ΤΙ ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΤΣΙΠΡΑ

Η ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ..

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ «ΠΛΗΡΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ» ΤΗΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε την θετική ατζέντα(;) των ελληνοτουρκικών σχέσεων, στη συνάντηση που είχε στο Πεκίνο με τον πρόεδρο της Τουρκίας, ο οποίος την υιοθέτησε. Αυτό μεταδίδει το αξεπέραστο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, που «ενημερώνει» επισήμως .. «Θετική ατζέντα» την ώρα που δεχόμαστε πολεμικές ασκήσεις χωρίς να αντιδρουμε μόνο το σχέδιο παράδοσης μας μπορεί να είναι στο Σουλτάνο και γι αυτό την «υιοθέτησε»… Ο Πορδυπουργός Τσίπρας μιλαγε μία ώρα κι ένα τέταρτο με τον ισλαμοκανίβαλο της Τουρκίας στο Πεκίνο. Φαίνεται δε πως ο Ερντυ άλλαξε τροπάρι και δεν ζητά πλέον την κατάργηση της συνθήκης  της Λωζάννης αλλά την «πλήρη εφαρμογή» της..

 Μ’ αυτά που γίνονται τώρα από το τούρκικο στρατό γιατί ο Τσίπρας δεν απέφυγε τη Συνάντηση με τον Τούρκο ; Μόνο για να «δώσει» μπορεί να πήγαινε, λένε όλοι από χθες οι παρατηρητές.. Ο Ερντογάν δήλωσε επιθυμία για πλήρη υλοποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης.  Οι Τούρκοι θεωρούν πως τα νησιά στη συνθήκη ορίζονται ως αποστρατιωτικοποιημένα κι εμείς λέμε «όχι εν οσω τα  διεκδικείτε χωρίς να αποδέχεστε τα θαλάσσια σύνορά μας και τραμπουκίζετε αδιάκοπα παραβιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και καλής γειτονίας»..  Αυτό εννοεί με την «πλήρη υλοποίηση», να πάρουμε τους «εθνοφύλακες» από τα νησιά για να μη σφαγιαστούν..

Στη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκαν όλα τα τερατώδη που αποδεχόμαστε για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.  Το σουρεαλιστικό Κυπριακό, την άνευ όρων ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας,  το μεταναστευτικό, δηλαδή τα σύνορά μας να παραμένουν ανοιχτά και το θέμα της βίζας των Τούρκων πολιτών που επισκέπτονται χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εμείς οι Ελληνες δηλαδη, που θα υποστούμε τα πάνδεινα αν γίνουν αυτά που θέλουν οι Τούρκοι, επειδή έχουμε την πολιτική προδοΣΙΑ να επιβάλεται με το «έτσι θέλω», τα υποστηρίζουμε κιόλας αυτά, σ’ όλα τα διεθνή φόρα..  Τώρα καταλαβαίνει κανείς πλήρως γιατι μας μιλάνε τούρκικα από τα κανάλια των Αλητ πραχτωρονταβάδων μας και κατανοεί την φιλότουρκικη πορεία της πολιτικής μας στη Θράκη που ξεκίνησε από το πράσινο πασόκ για να παραδοθούμε με το ροζ τοιούτο..

Η ιστορική όπως φαίνεται συνάντηση έγινε στο περιθώριο του Belt and Road Forum for International Cooperation που διοργανώνει η κινεζική κυβέρνηση, στο ξενοδοχείο Four Seasons. Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, και ο γ.γ του υπουργείου Εξωτερικών για θέματα διεθνούς οικονομικής συνεργασίας Γιώργος Τσίπρας. Από τουρκικής πλευράς στη συνάντηση συμμετείχε ο υπ. Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου..

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ Η «ΤΟΥΜΠΑ» ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΟΥΡΑΔΟΚΑΝΑΛΟ..

Share this post