ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4 ! ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟCIA’S ΣΚΥΛΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΚΑΤΑ…

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ «Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ»

Με αρραγή την κυβερνητική πλειοψηφία (153 «ναι») έναντι σύσσωμων των κομμάτων της αντιπολίτευσης (128 «όχι») υπερψηφίστηκε τα μεσάνυχτα από τη Βολή το πολυνομοσχέδιο του 4ου Μνημόνιου για τη δεύτερη όμως …. αξιολόγηση ! Μετά τις σχετικές «διαπραγματεύσεις»

Στην ψηφοφορία επί της αρχής, υπέρ ψήφισαν τα  ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Ανθέλληνες, ενώ κατά η Νουδούλα, η Πασοκόγυφτη Συμπαράταξη, το «Κ»ΚΕ, το Ποτάμι του Σταύρου, και η Ένωση Τρελών κεντρώων.  «Οι 153 συνεχίζουμε όλοι μαζί», δήλωσε το αρχικομματόσκυλο Kώστας Ζαχαριάδης, ο αγαπημένος όλων των «δημοσιογράφων» σε αναζήτηση «ειδήσεων»..

«Οι τόνοι ανέβηκαν» και είχαμε μια από τα ίδια, «μονομαχία» ανάμεσα στον πορδυπουργό Τσίπρας και στον νεοβρυκόλακα Κούλη και τ’ άλλα παιδιά της προδοΤαΣΙΑ’ς κι απέξω ξύλο και χημικά σ’ όσους παρέσυραν οι συνδικαλήτες της φασιστεράς.

Σ’ εναν απολογισμό επισημαίνεται από το bankingnews.gr πως μεταξύ 2015 και Μαΐου 2017 δηλαδή μέσα σε 28 μήνες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έφερε :
-2 μνημόνια το τρίτο που υλοποιείται και το 4ο που ψηφίστηκε στις 18 Μαΐου
-15,8 δισεκ. ευρώ μέτρα λιτότητας τα οποία μακράν είναι τα χειρότερα στην οικονομική ιστορία της Ελλάδος
-116 δισεκ. είναι η ζημία που προκάλεσε η κυβέρνηση της φασιστεράς στην χώρα από τις καθυστερήσεις και την επι τούτου λάθος πολιτική που ακολούθησαν οι οικονομικοι δολοφόνοι Μπαρουφάκης, Στούρνος και Τσακαπούστης..
Μιλώντας ευγενικά παρήλθαν 28 μήνες επιπόλαιων, αφρόνων και απερίσκεπτων «διαπραγματεύσεων» από την «ελληνική» κυβέρνηση με το αποτέλεσμα να είναι συνεχείς φοροκαταιγίδες…
Η δεύτερη αξιολόγηση κλείνει και τυπικά 22 Μαΐου στο τακτικό Eurogroup και ποιος είναι ο στόχος αυτής της αποτυχημένης διαπραγμάτευσης, μια γενικόλογη υπόσχεση για αναδιάρθρωση χρέους και μια εκτρωματική ένταξη στο QE σε πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.  Η ΕΚΤ με 2,3 τρισεκ. αγορές περιουσιακών στοιχείων έχει μετατραπεί σε hedge funds χειραγωγώντας τις αγορές ομολόγων και τα χρηματιστήρια.  Εδω να ευχαριστήσουμε αλλη μια φορά τον Γιωργάκη μας που μας έβαλε στο ΔΝΤ κι έτσι «αναγκασθηκε» και η «Ευρώπη» να υιοθετήσει τους  ίδιους μηχανισμούς του αναγκαστικού χρέους.
Αυτό το έκτρωμα – μηχανισμό χειραγώγησης η Κεντρική Τράπεζα τον ονομάζει νομισματική πολιτική και η ελληνική κυβέρνηση πιστεύει λανθασμένα ότι εάν οι ελληνικές τράπεζες πουλήσουν 2 με 2,5 δισεκ. κρατικών ομολόγων στην ΕΚΤ θα προκληθεί ντελίριο ευφορίας.
Παγιδευόμαστε στο πως θα αντιδράσουν μετοχές και ομόλογα και αποφεύγουμε να δούμε τις συνέπειες στην οικονομία.
Ότι οι καταθέσεις πλέον δεν ανακάμπτουν ουδείς έχει εξετάσει γιατί συμβαίνει αυτό το φαινόμενο…

ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΝ ΤΡΩΝΕ  ..ΚΑΚΑ !  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΑCIA’S.. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΟΛΗ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΡΙΟΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΦΤΑ, ΟΥΤΕ «ΔΟΥΛΕΙΕΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΔΑ ΠΟΙΝΙΚΩΝ & ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ..

Να υπενθυμίσουμε πως για να έχουμε αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα συμπράττουν  όλες οι «φίλιες» δυνάμεις  μέσα κι έξω από τη χώρα.. Δηλαδή : όλη η Βολή των Αχρείων ψηφίζοντας και καταψηφίζοντας, ουδείς διανοήθηκε να αποχωρήσει και να ρίξει την κατοχική κυβέρνηση.. όλοι οι συνδικαλήτες της μονοήμερης «Γενικής Απεργίας».. Ολα τα ΜΜΕ, όλοι οι «δημοσιογράφοι» κι όλοι  οι «νταβάδες» τους με αποσιώπηση ειδήσεων, παραπλάνηση, υπονόμευση στον πολιτισμό, κατεδάφιση χαρακτήρα / γκρέμισμα πολιτισμου και ψυχολογικό πόλεμο με μίσος προς την Ελλάδα… Τους αυτουργούς εγκληματίες της Αθήνας στήριξαν όλοι οι «σύμμαχοι», οι δανειστές – κατακτητές μας, πλην από κάποιους καθηγητές και διανοούμενους.  Μέσα στην άτυχη πατρίδα οι «διανοούμενοι»  υπήρξαν «μπετο» κατοχικοί, μισέλληνες εχθροί της χώρας τους, γαμιάδες των γονιών τους, στη συντριπτική τους πλειοψηφία.. Τουλάχιστον αυτούς μας δείχνουν τα κουραδοκάναλα.. Τωρα δε που καταλήγουμε να υποδουλωθούμε ξανά στους Τούρκους,  όλοι αυτοί πετούν τις διάφοες μάσκες και εμφανίζονται φιλότουρκοι, πλην των προδοτών που ανέλαβαν εργολαβικά την Αμυνα και το αμαρτωλό υπουργείο για να τηρούνται βασικά προσχήματα.. Τέλος οι «ένστολοι» από τους οποίους περίμεναν οι δεξιοί να υπάρξει κάποτε κάποια αντίδραση, εξαθλιωμένοι τρώνε σκατά, αλλά σαν σαν φασιστερά κι αυτά, παραμένουν πιστά της προδοΣΙΑ’ς σκυλιά..

 

Share this post