ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ TSAKAPUSTRA…

x-default

ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!

Χθες, αυτό το αξιολύπητο ανθρωπάκι που λέγεται Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε στη Βουλή ότι τα λεφτά που θα χάσουν οι συνταξιούχοι θα αντικατασταθούν από το… αντίμετρο του συσσιτίου των εγγονών τους στα σχολεία!!!
Εκδοχή 1η: πρόκειται για ηλίθιους.
Εκδοχή 2η: πρόκειται για επικίνδυνους.
Εκδοχή 3η: δοκιμάζουν τις αντοχές του κόσμου.
Εκδοχή 4η: «φορτώνουν» τους πολίτες για να διαπιστώσουν στη συνέχεια πόσο ξύλο σηκώνει η πλάτη τους…
Πιθανόν, η κατάλληλη απάντηση να είναι ο συνδυασμός και των ανωτέρω τεσσάρων εκδοχών…  
Λουκας Γεωργιαδης

Την ώρα που συνεχίζονται στις Βρυξέλλες οι εντατικές διαβουλεύσεις για μια συνολική συμφωνία στο Eurogroup τη Δευτέρα, το γερμανικό υπoυργείο Οικονομικών απορρίπτει εκ νέου το ενδεχόμενο ελαφρύνσεων για το ελληνικό χρέος, γράφει στην ιστοσελίδα της η Deutsche Welle. Δυο περίπου μέρες μετά το πράσινο φως του ελληνικού κοινοβουλίου στα νέα μέτρα λιτότητας και την ώρα που στις Βρυξέλλες συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για μια συμφωνία στο Eurοgroup, για μια ακόμα φορά το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών εκφράζεται κατά των ελαφρύνσεων του ελληνικού χρέους. Σε ερώτηση της εφημερίδας Bild σχετικά με περαιτέρω ελαφρύνσεις ή επιμήκυνση αποπληρωμής δανείων, εκπρόσωπος του υπουργείου απάντησε: «Δεν επίκεινται τέτοια μέτρα για το χρέος».

Οι «ελαφρύνσεις» αυτές δεν μας αφορουν γιατί δεν συνεπάγονται καλύτερη αντιμετώπιση από τους πράχτωρες της Ελληνικής  Εθνοκάθαρσης που κάνουν τα ναζιστικά πειράματα σε βάρος μας.. Το «Πείραμα» είναι ο βασικός στόχος για τον αφανισμό μας και για την αλλαγή πληθυσμού σε καθεστώς δουλοπαροικίας..  Οι γεωστρατηγικές επιπτώσεις όταν η χώρα ψυχορραγεί απλώς εννοούνται.. Η συμπεριφορά των γειτόνων απολύτως αναμενόμενη.. Αλλη οικονομική διαδρομή για την Ελλάδα πλέον δεν υπάρχει… Με την έννοια πως στην κατάσταση στην οποία μας έφεραν δεν υπάρχει «ανάπτυξη» μέσα στο πλαίσιο της οικονομίας των αγορών  και του αναγκαστικού  χρέους..

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΛΕΥΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ… ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΝΤΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΣ ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ..

Η ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΗ ΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΜΕΡΗΣ «ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ» ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΦΑ..

Share this post