ΜΕ ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΧΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

«Έχω εντυπωσιαστεί από τις συζητήσεις μου με υψηλόβαθμους Έλληνες αξιωματούχους μετά το τουρκικό δημοψήφισμα, για την έμφαση που δίνουν στο να παραμείνει η Τουρκία αγκυροβολημένη στους ευρωπαϊκούς θεσμούς». «Τα αμερικανικά και ελληνικά συμφέροντα συγκλίνουν στο ζήτημα αυτό»

ΟΙ ΗΠΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ «ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ»  ΤΟΥ  !

«ΡΟΥΚΕΤΑ» από τον πρεσβευτή των ΗΠΑ Τζεφ Πάιατ κατά του αρχηγού της ΝΔούλας νεοβρυκόλακα Κυρ. Μητσοτάκη

Ο Τζέφρι Πάιατ στο Βήμα της Κυριακής δήλωσε ότι στηρίζει τα εγκλήματα του πορδυπουργού Αλέξη Τσίπρα εκτοξεύοντας παράλληλα ρουκέτα καταπάνω στη ΝΔουλα :

«Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι στο πολιτικό σύστημα, που απλώς θέλουν να πουν όχι. Δεν ενδιαφέρονται να δουν την Ελλάδα να προχωράει μπροστά, επειδή είναι άβολο για αυτούς, από ιδεολογικής απόψεως, ή λόγω προσωπικών οικονομικών συμφερόντων», σημείωσε εμφατικά.

«Το συμφέρον των ΗΠΑ είναι να δουν μια Ελλάδα, σύμμαχο χώρα στο ΝΑΤΟ και μέλος της ευρωζώνης να βγαίνει από τον επταετή κύκλο οικονομικής κρίσης και να πορεύεται σε έναν δρόμο βιώσιμης ανάπτυξης». Οι ΗΠΑ είναι πολύ ικανοποιημένες «από την είδηση για τη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς». «Είμαι αισιόδοξος ότι τώρα θα δούμε ταχεία πρόοδο προς το Eurogroup της 22ας Μαΐου που θα εγκρίνει την εκταμίευση της επόμενης δόσης» εξηγεί ο Αμερικανός πρεσβευτής.

Παράλληλα, όπως αναφέρει, θα μεταβεί τον Ιούνιο, ο ίδιος μαζί με τον υπουργό Οικονομίας, Δημήτρη Παπαδημητρίου, στις ΗΠΑ για «να περιγράψω τις ευκαιρίες που βλέπω για διευρυμένες εμπορικές σχέσεις και επενδύσεις».

Αγνοώντας την λυσσαλέα επίθεση που δεχόμαστε τώρα από την Τουρκία, ο Πάιατ μιλάει σαν να βρίσκεται σε προηγούμενη εποχή : «Έχω εντυπωσιαστεί από τις συζητήσεις μου με υψηλόβαθμους Έλληνες αξιωματούχους μετά το τουρκικό δημοψήφισμα, για την έμφαση που δίνουν στο να παραμείνει η Τουρκία αγκυροβολημένη στους ευρωπαϊκούς θεσμούς». «Τα αμερικανικά και ελληνικά συμφέροντα συγκλίνουν στο ζήτημα αυτό» υπογραμμίζει, συμπληρώνοντας «Θέλουμε μια Τουρκία δημοκρατική, που θα σέβεται τα ευρωπαϊκά κριτήρια διακυβέρνησης και θα είναι σταθερή. Ενθαρρύνουμε να παραμείνουν ανοιχτά τα κανάλια επικοινωνίας Αθήνας-Άγκυρας». Δηλαδή, η Ελλάδα κολαστήριο ψυχών και στο εξης υπόδουλη στις ορέξεις των Τούρκων…

Το δόγμα «η Τουρκία πρώτα» των «συμμάχων» μας το ξέραμε.. Εκεινο που δεν γνωρίζαμε είναι εάν με τη νέα Διοίκηση Τραμπ θα παρέμενε αναλοίωτη η στήριξη στην Ελληνική γενοκτονία με οικονομικό στραγγαλισμό και ανοιχτά σύνορα.. Αν θ’ ακούγαμε ξανά το αμίμητο που επαναλάμβανε η Κίλλαρυ κι  ο Τζ. Σόρος, «η Ελλάδα πάει καλά»…  Ισως επειδή οι Γερμανοί αποκάλεσαν τον Τσίπρα «κομμουνιστή»…

Θα μου πεις «εάν δεν αντισταθείς, τι περιμένεις» ?  Αλλά κα ο αυτός ο πρέσβυς από την προηγούμενη αμερικανική διοίκηση ίσως να μην εκφράζει τις απόψεις  και την πολιτική της τωρινής κυβέρνησης του Ντ. Τραμπ, ίσως αυτές να είναι οι απόψεις της Κίλλαρης,, το πρόγραμμα εθνοκάθαρσης μας του Τζ. Σόρος, προσωπικές του δηλαδή τοποθετήσεις…  Δεν ξεχνάμε επίσης τι είναι ικανός να κάνει ο Τζεφ Πάϊατ, ότι ειδικεύεται σε καθε είδους  πορτακαλένιες «επαναστασεις» και πραξικοπήματα..

Κατά  τ’ άλλα, η υποδούλωση μας στην Τουρκία είναι το άλλο κοινό σημείο στις απόψεις των Γερμανών της «Ευρώπης» και των Αγγλοαμερικάνων κακτακτητών μας..  Το Ισραήλ τώρα που η Αγκυρα γίνεται πολύ επιθετική λίγο διαφοροποιείται … Δεν είναι «τυχαίο» πως το «πρόγραμμα» οικονομικού στραγγαλισμού μας και η «εποπτεία» πανω  στην Ελλάδα παρατείνονται χωρίς ποτέ να τελειώνουν…

Share this post