Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ..

ΓΥΦΤΟΠΑΣΟΚΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΩΡΑΙΟ ΜΠΡΟΥΜΕΛ» ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΑΚΗΣ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ.. ΒΙΡΑΛ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΪΛΙΚΙ !

ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΜΑΣ !

του Βαγγελη Θεοδωρουλακη

ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ (η δικιά μου θεωρία συνωμοσίας)….
Για το σύστημα και την πολιτική του εκπροσώπηση, το κοινοβούλιο, είναι επικίνδυνο αν όχι αυτοκαταστροφικό να φαίνεται στα μάτια του κόσμου ενιαίο και αδιαίρετο και κυρίως συντεταγμένο στην ΤΙΝΑ (There Is No Alternative-Δεν Υπάρχει Εναλλακτική) του ευρώ. Ως γνωστόν μέσα στο ευρώ δεν υπάρχουν ούτε αντίμετρα, ούτε άλλα μίγματα πολιτικής, ούτε Ζάππεια, ούτε άλλα παράλληλα προγράμματα. Οι συνέπειες του ριξίματος της κουρτίνας μπροστά στα μάτια μας μπορεί (λέω μπορεί) και να έχει οδυνηρές συνέπειες για την διαιώνιση του μνημονιακού καθεστώτος με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι ρόλοι που έχουν δοθεί είναι ξεκάθαροι από την αρχή της κρίσης-απλά ο σκηνοθέτης (που μην έχετε καμιά αμφιβολία, δεν κατοικοεδρεύει στην κοσμογωνιά μας) αλλάζει τους ρόλους των πρωταγωνιστών και των κομπάρσων κατά το δοκούν….
Στο ΠΑΣΟΚ έδωσε τον πιο σημαντικό ρόλο (δικαιωματικά καθώς είχε και την μεγαλύτερη ευθύνη στην μεταπολίτευση που φτάσαμε εδώ) να μας βάλει στην καταιγίδα της αποικιοποίησης της πατρίδας μας και του εξανδραποδισμού των κατοίκων της. Στην ΝΔ στην αρχή ανάθεσε να «αντισταθεί» με τα Ζάππεια για να λειτουργήσει σαν πρώτη βαλβίδα εκτόνωσης της δυσαρέσκειας και ασυμφωνίας του κόσμου. Όταν τέλειωσε ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με τα γνωστά αποτελέσματα, ήρθε η έχων το ηθικό πλεονέκτημα και τα υποτιθέμενα καθαρά χέρια Αριστερά να της ανατεθεί το πολύ δύσκολο έργο της εμβάθυνσης αλλά και νομιμοποίησης της αποικιοποίησης αλλά και του περαιτέρω εξανδραποδισμού των κατοίκων αυτής της δύσμοιρης χώρας.

 

Στο έργο της τελευταίας στάθηκαν αρωγοί οι δύο προηγούμενοι πρωταγωνιστές αλλά και κάποιοι κομπάρσοι όπως η ΕΚ και το Ποτάμι-όχι μόνο υπερψηφίζοντας το προτελευταίο μνημόνιο-αλλά κυρίως διαστρεβλώνοντας το ξεκάθαρο ΟΧΙ του Ιούλη του ’15. Έπρεπε βέβαια κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας να υπάρχουν μέσα στον «ναό της δημοκρατίας» και δύο αντισυστημικοί παίκτες-οι οποίοι μάλιστα να ανήκουν στους δύο πόλους αυτού του συστήματος-το ΚΚΕ και η ΧΑ. Οι μεν πρώτοι να διασπούν τον κόσμο που αντιτίθεται σε αυτήν την αθλιότητα μεταθέτοντας την έξοδο από αυτήν στην Δευτέρα Παρουσία και οι δε δεύτεροι να μαγαρίζουν την έννοια του πατριωτισμού η οποία είναι ο απαραίτητος συνεκτικός ιστός που θα μας ένωνε για να μπορέσουμε να αντισταθούμε στην Κινεζοποίηση μας…Ο ρόλος των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων είναι δυστυχώς συμπληρωματικός σε αυτήν την θεατρική παράσταση, είτε εξαιτίας μιας απαράδεκτης αδυναμίας εύρεσης μιας κοινής ατραπού είτε επειδή κάποια εξ αυτών απολαμβάνουν τα τριάντα αργύρια των ΜΚΟ του μεγάλων παραγωγών αυτής της αριστουργηματικής σκηνοθεσίας.Φτάσαμε λοιπόν σήμερα να θυμίζουμε έντονα τους Εβραίους που όδευαν αδιαμαρτύρητα προς τα κρεματόρια…
Ένα πράγμα να θυμάστε όμως «φίλοι» παραγωγοί,«ότι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά» που λέει κι ο μεγάλος μας δάσκαλος εδώ στην Κρήτη. Και ότι δεν ποθήσαμε αρκετά σε λίγο καιρό μάλλον θα είμαστε αναγκασμένοι να το δημιουργήσουμε και ως γνωστόν «ΑΝΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ»…Καλή συνέχεια

Share this post