ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΛΑ ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Τα Δυτικά Βαλκάνια παραμένουν μια περιοχή ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για το ΝΑΤΟ, η οποία επί του παρόντος εκφράζεται μέσω της Δύναμης του Κοσσυφοπεδίου (KFOR) και της επιχείρησης «Althea». Μόνο η Σερβία και οι Σερβοβόσνιοι δεν έχουν δείξει ενδιαφέρον να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, λένε οι νατοϊκοι.. Στη φωτό Σέρβοι καταδρομείς

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ»!

Οπλα ικανά να εξοπλίσουν μια Ταξιαρχία Πεζικού, κατάσχεσαν οι σερβικές δυνάμεις κοντά στο Πρέσεβο και Μπουγιάνοβατς. Η Υπηρεσία Στρατιωτικής Ασφάλειας της Σερβίας ανακοίνωσε:
 
«Κατασχέθηκαν χιλιάδες τουφέκια, πολυβόλα, όλμοι και βόμβες. Ο οπλισμός εντοπίσθηκε στην περιοχή του Πρέσεβο και του Μπουγιανοβατς, όπου δύο Σέρβοι πολίτες αλβανικής καταγωγής και ένας ξένος, είχαν σχέδιο να περάσουν τα σύνορα τα όπλα αυτά, σε περίπτωση κλιμάκωσης της κατάστασης στα Σκόπια. Όλα δείχνουν ότι ορισμένοι επικεφαλείς είναι έτοιμοι να πάρουν την εξουσία με τη βία. Έτσι, έχουμε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές στα Σκόπια».
 
Είναι πλέον βέβαιο ότι έρχεται «μεγάλος πόλεμος στα βόρεια ελληνικά σύνορα προειδοποιούν με έκτακτες αναφορές σχεδόν όλες οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες, βασιζόμενες σε πλήθος έγκυρων πληροφοριών τους από την περιοχή μας, επιβεβαιώνοντας όλες τις προβλέψεις και τις προφητείες σχετικά από το που θα ξεκινήσει ο πόλεμος .
 
Δεκάδες αποσχιστικές τάσεις, αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, προβοκάτσιες κατά μήκος εθνικών γραμμών…στα δυτικά Βαλκάνια συνεχίζονται και δεν πρόκειται να εκτονωθούν οδηγώντας σε μια δυνητική σύγκρουση , οι πιθανότητες της οποίας είναι εξαιρετικά υψηλές, αναφέρει το ημιεπίσημο/inserbia.info .
 
Η ιδέα της δημιουργίας της «Μεγάλης Αλβανίας» είναι περίπου 140 ετών και έχει ωριμάσει βρίσκοντας προσοδοφόρο έδαφος για να πραγματοποιηθεί αιματοκυλώντας για μια φορά ακόμη τα Βαλκάνια, αναφέρουν Σέρβοι ειδικοί αναλυτές.
 
Χθεσινή έκθεση  του ΝΑΤΟ αναφέρεται στις αιτίες της κυοφορούμενης έκρηξης που έρχεται στην περιοχή μας αρχής γενομένης από την ΠΓΔΜ. Μιλάνε για τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, την διαφθορά, την διάβρωση του δημοκρατικού κράτους και του κράτους δικαίου, την «συχνή» ρωσική επέμβαση στις κρατικές υποθέσεις, που αποσταθεροποιεί ταχύτατα τα Δυτικά Βαλκάνια, τα οποία  θα πρέπει να στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στην Ευρω-Ατλαντική ενσωμάτωση , αναφέρει η έκθεσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ.
 
 Γεγονός ό,τι από παλιά, από τότε επί Σημίτη που οι ελληνόφωνοι πολιτικοί προδώσαν την χώρα τους, οι Αμερικάνοι και οι Γερμανοί θεωρούν τσιφλίκι τους τα Βαλκάνια, όπου κουμάντο  έκανε ο άξονας  Αθήνας – Βελιγραδίου.. Με ΥΠΕΞ Γιωργάκη και Πάνσκατο και με «εξυπνάδες» του Μητσοτάκη εμείς υπονομεύσαμε την ενότητα της Γιουγκοσλαβίας..

Share this post