ΞΕΣΑΛΟΙ ΣΙΩΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΝΤ. ΤΡΑΜΠ

ΟΙ ΗΠΑ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΤΩΡΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ..
Ο ΤΡΑΜΠ ΔΙΗΡΚΕΣΕ ΜΟΝΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ..
ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΡΟΛΟ, ΩΣ «ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΧΤΗΝΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ»

Ανοικτό αφήνει ο Λευκός Οίκος το ενδεχόμενο για άλλες πυραυλικές επιθέσεων στη Συρία. Ο εκπρόσωπος της Ουάσινγκτων Σον Σπάισερ δήλωσε : «Αν επιτεθείς με τοξικά αέρια απέναντι σε μωρά, αυτός ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα αντιδράσει». Το ρωσικό δόγμα προβλέπει όλες οι αποφάσεις να λαμβάνονται οπως παλια, επί ΕΣΣΔ, με συμφωνία των 2 υπερδυνάμεων..

Κατά την καθιερωμένη ενημέρωση τύπου, ο Σπάισερ τόνισε πως η αναχαίτιση των δυνάμεων του Ισλαμικού Κράτους είναι η σημαντικότερη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει η Αμερική στον λαό της Συρίας, αλλά για να ανατρέψει τον Ασσαντ..

Υποστήριξε πως μία κατά κράτος νίκη σε βάρος των τζιχαντιστών θα συνδράμει στην προσπάθεια δημιουργίας των κατάλληλων προϋποθέσεων για την ανάδειξη μιας νέας ηγεσίας στη Συρία.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον διεμήνυε, λίγο πριν την έναρξη της υπουργικής συνόδου του G7 στην Ιταλία, πως οι ΗΠΑ είναι αποφασισμένες να καθιστούν υπόλογο «οποιονδήποτε και όλους» όσοι διαπράττουν εγκλήματα «εναντίον αθώων», οπουδήποτε στον κόσμο.

Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Μάλτα και Κύπρος δικαιολόγησαν από κοινού την αμερικανική επίθεση στη Συρία, λέγοντας ότι επρόκειτο για μία κίνηση με περιορισμένο και επικεντρωμένο στόχο !

Οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες έλαβαν έγγραφη προειδοποίηση από την Ρωσική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για το ενδεχόμενο να ανασταλούν οι πτήσεις τσάρτερ που πραγματοποιούν ρωσικές αεροπορικές με προορισμό την Τουρκία, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Tass. “Σύμφωνα με το κείμενο της επιστολής (που έστειλε η ρωσική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορία η αναστολή των πτήσεων τσάρτερ με προορισμό την Τουρκία, συνδέεται με την περίπλοκη πολιτική κατάσταση στην Τουρκία”..

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ? ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !

ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΕΚΥΨΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ;;

P. Craig. Roberts: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!

(06.04.2017)

Η Ουάσιγκτον ξανάνοιξε τη σύγκρουση με μια πυραυλική επίθεση Τόμαχωκ σε βάσεις της Συριακής Πολεμικής Αεροπορίας. Τα αντιαεροπορικά συστήματα άμυνας Ρωσίας / Συρίας δεν απέτρεψαν την επίθεση.

Το κατεστημένο της Ουάσιγκτον απέκτησε ξανά τον έλεγχο. Πρώτα με την αποβολή του Φλυνν (Michael Flynn) και τώρα του Μπάνον (Steve Bannon). Το μόνο που έχει απομείνει στη κυβέρνηση Trump είναι οι Σιωνιστές και οι παρανοϊκοί στρατηγοί που θέλουν πόλεμο με τη Ρωσία, την Κίνα, το Ιράν, τη Συρία και τη Βόρεια Κορέα.

Δεν υπάρχει κανείς στον Λευκό Οίκο για να τους σταματήσει.

