(ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ) : ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ..

 

ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ?

ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ Η ΧΩΡΑ, ΜΕ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙά..ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΠΛΗΘΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ… ΕΝΩ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΦΟΡΜΗΣΗΣ ΧΟΤ ΣΠΟΤ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ, ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ, Α-ΠΑΙΔΕΙΑ …

Α. ΣΤΕΦΑΝΗΣ : »Εκείνο το οποίο έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία για το Γενικό Επιτελείο Στρατού είναι να δημιουργήσει τα κατάλληλα μυαλά να σκεφτούνε το πώς θα αντιμετωπίσουνε τις απειλές. Δημιουργούμε τους ανθρώπους με την ακαδημαϊκή και επιχειρησιακή εκπαίδευση έτσι ώστε να είναι δυνατόν να αντιμετωπίσουν κάθε τι», ανέφερε. Παράλληλα ο αρχηγός ΓΕΣ τόνισε ότι η άμυνα της χώρας είναι ο «κύριος λόγος ύπαρξής μας».

Για να το επιτύχουμε αυτό συνέχισε «εκτός από τη σκληρή εκπαίδευση την οποία κάνουμε και τις ασκήσεις μας, έχουμε ανοίξει τις σκέψεις μας και στην εξωστρέφεια με την κοινωνική προσφορά» καθώς «θεωρούμε και πιστεύουμε ότι όταν θα έρθει η ώρα να αμυνθούμε, όλοι οι πυλώνες της χώρας πρέπει να εμπλακούν. Ο ελληνικός Στρατός πρέπει να είναι στενά διασυνδεδεμένος με τον ελληνικό λαό και για να γίνει αυτό πρέπει από την περίοδο της ειρήνης να του προσφέρουμε τις εξαιρετικές δυνατότητες που έχουμε»…

ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ, ΠΕΡΙΠΛΟΚΩΣ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ, ΣΤΟΧΕΥΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ (ΗΓΕΣΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ CIA)..

ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΕ ΠΡΩΤΥΠΟ ΤΟ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΛΠ..

Σημ. Από το 2010 λέμε πως στο τέλος της γενοκτονησης μας, αν δεν αντιδρούμε, μπορούν να μας βαλουν μπροστά σε πόλεμο, για τη φυσική εξόντωση του λαού των Ελλήνων, που θα βρίσκεται οργισμένος σε πλήρη εξασθενιση. Θα θελαν να βγουν οι Ελληνες απελπισμένοι, γυμνοί από ηγεσία και μέσα στους δρόμους, κατά προτίμηση στις πλατείες για να τους θερίσουν οι «γενναίοι» ένστολοι στην υπηρεσία των Αλητ πραχτόρων και των κατακτητών μας..

Ο «ΕΜΦΥΛΟΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΣ Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ!

 

Share this post