ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥΛΗΣ,ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ «ΣΚΑΤΑΣ» ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ !

Ποιός είναι ο Ντουέρτε και γιατί συγκέντρωσε την μήνιν του γίγαντα Παπαδημούλη.

1. «Σας παρακαλώ, καλέστε ελεύθερα την αστυνομία ή αν έχετε όπλα, πυροβολήστε εσείς οι ίδιοι εμπόρους ναρκωτικών. Έχετε την υποστήριξή μου. Θα σας δώσω και μετάλλια». Ροντρίγκο Ντουέρτε, πρόεδρος των Φιλιππίνων.

Περισσότεροι από 2.500 παραγωγούς ναρκωτικών, εμπόρους και συνεργάτες τους σκοτώθηκαν από τις 30 Ιουνίου 2016 που ανέλαβε καθήκοντα ο Ντουτέρτε, μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2017. Εικάζεται ότι έχουν σκοτωθεί από την αστυνομία, αλλά και από πολίτες.
Ανθρωπιστικές (οπωσδήποτε ανθρωπιστικές) οργανώσεις εκφράζουν ανησυχία για το γεγονός ότι οι ελευθερίες που προσφέρει ο νέος πρόεδρος των Φιλιππίνων στους πολίτες μπορούν να οδηγήσουν σε αυθαιρεσία και χάος(!).

2. Όταν ο Ομπάμα ήταν ακόμα πρόεδρος σκόπευε να εκφράσει στον φιλιππινέζο ομόλογό του τις ανησυχίες του όσον αφορά τη βιαιότητα της μάχης που διεξάγει κατά των ναρκωτικών. Αφού ο Ντουτέρτε τον χαρακτήρισε «πουτάνας γιο», ο Ομπάμα ματαίωσε τη συνάντηση.

4. Έβρισε το ευρωκοινοβούλιο με την φράση “αυτά τα καθίκια της ΕΕ… που η προσέγγισή τους απαιτεί μαριχουάνα, κοκαϊνη και ηρωίνη.”, επειδή σε ένα ψήφισμά του ζήτησε να δείξει αυτοσυγκράτηση και να ξανασκεφθεί τον πόλεμο που έχει κηρύξει στους εμπόρους ναρκωτικών.

5. Όμως, η μεγαλύτερη ιεροσυλία που διέπραξε ήταν πριν από 3 ημέρες, όταν ο Σόρος προγραμάτιζε ταξίδι στις Φιλιππίνες για ανθρωπιστικούς λόγους:«Υπάρχει ένα ειδικό μέρος για εσένα στην κόλαση ανόητε. Πάτησε το πόδι σου σε αυτή τη χώρα και το καθήκον μου είναι να πας κατευθείαν εκεί. Ξέρεις ότι σε αυτά νησιά υπάρχει αμοιβή για το κεφάλι σου».
Αποτέλεσμα της προειδοποίησης του Ντουέρτε ήταν ο Τ.Σόρος να αναβάλει επ΄ αόριστον την επίσκεψή του στις Φιλιππίνες.

Ύστερα από το τελευταίο, δεν είναι περίεργο που ο τιτάνας της δημοκρατίας, της προόδου και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Παπαδημούλης υπέβαλλε ερώτηση στην Κομισσιόν για την “ακραία καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις Φιλιππίνες”.

Προκόπης Μπίχτας

Share this post