ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ 2 ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ! ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Ο «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΤΟΥ ΒΑΡΩΝΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΕΜ. ΜΑΚΡΟΝ, ΕΔΩ ΜΕ ΤΗ «ΜΑΜΑ» ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ !

 ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ…

Ο ομοφυλόφιλος τραπεζαλήτης και φαβορί για την προεδρία στην Γαλλία Ε.Μακρόν διακινεί «μαύρο χρήμα» από μη δηλωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς στις Μπαχάμες. Αυτή την είδηση λογόκρινε η Κεντρική Επιτροπή ελέγχου της προεκλογικής εκστρατείας (CNCCEP).
Συγκεκριμένα η Επιτροπή ελέγχου απείλησε τα Μέσα Ενημέρωσης να μην δημοσιεύουν (!) το περιεχόμενο των εγγράφων της προεκλογικής ομάδας του Εμανουέλ Μακρόν που διέρρευσαν χάκερς αργά το βράδυ της Παρασκευής.  Μετά την επίσημη λήξη της προεκλογικής εκστρατείας (από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής) κάθε σχετική δημοσίευση μπορεί, είπαν, να οδηγήσει σε ποινικές διώξεις!
Λίγες ώρες πριν από την επίσημη λήξη της προεκλογικής εκστρατείας, δεκάδες χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φωτογραφίες και συνημμένα αρχεία, που έφεραν ημερομηνίες από τις 24 Απριλίου (την πρώτη μέρα μετά τον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών), συνολικού όγκου περίπου 9 Gigabyte αναρτήθηκαν από χρήστη που έφερε το όνομα EMLEAKS σε ιστότοπο ανταλλαγής εγγράφων που επιτρέπει σε ανώνυμους χρήστες να αναρτούν περιεχόμενο.
Χάκερς διέσυραν την ασφάλεια του Μακρόν, κλέβοντάς εσωτερικά έγγραφα (μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λογιστικά έγγραφα και άλλα), στα οποία μεταξύ άλλων αποκαλύπτεται ότι έχει εισπράξει και διακινεί «μαύρο χρήμα». 
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στις 23:40 τοπική ώρα, ο Φλοριάν Φιλιπό, αντιπρόεδρος του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λεπέν, διάδωσε μέσω twitter την είδηση για τα χιλιάδες mail της αλληλογραφίας της ομάδας Μακρόν, που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο. Η φράση του ήταν: «Μαθαίνουμε πράγματα για τα οποία οι δημοσιογράφοι συνειδητά σιωπούν;».

Από την άλλη πλευρά, σε συναγερμό βρίσκεται η γαλλική αντιτρομοκρατική υπηρεσία καθώς λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στη Γαλλία, ιστοσελίδα που πρόσκειται στην τρομοκρατική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος», καλεί σε τρομοκρατικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Η γαλλόφωνη ιστοσελίδα Αn Nur του «Ισλαμικού Κράτους» μέσω της εφαρμογής Telegram, καλεί σε επιθέσεις την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του β’ γύρου των γαλλικών εκλογών, σε ολόκληρη τη χώρα και απειλεί τη ζωή του Εμανουέλ Μακρόν, μόνο…

Σημειώστε, ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Ο «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΛΕ ΠΕΝ.

Share this post