Ο ΑΚΗΣ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕΣΑ

Στον Άκη έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της παρουσίασης στο Αστυνομικό Τμήμα. Αφέθηκε ελεύθερος για λόγους υγείας έχοντας εκτίσει 5 χρόνια κι ένα μήνα από την ποινή της 20ετους κάθειρξης για την γιγαρεμούλα των εξοπλιστικών. Τον «κυριούλη» πίσω στη φωτό με τα  χαμόγελα, ο Σημίτης τον έβαλε εκεί ;;

ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ..

ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΑΚΗ ΕΞΩ, ΠΟΥ Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ» ΤΟΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΑΓΛΑΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΓΥΦΤΟΙ  ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ..

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατά την έξοδο του από τις φυλακές Κορυδαλλού ρωτήθηκε ποιος πλήρωσε την εγγύηση των 200.000 ευρώ για την αποφυλάκιση του. Με έκδηλο θυμό γύρισε προς τη δημοσιογράφα που ρώτησε και εκνευρισμένος της είπε :  «Τι λέτε τώρα; Πάτε με τα καλά σας; Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Δεν μπορείτε να με ρωτάτε τέτοια πράγματα. Είναι τεχνικά πράγματα. Εχω δικηγόρους για αυτά».

Ο συνήγορος του Γιάννης Παγορόπουλος στους δημοσιογράφους είπε ότι «ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι πλέον κοντά στην οικογένεια του. Μετά από πέντε χρόνια εγκλεισμού του, είναι πλέον σε θέση να διαφυλάξει την υγεία του, αλλά και τη δυνατότητα ο ίδιος πια να μιλήσει στα media και να ασχοληθεί προσωπικά με την υπόθεσή του, προκειμένου να προχωρήσει και να αποδείξει αυτά που λέει για την αθωότητα του. Να είστε σίγουροι ότι ο Άκης δεν πρόκειται να κάτσει στη γωνία του. Κι ως παλιός πολιτικός και άποψη θα έχει κι όταν χρειαστεί θα τη διατυπώσει».

Share this post