτη μεγαλύτερη δύναμη μέσα στην KFOR. Όσο για την νατοϊκή δύναμη Κοσσυφοπεδίου θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της για να διατηρηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον και να εξασφαλιστεί η ελεύθερη κυκλοφορία για όλους τους ανθρώπους του Κοσσυφοπεδίου, σύμφωνα με την εντολή της με το ψήφισμα 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ», κατέληξε ο ίδιος.

«Κάθε απόφαση σχετικά με τη μελλοντική θέση της KFOR θα ληφθεί από το Συμβούλιο του Βορείου Ατλαντικού και θα εξαρτηθεί από την κατάσταση της ασφάλειας στην περιοχή» , κατέληγε  το δελτίο τύπου.

Η ανακοίνωση αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης της νατοϊκής δύναμης και με περαιτέρω γερμανικές δυνάμεις και  δεν κάνει λόγο  σε καμία περίπτωση φυσικά για την αποχώρηση τους.

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΔΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑΙ

Η Ρουμανία έχει καταστεί η καλύτερη προκεχωρημένη βάση του ΝΑΤΟ και τώρα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας  σχεδιάζει  να αγοράσει πυραύλους Patriot από τις ΗΠΑ.

Το σύστημα πυραύλων Patriot θα αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου συστήματος αεράμυνας που περιλαμβάνει την προμήθεια έξι μαχητικών αεροσκαφών F-16 και τα οποία αγοράστηκαν πρόσφατα.

Οι προμήθειες θα θέσουν τη Ρουμανία σε πλήρη συμμόρφωση με το πρότυπο δαπανών για την άμυνα του ΝΑΤΟ που αφορά το ποσοστό δύο τοις εκατό του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η χώρα ευρίσκεται σε οικτρή οικονομική κατάσταση .

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι θεωρεί τη Ρουμανία ως στόχο των ρωσικών πυραύλων λόγω της φιλοξενίας του αμερικανικού συστήματος πυραύλων AEGIS.

Το ΝΑΤΟ αύξησε τη στρατιωτική παρουσία του σε ολόκληρη την Ευρώπη σε πρωτοφανή επίπεδα στο διάστημα από την προσχώρηση της χερσονησου της Κριμαίας στη Ρωσία τον Μάρτιο του 2014.

Ραγδαίες εξελίξεις όμως έρχονται και στα νότια Βαλκάνια, καθώς η Μόσχα αποκαλύπτει σχέδιο του Βερολίνου για διχοτόμηση των Σκοπίων.

Διαδοχικές παρεμβάσεις ανεβάζουν το θερμόμετρο των συγκρούσεων στη Φύρομ από Τουρκία, Ρωσία, ΗΠΑ, ΕΕ που έστειλε την Φ.Μογκερίνι, αλλά και Αλβανίας, Κροατίας και Κοσόβου με τον Θάτσι να καλεί τους Αλβανούς να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Οι Σέρβοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη έτοιμοι να «μπουκάρουν» για να «βάλουν τάξη» στην άθλια νατοϊκή σαλάτα που κάρφωσαν στα βόρεια σύνορά μας ως «Μακεδονία» του Μεγάλου Αλεξάνδρου..  Εβαλαν και δήμαρχο γυφτοσκοπιανό στη Θεσσαλονίκη τον Μπουτάρη για να ξέρουμε πως οι εξελίξεις κατατείνουν στο διαμελισμό μας…

Την ίδια ώρα η Σόφια και ο νέος Βούλγαρος πρόεδρος ανεπίσημα ζητούν αναβίωση της Βαλκανικής Συμμαχίας καλώντας την Ελλάδα σε συμμαχία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κοινός εχθρός, η Τουρκία η οποία ετοιμάζει να συμβάλει «αποφασιστικά» στο σχέδιο «Μεγάλη Αλβανία».

Επισήμως τώρα η Κροατία και η Αλβανία ζητάνε τη βοήθεια του ΝΑΤΟ κι όλοι πλέον είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη στην ευρύτερη περιοχή μας.. Ενας Γ’ Βαλκανικός Πόλεμος δεν θα πρέπει να θεωρείται πολύ…μακριά.

«ΝΑΤΟ και της Ε.Ε επιχειρούν να επιβάλλουν την ‘αλβανική πλατφόρμα’, που συντάχθηκε στα Τίρανα, στο γραφείο του πρωθυπουργού υπό τον Χάρτη της λεγόμενης Μεγάλης Αλβανίας, με τον οποίο προβάλλονται εδαφικές αξιώσεις σε περιοχές των γειτονικών χωρών, του Μαυροβουνίου, της Σερβίας της ΠΓΔΜ και της Ελλάδας» λέει η Μόσχα και μυρίζει πλέον παντού μπαρούτι!

Οι Τούρκοι μειονοτικοί στην Βουλγαρία εργάζονται κανονικά για την διάνοιξη νέου μετώπου στην χώρα ενώ εν ευθέτω χρόνο θα επιχειρήσουν να συνενωθούν με την μουσουλμανική μειονότητα στην ελληνική δυτική Θράκη.

Το σχέδιο αυτό είναι γνωστό στα ελληνικά ΜΜΕ και τους ειδικούς αμυντικούς αναλυτές από το 1999 και την επίθεση της συμμαχίας στην Σερβία. Σκοπός η εκμηδένιση των πιθανοτήτων ρωσικής επιρροής στα Βαλκάνια.

Επίσης την εκ νέου αναβίωση της βαλκανικής συμμαχίας του 1912-13 «βλέπουν» οι Αμερικανοί αναλυτές της CIA, μέσα από εμπεριστατωμένη, αιτιολογημένη, λεπτομερή έκθεση του τμήματος «Βαλκανίων», για την υπό διαμόρφωση κατάσταση, λένε οι «δικοί μας» που συμμετέχουν..

Η αναβίωση  των βαλκανικών πολέμων προορίζεται να λάβει «σάρκα και οστά» από την Ελλάδα, την ΠΓΔΜ,την Σερβία και την Βουλγαρία, «εντός του 2017».  Είναι αυτό που εμείς προβλέπουμε από το 2010, ότι αφού μας ξεζουμίσουν και εξαθλιώσουν με δικτατορία ΔΝΤ θα μας βάλουν μπροστά σε πόλεμο για να τελειώνουν με τους Ελληνες στην Ελλάδα..

Πρόκειται για τα ίδια κράτη με μια μικρή παραλλαγή την ΠΓΔΜ , που πολέμησαν σε δύο βαλκανικούς πολέμους ενάντια στην Οθωμανική αυτοκρατορία. Αυτό μπορεί να είναι το «παραμύθι» που θα μας βάλουν να πιστέψουμε για να πολεμήσουμε… 

Ολα τα γεωπολιτικά ινστιτούτα , Thinks Tanks, αναλύσεις μυστικών υπηρεσιών όπως της CIA , της σερβικής BIA, αλλά και της ρωσικής GRU , αναφέρουν για ενδεχόμενη ανάφλεξη σε Κοσσυφοπέδιο, Βοσνία, και φυσικά ΠΓΔΜ, λόγω ακριβώς των σχεδίων Τουρκίας και Αλβανίας.

Όλα λοιπόν είναι τόσο μπερδεμένα και συγχρόνως τόσο επικίνδυνα. Οι δυτικοί περιγράφουν με γραφικό τρόπο την κατάσταση εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή ως «βαλκανική σαλάτα», η οποία προήλθε από «βαλκανοποίηση» στα Βαλκάνια, την «πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης» από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.. 

Share this post