ΟΛΑΝΤ 2 ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ..

ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΧΤΗΝΟΣ Η ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ Σ’ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΡΑΔΟMEDIA ΤΩΡΑ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ !

Η Μαριν Λεπεν, συνεχάρη τον Μακρόν σε μία σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και δήλωσε πως είναι ετοιμοπόλεμη. Ο Μακρόν επιβεβαίωσε τα προγνωστικα λαμβάνοντας περίπου 65% των ψήφων.. Δηλαδή η αντίπαλος του βρίσκεται γύρω στο 35%

Ο Μακρόν ως νέος αφέντης του Παρισιού για λογαριασμό της παγκόσμιας κυβέρνησης τίποτα απ’ οτι υποσχέθηκε δεν αναμένεται να κάνει.. ακολουθώντας τα χνάρια,  ή καλύτερα, πατώντας πάνω στα βήματα του προκατόχου του Ολαντρέου, του οποίου υπήρξε σύμβουλος και κατόπιν υπουργός Οικονομικών.. Ξέφρενη προπαγάνδα και κρυφή ατζέντα ως προς τις δράσεις για την καταστροφη  της χώρας με οικονομική υποδούλωση στο Βερολίνο..

«Είμαστε τώρα η Αξιωματική Αντιπολίτευση της Γαλλίας», είπε η Λεπέν. Θα ηγηθώ του κινήματος, στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου…  Κάλεσε τους Γάλλους να στηρίξουν το νέο διευρυμένο σχήμα που ετοιμάζει για να αντεπεξέλθει στα νέα καθήκοντα..

Η Αίσθηση που επικρατεί είναι πως οι Γάλλοι ψήφισαν με φόβο και τρόμο τον τον ομοφυλόφιλο τραπεζαλήτη Μακρόν για να γλυτώσουν από την Λεπεν η οποία παρουσιάζονταν ως απόκοσμο χτήνος απ’ όλα τα καταχρεωμένα στις τράπεζες κουραδομήντια σε Γαλλία και σ’ όλη την Ευρώπη. Διότι κι εκεί η Παιδεία υπονομεύεται από καιρό.. Τα κουραδοκάναλα συναγωνίζονται σε ψυχολογικό πόλεμο με διασπορά ηττοπάθειας στο λαό με τα  «ελληνικά»…Η αποπολιτικοποίηση που δε φαίνεται εκ πρωτης όψεως καλά κρατεί.

Σε πολύ κόσμο που παρακολούθησε επειδή ανησυχεί για την κατάσταση στη χώρα του και γενικότερα στην Ευρώπη έγινε φανερό ποιοί μονοπωλούν την «ενημέρωση», όπως και ποιοί είναι οι ναζί που πρέπει να φοβόμαστε αυτή την εποχή.. Στη Γαλλία πέρα από τα εκλογικά ραντεβού υπάρχουν και οι αγώνες, οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν πάλι σκληροί γιατί εκεί τα συνδικάτα δεν χαρίζονται.. Βεβαίως η Αριστερά  παραμένει κι εκεί προδοτικη χωρίς προτάσεις δηλαδή στο πολιτικό επίπεδο, ομως αυτό ο Αριστερός χρειάζεται να φάει πολύ ξύλο αν είναι να το καταλάβει..

Share this post