Πείτε αντίο στην ομαλοποίηση των σχέσεων με τη Ρωσία – ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ: «Ο Τραμπ κράτησε 2 μήνες» …

Η Συριακή σύγκρουση έχει τεθεί εκ νέου σε κίνηση με αφορμή την επίθεση με χημικά για την οποία η Συρία κατηγορήθηκε από την Ουάσιγκτον, παρά την απουσία αποδεικτικών στοιχείων. Είναι απολύτως προφανές ότι η χημική επίθεση είναι ένα γεγονός ενορχηστρωμένο από την Ουάσιγκτον. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τίλλερσον (Rex Tillerson) προειδοποίησε τη Ρωσία ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία για την απομάκρυνση του Προέδρου της Συρίας Άσσαντ. Ο Τραμπ συμφωνεί.

Η απομάκρυνση του Άσσαντ επιτρέπει στην Ουάσιγκτον να επιβάλλει άλλη μια μαριονέτα της Ουάσιγκτον στους μουσουλμανικούς λαούς, να απομακρύνει άλλη μια Αραβική κυβέρνηση με ανεξάρτητη από την Ουάσιγκτον πολιτική, να απομακρύνει άλλη μια κυβέρνηση που αντιτίθεται στην κλοπή του Ισραήλ στην Παλαιστίνη. Επιτρέπει και στον Τίλλερσον της Exxon και τους νεοσυντηρητικούς ηγεμονιστές να αποκόψουν το Ρωσικό φυσικό αέριο από την Ευρώπη με έναν ελεγχόμενο από τις ΗΠΑ αγωγό φυσικού αερίου που θα ξεκινάει από το Κατάρ και θα φτάνει στην Ευρώπη μέσω της Συρίας.
Αγνοώντας όλα αυτά τα πλεονεκτήματα των ΗΠΑ, η Ρωσική κυβέρνηση αμφιταλαντεύτηκε στην ολοκλήρωση της απελευθέρωσης της Συρίας από την υποστηριζόμενη από την Ουάσιγκτον ISIS. Οι Ρώσοι αμφιταλαντεύτηκαν, επειδή είχαν εντελώς εξωπραγματικές προσδοκίες για επίτευξη μιας εταιρικής σχέσης με την Ουάσιγκτον μέσα από μια κοινή προσπάθεια κατά της τρομοκρατίας.

Αυτή ήταν μια γελοία ιδέα, αφού η τρομοκρατία είναι το όπλο της Ουάσιγκτον. Αν η Ουάσιγκτον μπορεί να βγάλει από τη μεση τη Ρωσία με απειλές ή δίνοντας περισσότερες φρούδες ελπίδες στη Ρωσία για «συνεργασία» μαζί της, το επόμενο βήμα θα είναι η τρομοκρατία να κατευθυνθεί εναντίον του Ιράν σε μεγάλη κλίμακα. Όταν το Ιράν πέσει, η τρομοκρατία θα πιάσει δουλειά στη Ρωσική Ομοσπονδία και την Κινεζική επαρχία που συνορεύει με το Καζακστάν. Η Ουάσιγκτον έχει ήδη δώσει στη Ρωσία μια γεύση της υποστηριζόμενης από τις ΗΠΑ τρομοκρατίας στην Τσετσενία. Θα έρθει ακόμα περισσότερη.

Αν η Ρωσική κυβέρνηση δεν αμφιταλαντευόταν στο να πετάξει την ISIS έξω από τη Συρία όταν η Ρωσία απροσδόκητα πήρε τα ηνία της πρωτοβουλίας από τη Δύση, η Συρία δεν θα αντιμετωπίζε διχοτόμηση ή την ανανεωμένη αποφασιστικότητα των ΗΠΑ να ανατρέψουν τον Άσαντ για τους λόγους που δόθηκαν παραπάνω. Αλλά οι Ρώσοι, γοητευμένοι απο όνειρα συνεργασίας με την Ουάσιγκτον, έχουν θέσει τόσο τη Συρία όσο και τους εαυτούς τους σε δύσκολη θέση.

