ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΗΘΕΙA ;

Νέες εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης Τούρκων Διπλωματών από το Προξενείο Θεσσαλονίκης που αυτομόλησαν και εξαφανίστηκαν. αφού έκλεψαν από το ταμείο του προξενείου αρκετές χιλιάδες ευρώ. Μαθαίνουμε ό,τι για να εξασφαλίσουν την προστασία τους «έδωσαν» όλα τα δίκτυα της Τουρκίας στη Β.Ελλάδα, τις «επαφές» με στελέχη της μουσουλμανικής μειονότητας, με μέλη αυτονομιστικών και «αναρχικών» ομάδων !

Ενας ανώτερος διπλωμάτης, ο νούμερο δύο του Γενικού Προξενείου, με έντονη δραστηριότητα εκτός από τη Βόρειο Ελλάδα στα Σκόπια, στο Κοσσυφοπέδιο και στην Αλβανία, αυτομόλησε, αφαιρώντας 150 χιλιάδες ευρώ, από το ταμείο του προξενείου.

Σύμφωνα με το infognomonpolitics, ο διπλωμάτης, αφού ήλθε πρώτα σε επαφή με τις αρχές ισχυρών ευρωπαϊκών χωρών, εξασφαλίζοντας την προστασία του και την παροχή ασύλου, πήρε από το ταμείο του προξενείου 150 χιλιάδες ευρώ που υπήρχαν εκεί για διάφορες «δουλειές» του τουρκικού ΥΠΕΞ και της ΜΙΤ, και έφυγε με την οικογένειά του για σκανδιναβική χώρα που του υποδείχτηκε, στην οποία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχει ήδη φθάσει.

Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός της αδικαιολόγητης απουσίας του εν λόγω διπλωμάτη, ο σταθμάρχης της ΜΙΤ στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στέλεχος των Τουρκικών Αερογραμμών (ΤΗΥ) στο γραφείο της Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί και ως τοποτηρητής της ΜΙΤ στο αεροδρόμιο, σήμαναν συναγερμό και έκαναν το παν για να εντοπίσουν και να αποτρέψουν με κάθε τρόπο την διαφυγή του διπλωμάτη στην Ευρώπη, μέσω του αεροδρομίου.

Όμως, η χώρα που ανέλαβε την προστασία του, του εξασφάλισε συνοδεία οδικώς μέχρι ένα λιμάνι της Ελλάδας και ατμοπλοϊκώς μέχρι την Ιταλία και από εκεί την ασφαλή μετάβασή του στη Σκανδιναβία. Όσο για το αντάλλαγμα;

Πριν του παρασχεθεί προστασία, έδωσε στους διπλωμάτες των ισχυρών ευρωπαϊκών χωρών όλα τα δίκτυα της Τουρκίας στα Βαλκάνια, της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης, δεδομένου το ισχυρού ενδιαφέροντος που έχουν οι χώρες αυτές για τα δίκτυα που έχει αναπτύξει το τουρκικό κράτος και το καθεστώς Ερντογάν στην Ευρώπη, τα οποία τα «μοιράστηκε» με τους Ευρωπαίους διπλωμάτες, όχι με Ελληνες.. Οι Ελληνικές αρχές απέφυγαν λένε,  να έχουν οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, για να μην προστεθεί ένα ακόμα πρόβλημα στις ήδη τεταμένες ελληνοτουρκικές σχέσεις, λόγω της υπόθεσης των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα.

Είπαμε, πλέον είμαστε Mη Kράτος, που σημαίνει χωρίς εξωτερική πολιτική..

Share this post