Οι Ρώσοι άρπαξαν την πρωτοβουλία και εξέπληξαν τον κόσμο αποδεχόμενοι τη πρόσκληση της Συριακής κυβέρνησης και μπήκαν στη σύγκρουση. Η Ουάσιγκτον ήταν ανήμπορη. Η Ρωσική επέμβαση αμέσως γύρισε το ρεύμα κατά της ISIS. Τότε ξαφνικά ο Πούτιν ανακοίνωσε Ρωσική αποχώρηση, υποστηρίζοντας όπως τότε ο Μπους στο αεροπλανοφόρο, πως η «αποστολή εξετελέσθη».

Αλλά η αποστολή δεν ολοκληρώθηκε, και η Ρωσία ξαναμπήκε στη σύγκρουση, έχοντας ακόμα την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά οπισθοχωρώντας κάπως λόγω της παράλογης απόσυρσης της. Αν θυμάμαι καλά, αυτό το μέσα-έξω συνέβη μια-δυο φορές. Στη συνέχεια, όταν η Ρωσία είχε κερδίσει το πόλεμο ενάντια στη ISIS, κάθησε και περίμενε με τη μάταιη πεποίθηση ότι τώρα η Ουάσινγκτον θα συνεργαστεί τελικά με τη Ρωσία στην εξάλειψη του τελευταίου οχυρού της ISIS. Αντ’ αυτού, οι ΗΠΑ έστειλαν στρατιωτικές δυνάμεις για να εμποδίσουν την προέλαση Ρωσίας / Συρίας. Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας διαμαρτυρήθηκε, αλλά η Ρωσία δεν χρησιμοποίησε τις υπέρτερες δυνάμεις της στη περιοχή για να παραμερίσει τις συμβολικές δυνάμεις των ΗΠΑ και να φέρει τη σύγκρουση σε ένα τέλος.

Τώρα η Ουάσιγκτον «προειδοποιεί» τη Ρωσία να μην μπαίνει στο δρόμο της. Θα μάθει ποτέ η Ρωσική κυβέρνηση ότι η συνεργασία με την Ουάσιγκτον έχει μόνο μία έννοια: Να συνεργαστεί ως υποτελής;

Η μόνη εναλλακτική λύση της Ρωσίας τώρα είναι να πει στην Ουάσιγκτον να πάει στο διάολο, ότι η Ρωσία δεν θα επιτρέψει στην Ουάσιγκτον να ανατρέψει τον Άσαντ. Αλλά η Ρωσική Πέμπτη Φάλαγγα, που έχει συμμαχήσει με τη Δύση, θα επιμείνει ότι η Ρωσία μπορεί να κερδίσει τελικά τη συνεργασία της Ουάσιγκτον, αρκεί η Ρωσία να θυσιάσει τον Άσαντ. Φυσικά, η συναίνεση της Ρωσίας θα καταστρέψει την εικόνα της ρωσικής δύναμης, και θα χρησιμοποιηθεί για να στερήσει από τη Ρωσία συναλλάγματος από τις πωλήσεις φυσικού αερίου προς την Ευρώπη.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία δεν μπορεί να εμπιστευθεί την Ουάσιγκτον. Αυτό είναι σωστό συμπέρασμα βγαλμένο από τα γεγονότα, οπότε γιατί η Ρωσία βάζει τον εαυτό της σε αυτό το δίλημμα επιδιώκοντας τη συνεργασία με την Ουάσιγκτον;

Η «συνεργασία με την Ουάσιγκτον» έχει μόνο μία έννοια. Σημαίνει παράδοση στην Ουάσιγκτον.

Ο Πούτιν μόνο εν μέρει έχει εξυγιάνει τη Ρωσία. Η χώρα παραμένει γεμάτη από Αμερικανούς πράκτορες. Θα παραδοθεί ο Πούτιν στο κατεστημένο της Ουάσιγκτον, όπως ακριβώς παραδόθηκε ο Τραμπ;

Είναι αξιοσημείωτο ότι ελάχιστα Ρωσικά μέσα ενημέρωσης κατανοούν το κίνδυνο που βρίσκεται η Ρωσία.

Share this post